Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bazen Galatasaray taraftarının nankörlük seviyesine inanamıyorum. Geçen seneden beri kırılmadık rekor bırakmamış, 2.88 maç başı puan ortalamasıyla Şampiyon olmuş, Bu sene ligde 12 de 10 yapıp Şampiyonlar Liginde FT olsa 5-6 yiyeceğimiz maçlarda ezilmemiş ve Manuyu orada yenerek büyük avantaj yakalamış Okan Buruğa nasıl sallarsın kardeşim? G*rizekalımısınız siz ya?
FB_IMG_1700304579926.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazen Galatasaray taraftarının nankörlük seviyesine inanamıyorum. Geçen seneden beri kırılmadık rekor bırakmamış, 2.88 maç başı puan ortalamasıyla Şampiyon olmuş, Bu sene ligde 12 de 10 yapıp Şampiyonlar Liginde FT olsa 5-6 yiyeceğimiz maçlarda ezilmemiş ve Manuyu orada yenerek büyük avantaj yakalamış Okan Buruğa nasıl sallarsın kardeşim? G*rizekalımısınız siz ya?Ekli dosyayı görüntüle 225947

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynısını lucescu ya yaptılar lucescu nun bjk Shaktar da yaptıkları ortada lucescu sonrası bizim nasıl battığımız zamanlar ortada şimdi aynısı okan hocaya yapılıyor adam resmen stoper den 6 no yarattı milli takım sistemini bile kopyalamışlar

Ülke sınırları içerisindeki en iyi iki teknik adam Okan Buruk ve Vincenzo Montella Zamanında İnter ve Roma maçlarında rakip olarak izlemiştik İtalya Serie A günlerinde.
20231120_011911.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerimi World Class stoper, Kaanı World Class orta saha yaptım gülüşü bu. Gururlu gülüş. İyi ki varsın Patron 🥹
20231119_144539.webp

Kaan Ayhanı çok iyi bir orta saha yaptı. Abdülkerimi World Class seviyeye getirdi. Tartışmasız 21.Yüzyılın Türk Futbol Devrimcisi Okan Buruk
-7z76p8.webp

Ilk 11imizi bulduk hocam, sirf kaan-apo

hele ileri 4 muazzamdi

Rakibi kitleme ve baskın oynamanın bokunu çıkardık bu maç. Çok uzun süre neredeyse 2 pas yapamadı dikine adamlar. Hem de kuvvetli rotasyona rağmen.

Hocam büyüksün.

Geri
Üst Alt