Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Aslinda her kes biliyor , görüyor kralin ciplak oldugunu ama kimse bunu cezaret edemiyor söylemeye. Artik birde TD nöbeti acsak iyi olacak.

Kendimizi kandirmiyalim, gecen sezon seriyi yakaladimiz dönem bile cidden kötü maclar cikardik. Koca sezon vay be ne futbol oynadik demiz mac sayisi 5-6 gecmez.

Futbol sov isi, taraftar zevkli maclar görmek ister, bol gol, bol heycan hayal eder, bizim maclara bakiyoruz, genelde kötü futbol ve acaba burda puan kaybederiz endisesi olan 90 dakikalar, bu sekilde taraftar mac ilgisi azalir stad bos kalir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakambu'yu sağa atmadaki amaç ne daha 10dk önce forvet olarak almışken? Kanat istiyorsan Yunus'u falan al, Halil girsin istiyorsan Icardi'yi çıkar.

15 dakika icardi-bakambu oynadi ve görüntü olarak sanki üst üste oynadilar bu bölüm de

Halil bir adim geri de oynamasini bildigi icin galiba onu aldi baglanti oyuncusu olarak

Bakambu daha cok kosu gösterdigi icin savunma arkasina baglanti isine hic girmiyor gibi

Hala yangın çıkarmayın yok yangın tayfa falan deniyor. Arkadaş yangın sezon başında çıkarılır ki hoca da kendine çeki düzen versin. Orta sahaya 2 net topçu lazım bir on libero ve bir 8 numara gerekirse 4-3-3 oynayacak bu takım şampiyonlar liginde 10 numarali sistemde adami delerler orada. Yaptığın kanat transferleri de kanat değil ayrica zaha tete falan bu adamlar forvet kanat forvet. Orta sahayi mecburen 3 lu kurman gerekiyor. Mertens falan kesik yiyecek artık yapacak bişey yok.

Neyse ki şimdilik iyi oynadık falan gibi şeyler söylemiyor

Bugün Kerem'i kenara alabileceğini de gösterdi

Hala yangın çıkarmayın yok yangın tayfa falan deniyor. Arkadaş yangın sezon başında çıkarılır ki hoca da kendine çeki düzen versin. Orta sahaya 2 net topçu lazım bir on libero ve bir 8 numara gerekirse 4-3-3 oynayacak bu takım şampiyonlar liginde 10 numarali sistemde adami delerler orada. Yaptığın kanat transferleri de kanat değil ayrica zaha tete falan bu adamlar forvet kanat forvet. Orta sahayi mecburen 3 lu kurman gerekiyor. Mertens falan kesik yiyecek artık yapacak bişey yok.
Çok doğru bir yorum.

Yanlış fanteziler peşinde koşuyorsun hocam Berkan Barış Kerem bunların üçü aynı anda sahada olmadı olmuyor olmaz. Ayağında top tutamayan istasyon olamayan adamlarla set hücumu yapamazsın tenis maçı gibi maç izliyoruz takımın enerjisini boş yere harcıyoruz ya ben seyrederken geriliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira'nın gördüğü karttan bağımsız sakatlıktan yeni çıkmış adamın üstüne 2. yarı başlarken daha fazla yük bindirmek nasıl bir stratejinin ürünü anlayamadım.

1 şampiyonluğa kendini kaybetti yanlış 11 ler yanlış oyuncu değişiklikleri en önemlisi de yanlış demeçler 100 tane yere röportaj vermesiyle başlayan süreç aleyhine işliyor herhalde kredisinin çok olduğunu düşünüyor ancak 20 kupalı efsanesinin bile kredisi ne kadar azdı gördük bu kulüpte

Hocam dün özellikle Kerem ve Halil'in hali neydi öyle? Mertens zaten yaşı gereği bizim orta sahanın yükünü kaldıracak durumda değil. Arada çıkıp maçı çözebilir ama orta sahaya direnç lazım. Hocam da farkındadır da ne zaman çözecek bakalım veya çözecek mi?

Akhisar ve İBB zamanında orta saha oyunu nasıldı hatırlayan var mı?

Hocam, rakipleri öldürecek kimyasal taktikler mi hazırlıyorsun? Bizi mest edecek şifalı 4-4-2'ler mi planlıyorsun hocamm.

orta sahaya kıymet ver hoca

orta sahasız futbol olmaz

Takım geçen sene tamamen bireysel performanslara dayalı olarak şampiyon olmuştur. Maçların çoğunda kötü futbol oynanmıştır. Beş para etmez top oynayan bazı isimleri ısrarla sahaya sürüp durması, ne oynandığı belli olmayan kaos futbolu sıkmıştır.

Sürekli saçma salak ileriye top şişirme gibi mevzular devam edecekse hep Icardi'nin bireysel yetenekleri, Torreira'nın tek başına 3 kişilik oynaması, Muslera'nın her maç karşı karşıya 5 net pozisyon kurtarması ile yürüyecekse bu takım o kulübede işin ne diye sorarlar adama.

Hocam dün özellikle Kerem ve Halil'in hali neydi öyle? Mertens zaten yaşı gereği bizim orta sahanın yükünü kaldıracak durumda değil. Arada çıkıp maçı çözebilir ama orta sahaya direnç lazım. Hocam da farkındadır da ne zaman çözecek bakalım veya çözecek mi?

Akhisar ve İBB zamanında orta saha oyunu nasıldı hatırlayan var mı?
Akhisara ibb ye neden gittin. Geçen sene var ya

Takım geçen sene tamamen bireysel performanslara dayalı olarak şampiyon olmuştur. Maçların çoğunda kötü futbol oynanmıştır. Beş para etmez top oynayan bazı isimleri ısrarla sahaya sürüp durması, ne oynandığı belli olmayan kaos futbolu sıkmıştır. Sürekli saçma salak ileriye top şişirme gibi mevzular devam edecekse hep Icardi'nin bireysel yetenekleri, Torreira'nın tek başına 3 kişilik oynaması, Muslera'nın her maç karşı karşıya 5 net pozisyon kurtarması ile yürüyecekse bu takım o kulübede işin ne diye sorarlar adama.

geçen sene 5 maç bile izlememişsiniz

Hemen hemen hepsini izledim ve İcardi ile Torreira'yı çıkarın ilk 3'e giremezdi takım. Sahada oynanan futboldan memnunsanız saygı duyarım, ben memnun değilim.

icardi torreira olmadan lig ikincisini tarumar etti takım

icardi torreira olmadan ilk 3e giremezdi bir iddia ki bence doğruluk payı da var

benim de iddiam şu ki icardi ve torreira yıl da okandan başkası yönetip bu verimi alamazdı

nasıl test edeceğiz bunu

Hemen hemen hepsini izledim ve İcardi ile Torreira'yı çıkarın ilk 3'e giremezdi takım. Sahada oynanan futboldan memnunsanız saygı duyarım, ben memnun değilim.
Takımdan niye 2 isim çıkarıyoruz anlamadım. O zaman Fener'den Valencia ve Ferdi'yi çıkaralım bakalım onlar kaçıncı oluyordu geçen sene.

Takım makine gibiydi sadece çok gol kaçırıyordu geçen sezon. İlk 9 hafta sonrasında bitiricilik dışında bir oyun problemimiz asla olmadı.

Geri
Üst Alt