- 11 Aralık 2009
- 18.336
- 11.127
- 1.998
Yanlış anlaşılmasın; kadro planlamasında şu veya bu sebeple hocanın çok fazla inisiyatif kullanamadığını da hep söylüyorum. Çok isteyerek aldırdığı Angelino ve Davinson var bildiğim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş sen inceliyomusun hiç takımı,idman performansları nasıl,oyuncular fitmi,değişiklikler nasıl,oyunu okuma nasıl,transferde başarılımı,kadro mühendisliği nasıl vs diye?adam benficada deli gibi transfer kadroyla neredeyse sıfır çekecekti
yanlış anlama o ismi özellikle söyledim ki kendime de iğneyi batırayım diye
roger benim terimden hemen sonra istediğim isimdi
burdakiler bilir ben yerli hocaya o zaman okan hoca da dahil komple karşıydım ve açıkçası okan hocayı çıkarsak hala yine öyleyim
bugün okan hoca bıraksa terimd ahil 1 tane yerli hoca bile istemem bize
okan hoca beni yaptıklarıyla ikna etti
bir kere takıma bir karakter kazandırdı, riskli de olsa bazı maçlara olumsuz yansısa da bu benim takımım diyebileceğimiz bir oyun var sahada
büyük maçlarda büyük oranda analizi, tercihleri son derece iyi
maç ön ve sonlarında büyük oranda futbolu konuşuyor, ne düşündüğünü neyin olmadığını anlatıyor
ve aynı zamanda galatasaraylı olarak takımı sahipleniyor
herkesin aksine oyuncu yönetiminin de ekibinin de iyi olduğu kanaatindeyim
mertens icardi oliveira ile filan ilk senede öyle kolay kolay her hoca önde pres oynayacağım demez
alalım topu sağa çevir sola çevir oynayalım diye bile düşünür
kloppun liverpool macerasının başına benzetiyorum ben hocanın gidişini
zamanla daha iyi olacak inanıyorum

Şl de hocanın doğru oyununun temelinde torreira kaan ikilisi vardı ama kaanı stopere çekerek 2 bölgeyi de bozdu. Kaan kötü bir stoper iyi bir ortasaha oyuncusu, kaan ortasahada da oyun kurulumunu iyi yapardızaten. Gerekirse oyun kurulumunda yardımcı olması icin nelsonun yanına da gönderirdin. Önceki maçlarda iyi yaptığımız savunma dün delik deşik oldu. Bence maç bidaha oynansa okan hoca asla bu hatayı yapmazAdamın bir oyun sistemi ve inandığı şeyler var, Kaan’ın geride olması oyun kurmamızı sağladı Nelsson olsaydı birçok şey aksayacaktı en azından hocanın inandığı şey bu, bence saygı gösterilmeli.
Bana göre de Ndombele ile başlanması yanlıştı ancak hoca bu takımı buraya getirdiyse bunun için ağır eleştirmem.
Dolayısıyla, yedirmeyiz ya da hoca değil gibi saçma sapan kişisel yorumlardan ziyade oyunu eleştiren postlar atılması daha mantıklı olur..
Olayın başlangıcı Kopenhag ile oynanan ilk maçtan kaynaklanıyor o gün basın toplantısında hoca Nelsson'a baya tepki göstermişti ben öne çıkmasını istiyorum ama o kaçarak oynuyor diye kendisini işaret etmişti. En sonda milli takımdaki açıklamaları bence bardağı dolduran son nokta oldu.nelsonu oynatmamasının kaanın oyun kurması ile ilgisi olduğunu sanmıom sene başında nelson yollanmadığı için leş gibi oynadığından beri hoca üstünü çizmiş durumda, keşke nelson sıtoperde kaan ise ortada oynasaydı ama bence taktiksel bir seçim değil idi bu. ama mertens yerine kerem ile başlaması lazımdı mertens çok sönük kaldı.
Değerini bilin başka Fatih Terim olmadığı gibi başka Okan Buruk yok.
Hocayı eleştirmeme kararı aldım yav zira çarpılabilirim.
Ulan ne şoparlar var hocayım diye geziniyor![]()