Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

1.5 yılda gosterdigi performansı x bi hoca gosterse taştaşlarının heykelini dikmeyi teklif ederdi bazılarınız

Sette sıkıntılar yaşasakta oynatmak istedigi oyun ve cesareti taktiri hak ediyor. Umarım 3-5 kotu sonuc alindiginda kolay vazgecilmez.

Transferde adı geçen isimler gene yanlış işler yaptığımızı gösteriyor.. Gedson ve Szymanski profillerinde bir 6-8, bir 8-10 transferi yapılmadığı sürece ara transfer dönemini başarısız sayarım.

kopenhag maçını çözerse okan buruk lobisine katılacağımı bildiririm

giphy.gif

Oynattigi oyunda gegenpres ve topun kiymetini bilen futbolcu toplulugu olmak zorunda. 3 Türk kurali, bu oyunu oynamamizi biraz zorlastiriyor. Mesela sol bek sorunu, Akerim'in Bayern ilk maci ve Manchester 2. Macinda yedirdigi kopya golu, Kerem'in takimin ileri geri seklinde dengesini bozmasi. Acikcasi Aralik ayinda takim ve hocanin performansino merak ediyorum. 1.5 sezonda cok iyi isler basardigini kimse inkar etmemeli.

Oynattigi oyunda gegenpres ve topun kiymetini bilen futbolcu toplulugu olmak zorunda. 3 Türk kurali, bu oyunu oynamamizi biraz zorlastiriyor. Mesela sol bek sorunu, Akerim'in Bayern ilk maci ve Manchester 2. Macinda yedirdigi kopya golu, Kerem'in takimin ileri geri seklinde dengesini bozmasi. Acikcasi Aralik ayinda takim ve hocanin performansino merak ediyorum. 1.5 sezonda cok iyi isler basardigini kimse inkar etmemeli.

2 hamle ile baya iyi oluruz. Birincisi Rıdvan, çocuk Beşiktaş da çok iyiydi, ikincisi de ortasaha, ridvani alınca zaten yabancı koyabilirsin ortasahaya.

bazı dönemlerde oyunu neden set oyununa çevirmiyor diye bende çok eleştiriyorum lakin hoca set oyununu bilerek tercih etmiyor artık buna emin oldum
tercihlerine saygı duymak lazım
lakin kafasındaki oyunu oynatması icin 1 tane daha cigersiz orta saha ve mertensin genci lazım
yoksa topal ördek olmayi sürdürürz

Nazarımda çok büyük hoca adayıdır .Gözü kapalı oynatacağı oyuncu sayısını da 15-16 ya çıkartmayı başarabilse elit hocalığa atlar.b
12 adamla bu maç trafiğinden çıkılmayacağını anladı ders alıyor

Geçen yıl son 28 lig maçı 25 G 1 B 2 M
Bu yıl 14 maç 12 G 1 B 1 M

Son 42 maç 37 G 2 B 3 M bu deli dehşet bir istatistik ya. Ona rağmen hocayı tolere etme oranı çok düşük. Terim’in 2000’de tüm başarısı Hagi, Popescu, Taffarel’e yorulduysa şimdi de oyuncu kalitesine yoruluyor

Yaptığı istatistikler normal üstü. Avrupa da rakip farketmeksizin oynanan futbol, galibiyet serileri vs. Hocamın önünde saygıyla eğiliyorum. Uzun yıllar bizimle olur umarım.

istatistikler çok iyi görünüyor ama bazı şeyler var ki, güven vermiyor. Adam kötü td demiyorum, istifa etsin demiyorum. Ama güven vermeyen yerler var. Mesela CLde olmamız sadece bir oyuncunun farkıyla. Onun yerine başka bir santrafor olsa Molde bizi eleyecekti. Kapanan takımlara çözüm üretememesi gibi konular var. Sağlam temeli olan bir kurulum üzerinden gelmedi bu istatistikler. Maçların çoğunu şapkadan tavşan çıkartarak kazanıyoruz.

istatistikler çok iyi görünüyor ama bazı şeyler var ki, güven vermiyor. Adam kötü td demiyorum, istifa etsin demiyorum. Ama güven vermeyen yerler var. Mesela CLde olmamız sadece bir oyuncunun farkıyla. Onun yerine başka bir santrafor olsa Molde bizi eleyecekti. Kapanan takımlara çözüm üretememesi gibi konular var. Sağlam temeli olan bir kurulum üzerinden gelmedi bu istatistikler. Maçların çoğunu şapkadan tavşan çıkartarak kazanıyoruz.
Doğru ama burada bu tercihi alıp risk alan da hoca. Bir oyuncuyu farkına güvenmse riski yerine takıma aşırı yükleme yapsaydı (bununla ilgili açıklama ve argümanlar yotube'da bir çok video da var) erken tutacağımız form ile Molde'yi daha rahat geçerdik ve ilk maç Kopenhag'ı da şanssız şekilde elimizden kaçırmazdık.

Peki ondan sonra ne olurdu, ŞL temposu ile şu an rakiplerimizin olduğu durumdan bile daha kötü durumda olurduk ve geçen snee ki TS ve önceki sezon BJK örneği durmuna da gelebilirdik.

Yani orada o oyuncu farkının riskine giren de yine hocaydı.

Geri
Üst Alt