Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Halil, Bakambu, Zaha ve Icardi’yi aynı anda sahaya koymanın manası nedir?
bu tarz bi sıçışı ilk geçen yıl konyada yaptı sonra ders çıkardı dedim ama gitti son maç kayseride yaptı yetmedi bu rahat maçta yaptı.
yani göreceği bir şey yok imkansız şu 4'lü.

kötü şeyler yaşıyoruz ve ziyech falan diyorlar gidilen nokta endişe verici.

Yani tur zaten bizimdi bazı denemeler yapmakta haklısında çok abartmadın mı hocam iyi oyun gelse bile belki bir daha yapmayacağın işler yaptın yani lüzum yoktu gibi.

Ikinci yarı Kerem yoksa ben varım dedi resmen!! maçı bence Rezalet yönetti Bunlar resmi maçlar ama kendisi hala hazırlık maçı yapıyoruz zannediyor daha önceden de söylediğim gibi kendisi Hamza Hamzaoğlu kafası yaşıyor bu aralar .böyle devam ederse sonu da Hamza gibi olacak .kendine gelmeli.

Neymiş takımları geç açılıyormuş, korusaydın takımı da tam kadro başlasaydın sezona. Çorba yapmasaydın takımı.

10da 1 değerinde takımlara 3 pas üst üste pas yapamıyoruz.

Gomis çıksın kurtarsın, Icardi çıksın kurtarsın, yıldızlar var illaki alırlar nasıl olsa.

Yaa sen bu ligde teknik direktör olarak iki şampiyonluk yaşamış Galatasaray forması altında 7-8 tane şampiyonluk görmüş şampiyonlar liginde defalarca maça çıkmış adamsın. Yav arkadaş sen nasıl görmezsin bu takımda torreira haricinde orta saha yok ulan hala yok yani yok. Rakiplerinin 6-7 tane alternatifi var o bölgede sen nasil başedeceksin hiç mi görmüyorsun. Hoca senin mevkiin orta sahaydi nasıl farketmiyosun yaa.

Bazen kankasi Ayhan dan şüpheleniyorum o bölgede iki tane oğlu var transfere mani mi oluyor acaba diye cidden bunu düşünmeye başladım.

Neymiş takımları geç açılıyormuş, korusaydın takımı da tam kadro başlasaydın sezona. Çorba yapmasaydın takımı.

10da 1 değerinde takımlara 3 pas üst üste pas yapamıyoruz.

Gomis çıksın kurtarsın, Icardi çıksın kurtarsın, yıldızlar var illaki alırlar nasıl olsa.
üstat yorumlarından bu seneden ümidinin az olduğu izlenimini alıyorum.
öyle mi yoksa anlık bir sinir mi

Oyun SOS veriyor

Takım savunması düşük

Kanatlar çok verimsiz

Defans tandemi sıkıntılı

Bölgeler arası bağlantı kopuk

Yani bir sürü sıkıntımız var

Bir an evvel toparlanmalıyız

şu top şişirme işini allah aşkına bıraktır

sana sahadaki futboldan eleştiri getirebiliriz ama takımın kadrosunu senin değil yönetimin karman çorman ettiği de kesin

üstat yorumlarından bu seneden ümidinin az olduğu izlenimini alıyorum.
öyle mi yoksa anlık bir sinir mi
Yoo geçen sene eleştirdiğim konular hala devam ediyor.

Hücumda kolay top kaybet, geri koş. 2-3 set yapama.

Geçişle gol atıyoruz hala anca.

Oynadığımız maçların hazırlık maçı olmadığını birinin hatırlatması gerek galiba Okan hocaya. Çünkü her maç başka fanatazi deniyor.

Şu arkaya şişirme hastalığı artik kanserlesmeye başladı. Her macta 50 kere dener olduk.

orta sahası kadar oynatıyo işte. normal bi teknik direktör işi yapıyor. daha iyi bi teknik direktör olarak bu maç özelinde özellikle torreira atıldıktan sonra oyunu angelina üstünden kurmasını beklerdim. hatta dubois'yı oyuna alıp angelino'yu ortada berkan'la yanyana bile kullanabilirdi.

onun dışında denecek bişey yok. 6 numarası olmadan takımı ağustos'ta play-off'a taşıdı. orayı da alnının akıyla geçerse sezonun ilk büyük sınavını başarıyla atlamış olacaktır.

Başakşehir’len şampiyon olduktan sonraki sezon Başakşehir tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmişti.

Aynısını yaşarsak şaşırmam.

Geri
Üst Alt