- 11 Aralık 2009
- 18.336
- 11.127
- 1.998
Hoca kafaya koymuş; kalbi zayıf GS taraftarlarını bu hayattan kurtaracak!..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami istediğin kadar istediğin şekilde savunabilirsin. Ben de sol tarafın bomboş oluşunu Okan Buruk'un kararlarına bağlıyorum. Münih'teki, Manchester'daki oyunun o'su yoktu. Bireysel yetenekle puan aldık, Okan'ın becerisiyle değil. Bu gerçek, yorum değil.Futbol 22 kişiyle oynanmıyor mu
O iki hamle zaten maçı verdi. Kaan ortasahada nelson defansta olsa bukadar pozisyon vermezdikDombele kaan hamleleri yanlisti
Onun disinda bi sorun yok.
Tam da bunun sıkıntısını yaşadık bugün. Hücumda herkes topu ayağına bekleyen tarzda olursa tıkanıyoruz işte. 1'i mutlaka koşucu olmalı. Çünkü o topu atacak bir sürü oyuncumuz var. Kerem de golü bu koşuyla attı.Hem Ziyech hem Mertens, koşuları kim atacak? Mertens'e büyük iş düşüyor.
Ten Hag 3-1 de Amrabatı çıkarıp yerine hücumcu koymasa beraberliği zor görürdükSon 15 dakikayı hiç anlamadım, golü yemememiz mucize, tam bir mucize yani, adamların her geldiği top pozisyon oldu, o kadar açılmak niye ? Okan buruk diğer maçlarda ne kadar iyiyse, bu maçta o kadar kötü sınav verdi. Onana sağolsun kurtardi