Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kazım’ı oynattın, beğenmedin çıkardın Barış’ı oynattın. Eyvallah ama gidip sonra en kritik maçta Angelino’yu oyuna atıp performans bekleme!

Böyle maçlarda oynatma sonra oyuncunun en kritik maçta seni kurtarmasını bekle, FM mi oynuyorsun?

Hocam Oliveira'yı değiştirsek iyi olacak sanki

orta sahayi ve defansi bosaltti bakalim ne olacak

Hayatımda senin kadar Rus ruleti seven adam görmedim Hocam. Şuan 2.5 stoper, tek orta saha oynuyoruz resmen.

Gene kazanacaksın ama.

Golü buldik ama suan cok sacma bir ilk 11 var sahada bu sonucu koruyabilecegiz mi?

Futbolcular yine bireysel yetenek ile götürdü bu isi, ben böyle sacma bir oyun kurgusu gormedim, rakip iyi olsa delik desik ederdi bizi stoper demirbay gerisini siz düsünün

Ne yazık ki hamle konusunda cesur değilsin. At Ali’yi sahaya belki bir genç kazanırsın. Ama genç stoper almak yerine Demirbay’ı stoper’e atmayı tercih ettin. O yapacağın hamle yerine de Ndombele’yi aldın.

Ne yazık ki hoca, oyuncular seninle çalışmak için heves etmeyecek. Bu şekilde gençleri harcayıp, hevesini kırıp duracaksın

Bakambu ve Mertens'in hakkını yeme artık hoca.. İcardi kötüyse kulübeye gidecek.. Keremle başlama artık..

Barış Alper sol beke cuk diye oturdu.. Şapkadan tavşan çıkarma budur.. Tebrikler:tbr:

Bakambu ve Mertens'in hakkını yeme artık hoca.. İcardi kötüyse kulübeye gidecek.. Keremle başlama artık..

Barış Alper sol beke cuk diye oturdu.. Şapkadan tavşan çıkarma budur.. Tebrikler:tbr:
Pendike karsi cuk diye oturdu. Su macta bile hocayi sovecek bir sey bulmayin. hoca da takimda rezalet performans gosterdi.

Hocam güzel hoşsun ama Icardiyi ısrarla çıkarmaman can sıkıyor artık

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay sol bek
Mertens 8 no
Demirbay stoper

7acaec5f6fb8a5ff919ea1af311304a618db32e2.jpg

Geri
Üst Alt