Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocana güveniyorsak ki güveniliyor arkasında durulmalı, eleştiri olabilir ama yapıcı olmalı.

Her boku eleştirip hiç bir haltı beğenmeyerek başarı geleceği de sanrıdan ibaret. Bizim Fenerle farkımız baskıyı kaldırabiliyor oluşumuz, onların da en büyük eksisi kaldıramıyor oluşları.

Dikkatli olmak lazım, yanlışlar var ama o kadar. Saygıyı kaybetmeyin.

Okanciyiz Samimmm

1701432391762.webp

Çarşamba gecesi Inter forumlarında "eski futbolcumuzun takımı" dendiğini okuyunca garip hissettim.

Maç sonu değerlendirmeleri hatalıydı.

Bu da daha önce defalarca yaptığı hataları yapmaya devam edeceğini gösterdi

Bizim şımarık taraftar biraz destek olsun değerini bilsin. Hata yapacaktır tabi. Hocanın rotasyonda kullandığı Berkan ı küstürüp gönderdiler Kerem i çökerttiler şimdide hoca ya homurdanmalar akıl vermeler oluyor.
Kimsenin kimseyi küstürdüğü yok sabır eşiği denen bişey var

Kerem gibi her topu kaybeden,berkan gibi her pası rakibe atan,taylan gibi her sırtı dönük aldığı topu kaptıran,angelino gibi kanadını her maç otobana döndüren,nelson gibi her pası kaleciye oynayan,okan gibi her maç değişiklik için gol yemeyi bekleyen birine tepkisiz kalamazsın

Bu suçlu birinin benide hep cezalandırıyolar diye yakınması gibi bişey,maçı izlerken değişiklik yapsana be adam diye avaz avaz bağırıp tvyi parçalayan adamlar maç sonu değişiklik yap diyen adamlara tepki veriyo twitter fenolarının seni manipüle etmesine izin verme renktaş

değerini bilelim, ileride sıkıntılı dönemler de yaşayabiliriz her şey olabilir ama desteğe devam etmemiz şart

İsmail kartala hep hazır adamlar alındı, Okan hoca iki senedir canı çıkıyor herkesi toplamak için, buna bir dur demesi lazım, bu adam kaandan ortasaha yaratmak zorunda değil, gittiler son gün kimsenin almadığı ndombeleyi de önüne attılar. 3 ay bir tane OS almadılar. Payın çoğunu Okan hoca almalı yönetim değil, yaptıkları olumlu işler kadar sırf yıldız merakına bitik adamları getirmek de var. Hocanın biraz müdahil olması lazım. Okan hoca olmasa şu kadro bjknin o Portekiz çetesi ile aynı sonu yaşardı.

İsmail kartala hep hazır adamlar alındı, Okan hoca iki senedir canı çıkıyor herkesi toplamak için, buna bir dur demesi lazım, bu adam kaandan ortasaha yaratmak zorunda değil, gittiler son gün kimsenin almadığı ndombeleyi de önüne attılar. 3 ay bir tane OS almadılar. Payın çoğunu Okan hoca almalı yönetim değil, yaptıkları olumlu işler kadar sırf yıldız merakına bitik adamları getirmek de var. Hocanın biraz müdahil olması lazım. Okan hoca olmasa şu kadro bjknin o Portekiz çetesi ile aynı sonu yaşardı.

Ortasaha konusu maalesef bizi bu sene çok geriye itti. Halbuki geçen seneki kadronun üstüne en önce -herkesin hemfikir olacağı bir- orta saha takviyesi yapılsaydı durum çok daha farklı olacaktı bence. Nedense bu konuda yönetim çok başarısız oldu. Gerekirse diğer oyunculara ayrılacak bütçe ortasaha için harcansaydı.

Eleştirilecek kendini geliştirmesi gereken noktalar doğal olarak var. Lakin takdir edilmesi gereken noktalarda var. Yapıcı eleştiri her zaman olmalı ama saygısız yıkıcı eleştirilere de karşı olunmalı. Bu güne kadar kariyerinde yaptıklarıyla saygıyı hak ediyor. Kendisinin ileri de yurtdışında da bizi çok iyi temsil edeceğini düşünüyorum özellikle Seri A'da göreceğimizi düşünüyorum.

Ortasaha konusu maalesef bizi bu sene çok geriye itti. Halbuki geçen seneki kadronun üstüne en önce -herkesin hemfikir olacağı bir- orta saha takviyesi yapılsaydı durum çok daha farklı olacaktı bence. Nedense bu konuda yönetim çok başarısız oldu. Gerekirse diğer oyunculara ayrılacak bütçe ortasaha için harcansaydı.

Valla çok iyi geldik buraya kadar, ortasaha işinde rulet oynadık ve kaybettik. Dediğim gibi Okan hoca olmasa bu takım şampiyonlar Ligi'nde bu kadar puan alamazdi.

Ah be hocam, ilk yarı 10 kişi oynadık
Bunu sen de gördün ama yine ezbere takılıp değişiklikleri belli bi dakikada yapmak istedin herhalde
İkinci yarıya çıkarken Ndombele’yi çıkarmış olsaydın 3’ü de yemezdik büyük ihtimal ve belki de alırdık bu maçı da
Yine de sağolasın
Kopenhag maçında senden iyi bir analiz, sonuca dönük bir plan ve ezbercilikten uzak değişikler bekliyoruz

Hocam zaten farkındadır ama özellikle Fred'in olmayışı Feneri nasıl etkiledi ortada. Hocam şu orta sahamıza biraz direnç katar mısın rica etsek? Madem önde baskıyı abartacağız orta saha pamuk şekerlerle olmaz, olmuyor.

Torreira X 2 ve ofansif orta saha Ziyechle 3 lü orta saha nasıl olurdu merak etmekteyim.

Takima kesinlikle pozitif enerji verecek ve kendini yirtan oyuncular alinmali.

-Halil
-Ndombele
-Demirbay
-Angelino
-Nelsson (Rotasyona düsünce bozulmasini anlayisla karsilayabiliriz...)

Bu kriterlere simdilik pek uymayan isimler gibi görünüyor. Oliveira ve Bakambu her golden sonra sevinirken kulübeden adeta sahaya atlayan isimler mesela. Demirbay'la bir seyler olmus olabilir. Hoca forma vermiyorsa oyuncu hatayi kendinde arayacak.

Benim en çok üzüldüğüm nokta belki de Melo'dan sonra gelmiş en iyi dos oyuncumuza 2 senedir partner bulamamış olmamız. Torreira bu sene transfer yapsa tek başına 2 sene oynamış olacak orta sahada.

Rakipsiz kaldığını herkese ispatlamıştır

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiyede farkı kadro olarakta açtık eyvallah ama Teknik Direktör farkımız çok daha fazla. Okan Buruk gerçek bir taktisyendir ama İsmail Kartal ve Rıza Çalımbay maksimum At Tımar eder başka bir şey yapamaz
20231201_194052.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt