Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Son 15 dakikayı hiç anlamadım, golü yemememiz mucize, tam bir mucize yani, adamların her geldiği top pozisyon oldu, o kadar açılmak niye ? Okan buruk diğer maçlarda ne kadar iyiyse, bu maçta o kadar kötü sınav verdi. Onana sağolsun kurtardi

Fizik olarak cok dustuk. Aynisi ilk Bayern macinda da olmustu. Kalite olarak zaten adamlar bizden onde. Sansimiz iyi gitti o surede. Gerci biz de atabilirdik. Cok risk aldilar.

Tam da bunun sıkıntısını yaşadık bugün. Hücumda herkes topu ayağına bekleyen tarzda olursa tıkanıyoruz işte. 1'i mutlaka koşucu olmalı. Çünkü o topu atacak bir sürü oyuncumuz var. Kerem de golü bu koşuyla attı.

Aradigimiz oyuncu tipi:

Lazar Samardzic

Beraberlik bu mac icin yeterli oldu halde, son dakikalarda hala tuaf tuaf saldirmamiza ne demeli? Orta sahayi bom bos birakip abdülüde her zamanki gibi sol beke cekip her yeri delik desik etirmesine ne demeli?

Mac icinde ciddi sekilde kontrasyon kayibi yasiyor, panik mi oluyor aklina birsey mi gelmiyor bilmiyorum bildigim tek birsey var hoca bizim gibi maci izliyor. Bu biryere kadar gider sonra patlar. Bireysel yeteneklerin suskun oldu gün puan kaybediyoruz

heyecanmı yaptı bilmiyorum ama ucl de her mac cok iyi bir okan hoca varken bu mac ilk dk dan son ana kadar cok kötüydü takıma hic hakim olamadı

eminim kendiside eleştirir

heyecanmı yaptı bilmiyorum ama ucl de her mac cok iyi bir okan hoca varken bu mac ilk dk dan son ana kadar cok kötüydü takıma hic hakim olamadı

eminim kendiside eleştirir
Sonlarda takım düşüyor lig kalitesinin farkı ortaya çıkıyor. Umarım lig kalitesi artar her maç zorlu geçer aksi halde bu farklar her zaman olacak çünkü fiziksel olarak maçta zorlanmadıkça gelişemiyoruz.

Kontradan bu kadar gol yememize bir çözüm bulmalı.

CL'de her maçta kontradan gol yedik herhalde.

Sonlarda takım düşüyor lig kalitesinin farkı ortaya çıkıyor. Umarım lig kalitesi artar her maç zorlu geçer aksi halde bu farklar her zaman olacak çünkü fiziksel olarak maçta zorlanmadıkça gelişemiyoruz.
Sol bek ve orta saha almamız lazım ama defansif organizasyon olarak hiç iyi görünmüyoruz

galatasaray için şu an en ideal hoca kendisidir bana göre. övmeye övelim ama bu maç kendisini kurtaran ziyech'tir. m.united'a karşı böyle oynamamız gerekmiyordu en azından bu kadroyla. adamların galibiyete ihtiyacı vardı 2-0 yenik duruma düşünce bizim hedefimiz de beraberlik oldu ve kurtardık. ziyech olmasa rakip kaleci iyi olsa bu maç çok kötü bir skorla bitebilirdi. ben kopenhag'ı yenip gruptan çıkacağımızı düşünüyorum ama karşımıza atl. madrid gibi takım çıkarsa bu hücum planı işe yaramaz. bu maçta icardi'nin çıkması gerekiyordu hoca çıkartamadı.

Hocamın sonuna kadar arkasındayım burayı sonuna kadar hakeden vizyoner ve elit bir hoca. Ama bugünkü oyunun kötülüğü direkt kendisine yazar maalesef. Umarım her zaman olduğu gibi yine gerekli dersleri alır.

2. yarıya degisiklik ile baslasak

taraftarı dinlemeyip mertens yerine kerem 11 olsa ndombele yerine kaan

stoperde belki nelsona güvensek yenerdik adamları

3. golden önce herkes golün gelecegini anladı sen anlayamadın hocam artık yetti her mac

mac 3-3 olmus takım bitik halde kondisyon yerlerde hala atak yaptırıyon takıma bize beraberlik yarıyor

Ben de bunu anlamıyorum. Konferans liginde ilk 2 yarışındayız sanki

Valla renkdas en nihayetinde o oynadı su oldu bu olduyu birakip geri çekilip buyuk resme bakarak mutlu olmak gerekiyor. Butun rakiplerine karsi her macta kafa kafaya oynamissin ve sampiyonlar liginde son maca avantajlı şekilde çıkacaksın. Bu saldırganlık artik acınası geliyor.

Okan Hoca'nın takımları fizik olarak geç açılır dediniz dediniz takım Avrupa'daki takımlardan 3 kat filan geride fiziken, Kopenhag maçı da hiç kolay olmaz çok fizikli takım, Mayısta mı form tutacak bu topçular

Geri
Üst Alt