Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

icardi torreira olmadan lig ikincisini tarumar etti takım

icardi torreira olmadan ilk 3e giremezdi bir iddia ki bence doğruluk payı da var

benim de iddiam şu ki icardi ve torreira yıl da okandan başkası yönetip bu verimi alamazdı

nasıl test edeceğiz bunu

Geçen sene bazı maçlarda rakibi parçaladığımızı hatırlamasam, üst üste galibiyet rekorunu bilmesem vallahi ben de diyeceğim ki bu Okan Hoca neymiş böyle. Üstelik rakiplerimiz de çok dişliydi ve de başarılıydı geçen sene unutmamak lazım.

Eksikleri tabiki vardır ama geçen seneki 13.lükten gelen şampiyonlukta Okan Hoca'nın etkisi bariz es geçiliyor.

Okan Buruk: Lucas Torreira'yı çıkartmayı düşünüyordum. 60-65-70 nerede çıkarırırm diye beklerken şanssız bir kırmızı kart gördü. Takımı çok yukarı çekmişti. 1 veya 2 maçta olmayacak olması bizim için üzücü. Bu büyük bir şanssızlık oldu.

En büyük sorun da o zaten, beklemen.. Geldiğinden bu yana hala oyuncu değişikliklerindeki sıkıntıyı konuşuyoruz. Nasıl olacak anlayamadım. Sanki 2. yarıya çıkmazsan rakip 5 atacak. Adam bir de sakatlıktan döndü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1692292209474.webp

Bu adamı sonuna kadar destekleyeceğim...

Gecen sezon Terimcilerden sonra Okancilar turedi hatta bir kismi saf degistirdi diye dusunuyordum ki hakliymisim. Bir tek takimci olamiyoruz zaten.
katılıyorum. en ufak bir eleştiri yaptığında bu takım geçen sene rekor kırdı diyorlar. rekor kırdı da sahada 2-3 maç dışında ne oynadı ? neden galibiyetlerin çoğu tek farkla alındı vs kimse sorgulamıyor.

Bu takimda acaba ciddi bir kondisyoner sorunumu var? Neden bize gelen oyuncular bu kadar uzun süre hazirlanamiyor?

Baska takimlar hazir olmayan oyuncu bir hafta sonra oynatiyor. Onu gectim Angelino kac haftadir antremana cikiyor, adamda resmen kilo sorunu var. Bu nasil oluyor?

Okadar oyuncu al haftalarca hazir olmalarini bekle burda tuaf bir sorun var.

Diyoruz takimda tempo yok, cevap :antremanda oyunculara cok yükleniyor ondan kosacak halleri yok, ozaman bazi oyuncularin nasil kilo sorunu olabiliyor?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takimda acaba ciddi bir kondisyoner sorunumu var? Neden bize gelen oyuncular bu kadar uzun süre hazirlanamiyor?

Baska takimlar hazir olmayan oyuncu bir hafta sonra oynatiyor. Onu gectim Angelino kac haftadir antremana cikiyor, adamda resmen kilo sorunu var. Bu nasil oluyor?

Okadar oyuncu al haftalarca hazir olmalarini bekle burda tuaf bir sorun var.

Diyoruz takimda tempo yok, cevap :antremanda oyunculara cok yükleniyor ondan kosacak halleri yok, ozaman bazi oyuncularin nasil kilo sorunu olabiliyor?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bize gelen oyuncuların neredeyse tamamı boştaydı ve bütün yazı yatarak geçirdiler

torreira da sakatlıktan o tempoyu yakalayamadı

takımla kamp yapanların fizik durumları iyi

mesele yeni gelen oyuncu olması değil burada taraftar yanlış bakıyor olaya

kendi takımından hazır gelse oyuncu rahatlıkla 1. hafta olmasa 2. hafta oynar ama bizimkilere bir bakalım

icardi en son 4 haziranda topa değmişti 2 ay yattı

zaha mayıs ayında değmiş topa 3 ay yattı

tete desen yine öyle

angelino aralarında biraz antrenman görendi o zaten oynamaya azar azar da olsa başladı

Bütün mesele 8 numara ve rashicanin gelmeyisi.masallah herkes Okan hocaya saydiriyorda saydiriyor.sanki yeni gelecek hoca copperfieldda hemen takımı uçuracak.Bu ne hiddet bu celal yaa.kahvede oturup sallar gibi herkes Okan hocaya sallıyor.Bir durun gözünüzü seveyim bir durun.Sizin yaptığınızı düşman yapmaz vallahi.Gecen sezon başıda çoğunuzun ağzından Terimde Terim çıkıyordu .Akşam Allah korusun Trabzon'a kaybedersek yeminle istifa diye bağıracak binler var.Bu nasıl bir tarz anlamadım.Anlamakta istemiyorum.Bu spordan öte birşey.Bir nefes alın,bir soluklanin .bir destur çekin.Lutfen.

katılıyorum. en ufak bir eleştiri yaptığında bu takım geçen sene rekor kırdı diyorlar. rekor kırdı da sahada 2-3 maç dışında ne oynadı ? neden galibiyetlerin çoğu tek farkla alındı vs kimse sorgulamıyor.
Yapma. Nerdeyse şansa diyeceksin. Bu takım geçen sene şahane oynadı. Toplama bir takımı o kadar iyi yönetmek her yiğidin harcı değil.

Gecen sezon Terimcilerden sonra Okancilar turedi hatta bir kismi saf degistirdi diye dusunuyordum ki hakliymisim. Bir tek takimci olamiyoruz zaten.
Takımı deneme tahtası yaparak mı takımcı oluyorsunuz? O gelsin o olmadı bu gelsin, bak bu da olmadı şu gelsin... Bu mu takımcılık? İstikrar nedir?

Geri
Üst Alt