Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kime atıfta bulunuyon? GSC yi zan altında bırakan postlardan kaçınalım.
evlatci hocalardan, taraftar bilmez bilirim hocalardan , ben ne dersem o olur hocalardan, kotu olsada oynatmaya devam eden hocalardan, kibiri yuksek hocalardan hoslanan uyelere atifta bulunuyorum sevgili Ouzan

evlatci hocalardan, taraftar bilmez bilirim hocalardan , ben ne dersem o olur hocalardan, kotu olsada oynatmaya devam eden hocalardan, kibiri yuksek hocalardan hoslanan uyelere atifta bulunuyorum sevgiliz Ouzan
Böyle konuşmaya devam edersen Sami'yi liste dışı bırakıp seni kank liste eklemek durumunda kalırım.

İlk maçta senin dediğin tandem ve sol beki de denedik. Yine yedik. Ben de o yüzden fark etmeyecekti diyorum.

Doğru bir değerlendirme değil. O tandem malın başında 2 tane yemedi. Hayvan gibi geç yapılan değişiklikler sonrası yedi. Bak dün, zamanında yaptı değişikliği görece tabi. Bence Ziyech - BAY devre arası değişmeliydi neyse en azından daha erken oldu. İlk maçtada benzer hamleler olsaydı daha dirençli olmuş olurduk. Yani konuyu böyle açıklayamayız. Stoper tandemi bozmak heleki bu seviyede, mecbur kalmadıkça yapılmaması gereken bir hamledir. Elinde solbek varken üstüne öndeki adam yorulmuşken.

Doğru bir değerlendirme değil. O tandem malın başında 2 tane yemedi. Hayvan gibi geç yapılan değişiklikler sonrası yedi. Bak dün, zamanında yaptı değişikliği görece tabi. Bence Ziyech - BAY devre arası değişmeliydi neyse en azından daha erken oldu. İlk maçtada benzer hamleler olsaydı daha dirençli olmuş olurduk. Yani konuyu böyle açıklayamayız. Stoper tandemi bozmak heleki bu seviyede, mecbur kalmadıkça yapılmaması gereken bir hamledir. Elinde solbek varken üstüne öndeki adam yorulmuşken.
Kazım'a CL 30 gömlek büyük geldi. Bu sezon Antalya deplasmanı(2 penaltı pozisyonu başta olmak üzere), geçen sezon Ankara deplasmanlarında patır patır sahaya bıraktı. İçerdeki lig maçlarında veya İstanbul deplasmanlarında yavaş yavaş oynaması gerekiyor. Deplasmanda soru işareti bir isim.

Yoksa ben de maç öncesi Abdülkerim sol bek oynamasın hem stoper hem sol bekimiz bozulur diyordum ama Kazım girseydi daha iyi dedirtecek sinyal vermedi. Büyük bir hataymış gibi bahsediyorsunuz ama durum öyle değil.

Kazım'a CL 30 gömlek büyük geldi. Bu sezon Antalya deplasmanı(2 penaltı pozisyonu başta olmak üzere), geçen sezon Ankara deplasmanlarında patır patır sahaya bıraktı. İçerdeki lig maçlarında veya İstanbul deplasmanlarında yavaş yavaş oynaması gerekiyor. Deplasmanda soru işareti bir isim.

Yoksa ben de maç öncesi Abdülkerim sol bek oynamasın hem stoper hem sol bekimiz bozulur diyordum ama Kazım girseydi daha iyi dedirtecek sinyal vermedi. Büyük bir hataymış gibi bahsediyorsunuz ama durum öyle değil.

Baya büyük hata renkdaş bedelini de ödedik. Olmamış bir olay hakkında olurdu demek saçma değil mi ? Yani Kazımcan oyuna girmedi sonuçta. Paralel evrende yargılayabiliriz bunu. Ama eldeki veri şu, den işleyen düzeni değiştiriyorsun ve sonucunda kısa sürede bedel ödüyorsun demek ki bir yerde hata yapılmış. Üstelik aldığın oyuncun direkt yedirmiş.

Geri
Üst Alt