Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

sence çalışmadan kaynaklı mı yoksa oyuncu profillerinden mi

kerem torreira mertens düşünce takım düşüyor

bunları kompanse edecek yedekler yok fizik olarak

zaha da kerem de oliveira da baya fizik olarak bitik gibiler
Çok eforlu başlıyoruz belki ondandır ama ben oyuncu profilleri ve bize gelis öykülerine bağlıyorum biraz. Bomboş geçirmişler yazi

Bravo hocam oyun pozitif anlamda ilerliyor bana göre
Yalnız pozisyonları gole çevirme ve ceza sahasına girişte yanlış pas tercihleri hususunda oyunculara ayar çekmek lazım

Moritz Volz’u neden tutmadı merak ediyorum! Geçen sezona göre fazla sakatlık yaşıyoruz. Maçı 90 dakikaya yayamıyoruz. Teknik ekibini tekrar gözden geçirmesi gerekiyor bence.

Moritz Volz’u neden tutmadı merak ediyorum! Geçen sezona göre fazla sakatlık yaşıyoruz. Maçı 90 dakikaya yayamıyoruz. Teknik ekibini tekrar gözden geçirmesi gerekiyor bence.
Hayır yaşamıyoruz. Geçen sene Avrupa yoktu bu sene var. Kıtalararası seyahat yapan stoperimiz var. 3 günde 1 maç oynuyor. O yüzden normal sayıda sakatımız var.

Geçen sezon tek kulvardaydın bu sezon Avrupa var sakatlığın artması normal. Hatta sakatlık az bile yaşadık. Çoğu da yazın yüklemeye yetişmeyen geç yapılan transferler veya yazı sakat geçiren Ziyech ve Zaha gibi topçular.

Hem Avrupa'da hedeflerimize doğru devam edip hem de ligde 15 maç 40 puan toplamamız inanılmaz bir başarı oyuncuları konsantre edebilmesi bile müthiş bir iş sonuçta bu ligde 70 puana bile varmadan şampiyon olduk yarısından fazlasını daha ligin yarısına varmadan topladık yaptığı işi fazlasıyla övmek gerekiyor.

Açıkçası Hatay mağlubiyetine çok takılmıyorum bir noktada medyada şu algı yapılacaktı o maç berabere kalsak nağmağlup devam ediyoruz algısı sürekli rakiplere verilecekti bu da rakipleri ekstra motive edebilirdi o düzenden ara sıra uzaklaşmak gerekiyor.

Bu hafta tarihimizin en önemli maçlarından biri var ve kendisine sonuna kadar güveniyorum oradan çıkarabilecek biri varsa o da Okan Buruk hocamızdır.

Maşallah takımda işler yolunda, güzel işleniyor. Tebrikler hocam.

Fatih hoca sonrası baskın bir profil olarak çıkmasını beklediğim tek isimdi mesela Arda Turan'ın daha kazanacağı çok tecrübe var en azından 4-5 sene sonra beklentileri belirler ama Okan hocamızın Anadolu kulüpleriyle yaptıklarını yapabilecek mi onu da görmek lazım.

Okan hocanın yaşı 50 teknik adamlıkta genç bir yaşta benim hayalim Dursun Özbek 1 dönem daha başkanlık yaptıktan sonra Erden Timur ile uzun yıllar beraber devam etmesi olur.

Belki borçlar bitirilir önümüz biraz düzlük olur iyi işler yaparsak çok daha büyük şeyleri hayal ettirir. Bayern Münih gibi dominant olmak için çoğu düzeni yıkmak lazım siyasi, tff, hakem çok faktör var bu ülkede tek takım yaratılmasına karşı sürekli engel koyulmak istenir.

Ama bunu başaracaksak Erden Timur - Okan Buruk iş birliğiyle başarırız 10 sene sonra alttan gelecek %80-90 jenerasyonlarla beraber açık ara tek kulübe dönüşebiliriz.

Erden Timur'u küstürmemek lazım ya da Okan hocaya ağır ithamlarda bulunmamak lazım ikiside çok değerli illa ki hatalar olacaktır ama bu dersleri alıp tecrübe edindikçe ileride daha büyük hayaller kuracaksak bu iki adam sayesinde olacak.

Özellikle isteyip aldırdığı ve yaklaşık 10 milyon euro bütçe ayrılmış sol bekimiz var iken ligin 14. haftasında sağ açığı sol beke koydu ve o aldırdığı sol beke de seni almayacağız bundan dolayı opsiyon devreye girmesin diye 1 maçta oynama hakkın kaldı onu da Kopenhag maçında kullanacağız deyip o oyuncudan performans bekleyen Galatasaray'ımızın hocası...

Oyunu rus ruletine döndürmek konusunda daha temkinli davranmalıyız.

Dün hücumda yerleşip pas yapmak konusunda iyidik.

20231209_140240.webp

Geri
Üst Alt