Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kazım'a CL 30 gömlek büyük geldi. Bu sezon Antalya deplasmanı(2 penaltı pozisyonu başta olmak üzere), geçen sezon Ankara deplasmanlarında patır patır sahaya bıraktı. İçerdeki lig maçlarında veya İstanbul deplasmanlarında yavaş yavaş oynaması gerekiyor. Deplasmanda soru işareti bir isim.

Yoksa ben de maç öncesi Abdülkerim sol bek oynamasın hem stoper hem sol bekimiz bozulur diyordum ama Kazım girseydi daha iyi dedirtecek sinyal vermedi. Büyük bir hataymış gibi bahsediyorsunuz ama durum öyle değil.
O zaman kazımi kadroda tutmayacaksin.Genc diyorsan kiraya vereceksin. sadece j
Kazım değil yetersiz adamları takımda tutmanın mantığı yok.
Nelsonunda ne olursa olsun satacaksin.
Bizim için diyorlarki şampiyon olmuşuz 10 tane transfer yapiliyor.Yapilacak tabiki..Ben bunda sıkıntı görmüyorum.Dogru adamlatr alinmadiğı için transferde başarı sağlanamadıgi için yapılıyor transferler.
Mesela şimdi bile sol bek,8 numara,10 numara eksik diyoruz.kanatlat istenilen performansı vermiyor diyoruz haklı olarak.Belki gene fazla transfer yapılacak.Cünku transferde gene basit hatalar yapılmış.

Kim ne derse desin biz bu transfer işini ne zaman tam anlamıyla doğru yaparsak o zaman her sene her sene 10 transfer yapmaya gerek kalmayacak ve bunu sonucunda hem ekonomik olarak hem sportif olarak özellikle Avrupa'da sürekli başarıyı yakalariz.

O zaman kazımi kadroda tutmayacaksin.Genc diyorsan kiraya vereceksin. sadece j
Kazım değil yetersiz adamları takımda tutmanın mantığı yok.
Nelsonunda ne olursa olsun satacaksin.
Bizim için diyorlarki şampiyon olmuşuz 10 tane transfer yapiliyor.Yapilacak tabiki..Ben bunda sıkıntı görmüyorum.Dogru adamlatr alinmadiğı için transferde başarı sağlanamadıgi için yapılıyor transferler.
Mesela şimdi bile sol bek,8 numara,10 numara eksik diyoruz.kanatlat istenilen performansı vermiyor diyoruz haklı olarak.Belki gene fazla transfer yapılacak.Cünku transferde gene basit hatalar yapılmış.

Kim ne derse desin biz bu transfer işini ne zaman tam anlamıyla doğru yaparsak o zaman her sene her sene 10 transfer yapmaya gerek kalmayacak ve bunu sonucunda hem ekonomik olarak hem sportif olarak özellikle Avrupa'da sürekli başarıyı yakalariz.
Direkt oynamasın diyen yok. Ligde oynasın işte ama CL'de net sırıtıyor. Sanki Hakan Ünsal bana yaw. Sabahtan beri Kazım aşağı kazım yukarı

Biraz daha ekonomik kullandik gucumuzu. Bu isi daha saglam yapip 90+ dakikalara kadar yaymaliyiz. Mac sonlarini daha akilli oynamaliyiz. Ama bunun icin de hocaya gerek yok yani. Cogun30 yasina gelmis sittin senedir top oynayan elemanlara boyl3 seyler ogretilmesi gerekmemeli.

Bir guzel not daha benim icin kademeler arasi mesafe biraz daha kisaldi. Metreyle olctum.

Sokan hocam dün baktı ki Bayern gol atamıyor hemen müdahele etti oyuna. Önce Nelson u alarak savunmanın dengesini bozdu. Sonra gol atma ihtimali yüksek oyuncuları çıkarıp Kerem ı oyunda tuttu. Nerden baksan büyük hoca. Tuchel e iki maçta da ders verdi adeta.

1699538612274.webp

daha 4-5 gün önce signul iduna park'ta 80 bin kişi önünde dortmundu kevgire çevirdi bayern, ondan bir hafta önce yarım saate 10 tane gol attılar ligde.

herifler cl'de en son mağlubiyet aldıklarında dolar 2 lira felandı. sadece bu yaz kane'ye verdikleri bonservis bizim kadronun iki senelik maliyeti. coman, sane, davies, kane gibi oyuncularının hepsi formda.

şu 2 maçı bizle değilde barçayla felan oynasalar silindir gibi geçmişlerdi üstlerinden. oynadığımız takımın tamamı hayvanlardan kurulu nerdeyse. tr liginde olup fiziken kafa tutmamız bile başlı başına olay.

oyuncu değişikliklerinde hataya devam ediyor. iki maçı da kusura bakmasın kendi hataları verdi.

kerem'e 90 dakika nasıl dayandın? ziyech olmuyordu 45 de barışı sokmalıydın. kerem yerine mertens girmeliydi.

0-0 giderken kazım'ı alman gerekirken sen gidip yorgun abdül'ü sola atıyorsun tandemi bozuyorsun golü yiyoruz.

bu konularda toplaması lazım kendini artık.
Yani maç sonu konışmak çok kolay. Kazımı alsa hatalı gol yesek kazımdan ne bekliyorsun olur. Çok iyi futbolu biliyosanız gidin bu işten ekmek yiyin. Sürünmeyin . Kötü sonuçta hemen foruma bitiyorsunuz gerçekten.

Yani maç sonu konışmak çok kolay. Kazımı alsa hatalı gol yesek kazımdan ne bekliyorsun olur. Çok iyi futbolu biliyosanız gidin bu işten ekmek yiyin. Sürünmeyin . Kötü sonuçta hemen foruma bitiyorsunuz gerçekten.

Hocam sen ezbere yorum yapıyorsun. Adamı linçleyen yok zaten kendin çalıp kendin eğleniyorsun şu an. Adamın oyuna müdahalede ciddi bir problemi var. Bu dün olan bir şey değil. Geçen sene de Kopenhag maçında da aynı hataları yaptı.

Maç çok iyi giderken stoper tandemini bozup ki aldığın stoper ayakları iyi stoper değil böyle bir takıma karşı oyuna alıyorsun. Önde olsan ve kapanacak olsan anlarım. Sol stoper tecrübesi az sağ stoperi sola atıyorsun, solda taş gibi oynayan sol stoperini sol beke yorgunken ve önünde bir azman varken atıyorsun. Burada eleştirilecek bir hamle yapıyor.

Kaanı sol stopere atsa en azından var adamın orada tecrübesi deriz. Maçı yaptığı hamleyle verdi kimse kusura bakmasın. Evet kendi taktiğiyle kafa kafaya oynadık ama böyle hatalar yaparsan puansız dönersin bu kadar basit.

Bunun neyi linç? Adam bu konuda kendini geliştirmeli. Oyuncu değişmede zamanlama hatası yaşıyor ve bazen oyuncu tercihleri yanlış bu kadar basit.

dün için yapılan eleştrilerin birine bile kulak asmamalı

bunlar fifa jenerasyonunun ezber eleştirileri

zaman zaman hataları filan oluyordur muhtemelen ama dün için yok değişiklik yok bilmem ne yok maçı verdi bomboş laflar dikkate dahi almasın

Kazım oyuna girip hata yapsa bu sefer abdul neden oraya almadan diyeceklerdi sırf birine yaranmak için eleştirirler sürekli, bjk fb sürekli dön dolaş aynı vasat kişiler getiriyor yatın kalkın dua edin

Geri
Üst Alt