Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.245
- 7.229
- 913
O zaman kazımi kadroda tutmayacaksin.Genc diyorsan kiraya vereceksin. sadece jKazım'a CL 30 gömlek büyük geldi. Bu sezon Antalya deplasmanı(2 penaltı pozisyonu başta olmak üzere), geçen sezon Ankara deplasmanlarında patır patır sahaya bıraktı. İçerdeki lig maçlarında veya İstanbul deplasmanlarında yavaş yavaş oynaması gerekiyor. Deplasmanda soru işareti bir isim.
Yoksa ben de maç öncesi Abdülkerim sol bek oynamasın hem stoper hem sol bekimiz bozulur diyordum ama Kazım girseydi daha iyi dedirtecek sinyal vermedi. Büyük bir hataymış gibi bahsediyorsunuz ama durum öyle değil.
Kazım değil yetersiz adamları takımda tutmanın mantığı yok.
Nelsonunda ne olursa olsun satacaksin.
Bizim için diyorlarki şampiyon olmuşuz 10 tane transfer yapiliyor.Yapilacak tabiki..Ben bunda sıkıntı görmüyorum.Dogru adamlatr alinmadiğı için transferde başarı sağlanamadıgi için yapılıyor transferler.
Mesela şimdi bile sol bek,8 numara,10 numara eksik diyoruz.kanatlat istenilen performansı vermiyor diyoruz haklı olarak.Belki gene fazla transfer yapılacak.Cünku transferde gene basit hatalar yapılmış.
Kim ne derse desin biz bu transfer işini ne zaman tam anlamıyla doğru yaparsak o zaman her sene her sene 10 transfer yapmaya gerek kalmayacak ve bunu sonucunda hem ekonomik olarak hem sportif olarak özellikle Avrupa'da sürekli başarıyı yakalariz.