Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

dışarıdaki Bayern ve Manu maçları için ciddi anlamda hakkını veriyorum.Fakat içerideki Bayern ve Kopenhag maçları da başarısızdı benim için.Beklentiler yüksek , grupta Kopenhag harici diğer takımların formu iyi değilken ben gruptan çıkmamızı beklerim şahsen.Para ve itibar açısından çok fazla katkısı olur.Umarım çıkarız.
Bayern'in mi formu iyi değil?

dünkü maçtan sonra sadece helal, teşekkürler gibi msjlar yazılabilir diye düşünüyorum
yok kerem orda oynar mıymış 3lü orta saha daha iyi olurmuş bilmemne

herif günde 15 saat bunlara kafa yoruyordur zaten bi ton detayı ıvırı zıvırı var bu işin.

bizim taraftarlar yener inceye bile sallıyor gerçi uzman doktormuş gibi hocadan daha iyi teknik taktik bilmelerine şaşmamalı

Hocanın değişiklikleri geç yapmasını ya da tercihlerini eleştiriyoruz fakat kenardan girebilecek oyuncular Sergio, Demirbay, Ndombele, Tete, Bakambu falan. Hangisini alırsan al takım geriye gidiyor. Doğru düzgün adam yok. O kadar transfer yaptık yedeklerimiz neden bu kadar kötü bunun tartışılması lazım.
Dün ki maçta tek hatası Kazımcan'ı alabilirdi oyuna.

Bayern'in mi formu iyi değil?
değil.Bayern'in bu sene iyi oynadığı maçlar küme düşme hattıyla oynadığı 2 maç vardır anca ha belki bir de dortmund diyebilirim ama o maçta da Dortmund biraz defans hattının azizliğine de uğradı yoksa 4-0lık maç değildi yani.Kopenhag ve Manu'yu da zar zor yendiler ki Kopenhag'da bizdeki birkaç kaliteli oyuncu olsaydı İcardi,Sanchez,Torreira gibi Kopenhag yenerdi bayerni rahat şekilde.

Ön alan baskisi ile olmaz,ikili orta saha ile olmaz dediler

Cikti manchester’a bayern’a 4-2-4 ve ön alan baskisi ile avrupa da ilk 10 seviyesinde bir oyun oynatti

Bahsettigim 3 macta ki oyunu real madrid,atletico ve inter gibi takimlar oynasa sürpriz olmazdi

Takimi Okan hoca hangi seviye’ye cikardi hala anlamayanlar var ne yazik ki

Okan Buruk Hocaya bu forumda gider yapan net Fenerlidir, sutlanabilinir,
yapici elestiriler olur ama hakaret kücümseme net fenerlilerin isi, böyle bir teknik direktör gecmis elimize Imparotordan sonra kiymetini bilelim

Genelde kendisini eleştirenlerden biriyim ama bence dün akşamki tercihleri gayet yerindeydi. Oyuncu değişikliklerinde de geç kalmadı. Kağıt üstünde Nelsson değişikliği de doğruydu.

Tek hatası Kerem takıntısı.

Bayern'i Allianz Arena'da 80 dakika kitleyecek başka yerli hoca bilmiyorum.

Takimi taktik anlamda cok iyi hazirlamis. Bayerni iyi analiz etmis. Raziyiz

Bayern'i eleyen takımlar yani teknik direktörler var ama bu takıma karşı eldeki kadroyla ardı ardına 2 maçta şu futbolu oynatabilecek dünya üzerinde bir adam daha olduğunu sanmıyorum. Son 3 maçtır bize neredeyse Real Madrid futbolu izletiyor adam ki onlar bile bizim ilk maçtaki baskıyı kurabilirler miydi bilmiyorum.

Eleştirilecek şeyler hep olur ama hala çıkıp bu adama futbol öğretmeye kalkan, yenilse de laf atsam diye pusuda bekleyenler de artık defolup gitseler de az kafa dinlesek.

Bayern'i eleyen takımlar yani teknik direktörler var ama bu takıma karşı eldeki kadroyla ardı ardına 2 maçta şu futbolu oynatabilecek dünya üzerinde bir adam daha olduğunu sanmıyorum. Son 3 maçtır bize neredeyse Real Madrid futbolu izletiyor adam.

Eleştirilecek şeyler hep olur ama hala çıkıp bu adama futbol öğretmeye kalkan, yenilse de laf atsam diye pusuda bekleyenler de artık defolup gitseler de az kafa dinlesek.
Ben TERİMCİYİM hocam. Ancak biz haklının hakkın yanındayız. Şl maç performanslarına laf edecek adamı mezara gömeriz.
Amacımız Galatasaray

Geri
Üst Alt