Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

okan hocayı sonuna kadar destekleyen biri olarak bazı konularda doğru tespiti de yapmak gerek diye düşünüyorum

bu sezon diğer sezonlardaki şampiyonlardan farklı olarak avrupada oynarken ligde yıpranmamızın sebeplerinin başında okan hoca kadar rakiplerin zayıflığı da geliyor

dün ve bugün ligin 3 ve 4.sünü gördük

onlar bile rezalet durumda

açıkçası 5-10 sene önceki lig olsa bu kadar hasarsız çıkamazdık büyük ihtimalle

okan hocayı sonuna kadar destekleyen biri olarak bazı konularda doğru tespiti de yapmak gerek diye düşünüyorum

bu sezon diğer sezonlardaki şampiyonlardan farklı olarak avrupada oynarken ligde yıpranmamızın sebeplerinin başında okan hoca kadar rakiplerin zayıflığı da geliyor

dün ve bugün ligin 3 ve 4.sünü gördük

onlar bile rezalet durumda

açıkçası 5-10 sene önceki lig olsa bu kadar hasarsız çıkamazdık büyük ihtimalle
Dediklerinize katılıyorum kesinlikle puan olarak etkisi büyük ama avantaj mı dezavantaj mı yaratıyor bence dezavantaj yaratıyor gibi geliyor ligimizin kalitesizliği yüzünden fiziksel olarak gelişemiyoruz fiziksel olarak takımın geliştiği maçlar sadece Avrupa maçları oluyor.

Bizim kalitesiz ligin ne yazık ki dezavantajını Avrupa'da yaşıyoruz ligde 1-2 maç hariç genelde düşük tempoda rahatlıkla geçerken bir anda yüksek tempoya geçince 75'de takım inanılmaz yıpranmış oluyor.

Yukarıda dediğime ek olarak hakemleride ekleyebiliriz tempo yapmaya hiç izin vermiyorlar biraz böyle vites yükseltince düt düt sürekli durduruyorlar.

Keşke ligimiz biraz kaliteli güzel zeminler olsa hakemler daha az düdük çalsa herkes puan kaybetse ama zorluk derecesi artıp fiziksel kalitemizi daha üst seviyelere çekebilsek Avrupa'da mevcut durumdan daha başarılı olabiliriz.

Resmen 1 orta sahayla oynuyoruz buna rağmen gelinen nokta çok çok iyi ..Hocanın transfer başarısızlığı olarak bu sezon bir tek angelino ve Halil Dervişoğlu bu örnek gösterebiliriz .Halılı muhtemelen sırf yerli diye aldı angelino maalesef tutmadı..Ndombele hususunda açıkçası elimizde bütçe yokken denenebilecek bir riskti ben hocanın Ndombele diye yirtindigini sanmıyorum mecbur bu olacak dediler hoca da deneyelim dedi ..
Şu kadroya gerçekten üzülüyorum Toreiranin yanına 1 tane dinamik adam daha alsak cidden çok başka takım olurduk..

Hocam...
21993f6b616abc2f9eed0c33ac623b47.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk’um oynattığı oyunu, oturttuğu ve geliştirdiği oyun kimliğini, felfesefeni, mantığını biz en son 20-25 sene önce oynuyorduk.

Adamın kazanmak için çıkmadığı hiç bir stad yok. Bayern deplasmanı dahil.

Çok çok memnunum. Memnun olmayanların da Fatih Terim’den memnun olmayanlarla aynı kafada olduğunu düşünüyorum. Demek ki alacağı daha çoook kupa var

23 sene önce kırık baş parmağına rağmen sahaya çıkıp UEFA Kupası kazandığı Parken Stadına Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak için geliyor. Sonuç ne olursa olsun biz sonuna kadar senden razıyız hocam. Allah utandırmasın
-qv20i3.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sonuç ne olursa olsun ben senden razıyım bu maçta sonuna kadar güveniyorum başaracağımıza inanıyorum.

İkinci yarıya değişiklikle başlamazsa alınacak her sonuçta tek sorumlu.

Tete Ziyech değişikliği ile ikinci yarıya başlar gibi.

Ilk macta kacan pozisyonlari hayvan gibi ariyoruz… Hadi aslanlar ikinci yari alacagiz insallah

Canım hocamın parçalarından liyakat akıyor yine.. Kerem her maç 10 numarada muhteşem oynadığı için aynı rezaleti izlemeye devam ettiriyor.. BAY ile sıkıntısız maç izlerken yine Angelino vakasına devam..

Geri
Üst Alt