Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.853
- 21.097
- 2.643
İstifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tarz bi sıçışı ilk geçen yıl konyada yaptı sonra ders çıkardı dedim ama gitti son maç kayseride yaptı yetmedi bu rahat maçta yaptı.Halil, Bakambu, Zaha ve Icardi’yi aynı anda sahaya koymanın manası nedir?
Niye istemesin yahu, zaten satılmak üzere alınmış bir oyuncuydu ve karşı çıkmadı sadece.Her istediği alınıyor üstüne istemiyor diye zani bile gitmişken katılmıyorum.
üstat yorumlarından bu seneden ümidinin az olduğu izlenimini alıyorum.Neymiş takımları geç açılıyormuş, korusaydın takımı da tam kadro başlasaydın sezona. Çorba yapmasaydın takımı.
10da 1 değerinde takımlara 3 pas üst üste pas yapamıyoruz.
Gomis çıksın kurtarsın, Icardi çıksın kurtarsın, yıldızlar var illaki alırlar nasıl olsa.
Yoo geçen sene eleştirdiğim konular hala devam ediyor.üstat yorumlarından bu seneden ümidinin az olduğu izlenimini alıyorum.
öyle mi yoksa anlık bir sinir mi
Herkes 30 tane uzun atıp duruyor. Sanki ileride Hüseyin Bolt var.Şu arkaya şişirme hastalığı artik kanserlesmeye başladı. Her macta 50 kere dener olduk.