Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

okan hocanın bu kadar başarısına rağmen çok zayıf olduğu görülüyor

odin yardımcısı olsun

kritik bir süreç başladı gibi maalesf

al kurası ve derbi maçlarındaki skor ve isimleri ile maliyetleri faydalarından çok olan oyuncu topluluklarının yarattığı kamuoyu baskısının altında okan hoca bırakılabilir

kalır diyemiyorum özellikle bırakılabilir diyorum

umarım önce fenerle iki derbiyi kazasız belasız atlatır

bu maçlarda mertens barış gibi geçen seneki takım gibi takımın oyuncularına daha çok güvenmesi faydamıza olacaktır

Hoca ne yap et bu takıma 8 ve 10 numara aldır yoksa bizim takımın set oyunu kesinlikle gelişmez ve bir çok takım bize karşı kapanmaya başlayacak artık

Çöz transferleri yine gidelim finale hocam..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi'yi dinlendir yani Birkaç maç yedek bırak bu cesareti göster.

Hoca eleştirisi zırt pırt "gitmeli" ekseninde konuşulmaz. Taktiğini eleştir, bu maç beğenmedim, bence şöyle olmalıydı vs. de geç. Sapık gibi her olumsuz sonuç sonrası "hoca gitsin" tonunda saçmalayanları görmekten yorulduk.

Okan Buruk kulübün çıtasını Erden Timur'un da yardımıyla olması gereken seviyelere çıkardı. Bundan sonra hedef istikrarlı başarı olmalı. Geçen sezon bir temel atıldı. Bu sene bir üst seviyeye çıktı, seneye daha da güçlü olacağız. Bundan pek şüphe duymuyorum.

Okan Hoca Bein’de canlıda şu an. Gayet mutlu gözüküyor kırmızıdan dolayı. Akşam Boey de sarı gördükten sonra yine böyle mutlu olabilecek mi bakacağım

Okan Hoca Bein’de canlıda şu an. Gayet mutlu gözüküyor kırmızıdan dolayı. Akşam Boey de sarı gördükten sonra yine böyle mutlu olabilecek mi bakacağım
Fred'in kırmızısına niye sevinelim. Icardi mi bu ne yaptı da abartıyorsunuz bu kadar. Bu medya ne kadar etkiliyor insanları yahu.

karagümrük maçında kart sınırındaki en önemli oyuncumuz boey'i ilk 11 başlatarak, bizlere yine diken üstünde maç izleteceğin için teşekkürler hocam. olur da boey kart görür ve derbide oynayamazsa maç sonu kameralara hangi yüzle bakıp, neler diyeceksin çok merak ediyorum?

Hoca bu takım neden ilk 45’lerde hiçbir şey oynamıyor?

Icardi haftalardır yok, hadi yedek başlatamıyorsun çift forvete falan dön bari. Görüyorsun haftalardır gol atma namına tek çözüm ya yıldızlarımız şapkadan tavşan çıkaracak ya da kaleci yumurtlayacak

Hoca bu takım neden ilk 45’lerde hiçbir şey oynamıyor?

Icardi haftalardır yok, hadi yedek başlatamıyorsun çift forvete falan dön bari. Görüyorsun haftalardır gol atma namına tek çözüm ya yıldızlarımız şapkadan tavşan çıkaracak ya da kaleci yumurtlayacak
Fred'in kırmızı gördüğü derbi öncesinde takımı ağır oynatıyor. Bu gayet doğru bir tutum usta.

Bir oyuncu bile takım presine katılmayınca baskımız çorap söküğü gibi dağılıyor, rakipler çok rahat stoperlerle karşı karşıya kalıyor.

Biraz da pozisyon alıp oyuncular mevkilerini kaybetmeden açı kapatarak presi yapsak iyi olacak.

Tahmini ne zaman eli yüzü düzgün bir oyun oynayacağımızı söylese de o zamana kadar her maç boşu boşuna sövmesek bari.

Geri
Üst Alt