Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yanlış anlaşılmasın; kadro planlamasında şu veya bu sebeple hocanın çok fazla inisiyatif kullanamadığını da hep söylüyorum. Çok isteyerek aldırdığı Angelino ve Davinson var bildiğim...

Farklı düşünceler her zaman iyidir de.. hoca değil felan demek için çıkacaksın lig şampiyonluğu alacaksın, büyük takımlar hariç farklı bir takımla şampiyonluğun olacak ki öyle diyeceksin bu adam hoca felan değil diye
Futbolcumuza futbolcu değil, hocamıza hoca değil felan... şu ifadeleri bıraksak artık

adam benficada deli gibi transfer kadroyla neredeyse sıfır çekecekti

yanlış anlama o ismi özellikle söyledim ki kendime de iğneyi batırayım diye

roger benim terimden hemen sonra istediğim isimdi

burdakiler bilir ben yerli hocaya o zaman okan hoca da dahil komple karşıydım ve açıkçası okan hocayı çıkarsak hala yine öyleyim

bugün okan hoca bıraksa terimd ahil 1 tane yerli hoca bile istemem bize

okan hoca beni yaptıklarıyla ikna etti

bir kere takıma bir karakter kazandırdı, riskli de olsa bazı maçlara olumsuz yansısa da bu benim takımım diyebileceğimiz bir oyun var sahada

büyük maçlarda büyük oranda analizi, tercihleri son derece iyi

maç ön ve sonlarında büyük oranda futbolu konuşuyor, ne düşündüğünü neyin olmadığını anlatıyor

ve aynı zamanda galatasaraylı olarak takımı sahipleniyor

herkesin aksine oyuncu yönetiminin de ekibinin de iyi olduğu kanaatindeyim

mertens icardi oliveira ile filan ilk senede öyle kolay kolay her hoca önde pres oynayacağım demez

alalım topu sağa çevir sola çevir oynayalım diye bile düşünür

kloppun liverpool macerasının başına benzetiyorum ben hocanın gidişini

zamanla daha iyi olacak inanıyorum
Rtaş sen inceliyomusun hiç takımı,idman performansları nasıl,oyuncular fitmi,değişiklikler nasıl,oyunu okuma nasıl,transferde başarılımı,kadro mühendisliği nasıl vs diye?

Okanın oyuncularla arası iyi zaten ki bu muhteşem + bir özellik ama tdlik becerisi olmadan ikili ilişkiyle nasıl ne kadar ilerliyicez

Kadro mühendisliği net hatalı kalede okanı tutsa günaya bonservis vermeyip avrupa pasaportu kontenjanını harcamıyıcaz,dubuayı göndermese boeyi ve solbeki alternatifsiz bırakmıyıcaz,nelson bir anda çöp edildi atıl duruma düşürüldü,berkanı tutmadı demirbaya para verdirip aldırdı,halil malil zaten hiç girmiyorum,emin kalsaymış baya oynarmış onuda boşu boşuna göndermişiz,iki 6yla oynıyıcam diyen adamın os ya yaptırdığı 2 transfer ndombele ve demirbay :red:

Geçen sezon sonu solbek,8 ve 10 alırsak tamamızdan 12 transfer yapıp şu an hala solbek,8 ve 10 alınmalı diyosak orda iş bilmezlik vardır

Bu iş fm değil angelinoyu aldırıp sonra da oynatamayıp hazırlayamayıp gitsin diyemezsin,1.5 m euro kiralama bedeli verdin 2.5 da maaş adamı devre arası gitmeye ikna etsen bile minimum zararın 4m euro,ndombeleyi şutlasan ordaki kaybında yine 3-4 m euro,diğerlerine hiç girmiyorum

Bunun yanında şöyle bi durum var geçen sene 2 ters ayaklı kanatla sezona başlayıp tıkanınca düz ayak rashicayla bu işi çözüp tecrübe etmiş birinin sezon sonunda o bölgeye yaptığı 2 yeni transfer yine ters ayaklı oyuncu o-la-maz,adam tecrübe ediyo ama idrak edemiyo

Önde basmayı oyun zanneden kitle artık azalarak bitmiştir diyodum ama bitmemiş,2013de içerde reale aynını yaptın 6-1 yenildin ders almayıp ders veren terim bile hatasını anlayıp son avrupa ligi sezonunda rezil kadroya rağmen sadece doğru oyunla iyi sonuç aldı,önde bastık olmmmm,bayerniiiiiii titretttikkk lannnn gibi sözler elbet 1 gün edasında takılmaktan başka bir şeye yaramıyo bak kopenhag gitti puanı aldı son maç beraberlikte bile turu atlamayı koydu cebine,dün bayerne karşı da baya iyiydi bu arada ilk yarı müllerin kafasıyla telin çaprazdan sol ayağıyla vuruşu hariç pozisyonu ve atağı yok bayernin kopenhagın aynı atakta 3 pozisyonu var %100 neverin çıkardığı az daha yeniyolardı kopenhagın takım değeride oyuncu bütçeside bizim bilmem kaçta birimizdir,yıldız oyuncuları falan da yok takım oyunu var işte bizde olmayan

Bizim istediğimizde o oyun ve o oyunu oynatacak td

Adamın bir oyun sistemi ve inandığı şeyler var, Kaan’ın geride olması oyun kurmamızı sağladı Nelsson olsaydı birçok şey aksayacaktı en azından hocanın inandığı şey bu, bence saygı gösterilmeli.
Bana göre de Ndombele ile başlanması yanlıştı ancak hoca bu takımı buraya getirdiyse bunun için ağır eleştirmem.
Dolayısıyla, yedirmeyiz ya da hoca değil gibi saçma sapan kişisel yorumlardan ziyade oyunu eleştiren postlar atılması daha mantıklı olur..
Şl de hocanın doğru oyununun temelinde torreira kaan ikilisi vardı ama kaanı stopere çekerek 2 bölgeyi de bozdu. Kaan kötü bir stoper iyi bir ortasaha oyuncusu, kaan ortasahada da oyun kurulumunu iyi yapardızaten. Gerekirse oyun kurulumunda yardımcı olması icin nelsonun yanına da gönderirdin. Önceki maçlarda iyi yaptığımız savunma dün delik deşik oldu. Bence maç bidaha oynansa okan hoca asla bu hatayı yapmaz

nelsonu oynatmamasının kaanın oyun kurması ile ilgisi olduğunu sanmıom sene başında nelson yollanmadığı için leş gibi oynadığından beri hoca üstünü çizmiş durumda, keşke nelson sıtoperde kaan ise ortada oynasaydı ama bence taktiksel bir seçim değil idi bu. ama mertens yerine kerem ile başlaması lazımdı mertens çok sönük kaldı.

nelsonu oynatmamasının kaanın oyun kurması ile ilgisi olduğunu sanmıom sene başında nelson yollanmadığı için leş gibi oynadığından beri hoca üstünü çizmiş durumda, keşke nelson sıtoperde kaan ise ortada oynasaydı ama bence taktiksel bir seçim değil idi bu. ama mertens yerine kerem ile başlaması lazımdı mertens çok sönük kaldı.
Olayın başlangıcı Kopenhag ile oynanan ilk maçtan kaynaklanıyor o gün basın toplantısında hoca Nelsson'a baya tepki göstermişti ben öne çıkmasını istiyorum ama o kaçarak oynuyor diye kendisini işaret etmişti. En sonda milli takımdaki açıklamaları bence bardağı dolduran son nokta oldu.

Çabuk oyuncu silme ve az oyuncuyla ilerleme olayından vazgeçmesi lazım artık.

Adamların pestili çıkıyor her maç üst üste çıkıyor diye. Nelsson'u, Kerem'i ve Bakambu'yu çok hızlı sildi. Sanırım bu gidişle diğer oyuncu Tete olacak.

Dünkü maçta Nelsson stoperde Kaan ortada olsa bu kadar kolay goller yemeyecektik. Deli dana gibi saldırmadık da geriden kurulacaksa illa oyun bunu Boey ve Abdül çok iyi yapıyor zaten.

Oyuncu değişikliği hatalarının yanında artık bu huyunu da törpülemeli.

her oyuncuyu flaşçı taraftarlar tarafından yuhalatmaya çalışan hoca. bilerek yapsa bu kadar olur yani hep gol yediğimizde herkes sinirliyken oyuncu değiştirip çıkan oyuncuları taraftarın önüne atıyor. çıkanı yuhalatmaktan zevk alıyor herhalde. kendi geç yaptığı oyuncu değişikliklerinin suçlarını oyunculara yıkıyor.1-2-5-10 değil kaç kere oldu bu olay. yeter artık.

Dun aksam Nelsson'u oyuna almasa anlardim ama oyuna aldigina gore en bastan baslayabilirdi.

Değerini bilin başka Fatih Terim olmadığı gibi başka Okan Buruk yok.

Okan hoca gibi TD mız olduğu için şükür edin görevine son verilse fenerliler göbek atar kurtulduk diye, iso ve rıza yı görünce neden uzun vadeli okan hoca takımda kalmalı dediğim anlaşılıyor

Bizim şımarık taraftar biraz destek olsun değerini bilsin. Hata yapacaktır tabi. Hocanın rotasyonda kullandığı Berkan ı küstürüp gönderdiler Kerem i çökerttiler şimdide hoca ya homurdanmalar akıl vermeler oluyor.

Cok zor maclardan cok iyi isler yaparak cikarmasini bildi. Gecen sezon toplam 17 transfer hamlesi yapildi, bu sezon yaz döneminde 14 transfer hamlesi yapildi kagit üstünde. Kiradan dönenler, kiralananlar, transfer edilen gencler vs. hepsi bu sayilara dahil. Yabanci sinirinin sürekli degisebilecegi ortamda ekonomik duruma bagli olarak hep risk almak zorunda kaliyoruz. Umarim seneye daha az transfer ihtiyacimiz olur. Kadromuz iyi durumda görünüyor.

Geri
Üst Alt