Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25i dombele 25 tete 20 nelsson.Kendisi iyi hoca
Lakin kadro değerimizin de 230m euro üstü oldugunu unutmamak gerek
@Sami Karakoç üye kaydı alalım.kopenhag maçını çözerse okan buruk lobisine katılacağımı bildiririm
@Sami Karakoç üye kaydı alalım.
Kendisi iyi hoca
Lakin kadro değerimizin de 230m euro üstü oldugunu unutmamak gerek
Oynattigi oyunda gegenpres ve topun kiymetini bilen futbolcu toplulugu olmak zorunda. 3 Türk kurali, bu oyunu oynamamizi biraz zorlastiriyor. Mesela sol bek sorunu, Akerim'in Bayern ilk maci ve Manchester 2. Macinda yedirdigi kopya golu, Kerem'in takimin ileri geri seklinde dengesini bozmasi. Acikcasi Aralik ayinda takim ve hocanin performansino merak ediyorum. 1.5 sezonda cok iyi isler basardigini kimse inkar etmemeli.
Doğru ama burada bu tercihi alıp risk alan da hoca. Bir oyuncuyu farkına güvenmse riski yerine takıma aşırı yükleme yapsaydı (bununla ilgili açıklama ve argümanlar yotube'da bir çok video da var) erken tutacağımız form ile Molde'yi daha rahat geçerdik ve ilk maç Kopenhag'ı da şanssız şekilde elimizden kaçırmazdık.istatistikler çok iyi görünüyor ama bazı şeyler var ki, güven vermiyor. Adam kötü td demiyorum, istifa etsin demiyorum. Ama güven vermeyen yerler var. Mesela CLde olmamız sadece bir oyuncunun farkıyla. Onun yerine başka bir santrafor olsa Molde bizi eleyecekti. Kapanan takımlara çözüm üretememesi gibi konular var. Sağlam temeli olan bir kurulum üzerinden gelmedi bu istatistikler. Maçların çoğunu şapkadan tavşan çıkartarak kazanıyoruz.