Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

macera aramana gerek yoktu.. radikal değişiklikler en önemli maçta yapılmaz..

Manchester'a nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık

Takımdan memnunum herşey güzel gidiyor

Takımı ve kendisini tebrik ediyorum

Tek eleştirim olacak yalnız

İcardi her maç 90 dakika oynayacak diye bir kural yok

Kötüyse çıkaracaksın hoca

Başarılarının devamını dilerim

Takimin en kritik oyuncusundan yoksun ciktigin macta heriflerin ilk 2 şutu imkansız yere gitti ve maca 2-0 yenik başladın, yetmedi serefsiz bir hakem hem penaltını hem net golünü vermediği gibi her saniye seni doğradı buna rağmen maci 3-1den 3-3e getirdin. Zahanın 2 sutundan biri girse kazanacaktın da. Çok büyüksün hocam. Biz senden razıyız.

Hocam ilk defa maç planın hatalıydı diye düşünüyorum. Cl'de tutmuş bir orta sahayı bozmaya hiç gerek yok bir de hazır olmayan bir Ndombele için bir de. Onun dışında Ziyech hamlenin yanlış olduğunu düşünüyordum ama attığı goller dışında verdiği paslar falan ile o tuttu.

İcardiyi oyundan bile alamiyorsun. Bu çok üzücü bir durum senin için. Adam sahada yürüdü yav. Bakambu olsam sana saygı duymam ne yazikki

Okanlık bir durum yok. Manu bizden çok net daha iyi takım. Beraberliği de tamamen şansla aldık.

Futbol 22 kişiyle oynanmıyor mu
Sami istediğin kadar istediğin şekilde savunabilirsin. Ben de sol tarafın bomboş oluşunu Okan Buruk'un kararlarına bağlıyorum. Münih'teki, Manchester'daki oyunun o'su yoktu. Bireysel yetenekle puan aldık, Okan'ın becerisiyle değil. Bu gerçek, yorum değil.

Bu aksam itibari ile az kalan umidimin tamamini yitirmis bulunmaktayim. Bu takimin ilk transferi teknik adam olmali. Ndombele ile maca baslayip 60dk 3 gol seyretmesine izin veren zihniyetin saglikli olma ihtimali yok. Rakibin les bir kalecisi olmasa Manu'dan iki macta sifir puan cekmistik. Icerdeki Kopenhag macida yine bir teknik adam faciasi idi. Sanchez iyilesmezse, Kopenhag deplasmaninda 3-4 gol yiyip donme ihtimalimiz cok yuksek.

Yanlislar vardi bugun evet olabilir saglik olsun

Hala grup ta iddiali durumdayiz

5. Macimizi oynadik bugun cl de,3-3 den sonraki bölüm zorlandik

Diger maclarda da genel anlamda iyi bir görüntü vardi

Biz bu gruptan insallah üst tura cikacagiz Okan hoca önderliginde

Yanlislar dan ders cikaran bir teknik direktör Okan hoca

Hem Ziyech hem Mertens, koşuları kim atacak? Mertens'e büyük iş düşüyor.
Tam da bunun sıkıntısını yaşadık bugün. Hücumda herkes topu ayağına bekleyen tarzda olursa tıkanıyoruz işte. 1'i mutlaka koşucu olmalı. Çünkü o topu atacak bir sürü oyuncumuz var. Kerem de golü bu koşuyla attı.

Son 15 dakikayı hiç anlamadım, golü yemememiz mucize, tam bir mucize yani, adamların her geldiği top pozisyon oldu, o kadar açılmak niye ? Okan buruk diğer maçlarda ne kadar iyiyse, bu maçta o kadar kötü sınav verdi. Onana sağolsun kurtardi

Nelsson'u kesmesini anlıyorum, Ndombele tercihi yanlıştı ama daha yanlışı ikinci yarıya da aynı şekilde başlaması oldu.

Son 15 dakikayı hiç anlamadım, golü yemememiz mucize, tam bir mucize yani, adamların her geldiği top pozisyon oldu, o kadar açılmak niye ? Okan buruk diğer maçlarda ne kadar iyiyse, bu maçta o kadar kötü sınav verdi. Onana sağolsun kurtardi
Ten Hag 3-1 de Amrabatı çıkarıp yerine hücumcu koymasa beraberliği zor görürdük

Geri
Üst Alt