Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.838
- 29.374
- 2.848
HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN BAK YALVARIYORUM HALİL BARIŞ BERKAN AYNI ANDA SAHADA OLMASIN LÜTFEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi torreira olmadan lig ikincisini tarumar etti takım
icardi torreira olmadan ilk 3e giremezdi bir iddia ki bence doğruluk payı da var
benim de iddiam şu ki icardi ve torreira yıl da okandan başkası yönetip bu verimi alamazdı
nasıl test edeceğiz bunu
Cl’de başarı elde etmek için kadroyu genişletmeye çalıştılar ama ayarı kaçırdılartaş gibi oturmuş takımı bozdular çok enteresan
nelson veya boey de giderse o zaman ne olacak göreceğiz
katılıyorum. en ufak bir eleştiri yaptığında bu takım geçen sene rekor kırdı diyorlar. rekor kırdı da sahada 2-3 maç dışında ne oynadı ? neden galibiyetlerin çoğu tek farkla alındı vs kimse sorgulamıyor.Gecen sezon Terimcilerden sonra Okancilar turedi hatta bir kismi saf degistirdi diye dusunuyordum ki hakliymisim. Bir tek takimci olamiyoruz zaten.
Bu takimda acaba ciddi bir kondisyoner sorunumu var? Neden bize gelen oyuncular bu kadar uzun süre hazirlanamiyor?
Baska takimlar hazir olmayan oyuncu bir hafta sonra oynatiyor. Onu gectim Angelino kac haftadir antremana cikiyor, adamda resmen kilo sorunu var. Bu nasil oluyor?
Okadar oyuncu al haftalarca hazir olmalarini bekle burda tuaf bir sorun var.
Diyoruz takimda tempo yok, cevap :antremanda oyunculara cok yükleniyor ondan kosacak halleri yok, ozaman bazi oyuncularin nasil kilo sorunu olabiliyor?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapma. Nerdeyse şansa diyeceksin. Bu takım geçen sene şahane oynadı. Toplama bir takımı o kadar iyi yönetmek her yiğidin harcı değil.katılıyorum. en ufak bir eleştiri yaptığında bu takım geçen sene rekor kırdı diyorlar. rekor kırdı da sahada 2-3 maç dışında ne oynadı ? neden galibiyetlerin çoğu tek farkla alındı vs kimse sorgulamıyor.
Takımı deneme tahtası yaparak mı takımcı oluyorsunuz? O gelsin o olmadı bu gelsin, bak bu da olmadı şu gelsin... Bu mu takımcılık? İstikrar nedir?Gecen sezon Terimcilerden sonra Okancilar turedi hatta bir kismi saf degistirdi diye dusunuyordum ki hakliymisim. Bir tek takimci olamiyoruz zaten.
Oynatmayacaksan niye aldin bu kadar adami? Sus bitkisi mi bunlar?Takımı deneme tahtası yaparak mı takımcı oluyorsunuz? O gelsin o olmadı bu gelsin, bak bu da olmadı şu gelsin... Bu mu takımcılık? İstikrar nedir?