Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durun bı gol yiyelim, müdahale edecek... Benden tek farkı, en güzel yerden maçı izleyip, üstüne milyonlar alması.

Hocam destek olduk hakkını teslim ettik de bu takımın hali ne? Çoğu futbolcu iki üç depardan sonra dilleri dışarda geziyor. Yav senin topcularin feghouliye eziliyor

O Torreira kırmızı görsün, sana söveceğim! Demirbay niye çıktı be

Geçen sene Kayseri deplasmanı ve bjk deplasmanı berbattı takım.İki maç harici kusursuzdu takım.İki maç kusurluydun ki bjk maçı korktuğun baskıya girdiğin için hata yaptın.Ama takım diğer maçlar gerçekten iyiydi.Bu sene Kopenhag maçlarının ikisi de Hatta maçı da hataydı.Ama diğer maçlar takım kusursuz değil hatta berbat oynuyor.Transferler hiç uyumlu değil istediğin oyuncuları almadılar falan hepsi olabilir ama elindekiyle iyi oyunu unutturdun.
Hep savundum ama artık formsuzluğun çok uzadı hocam.Başakdakş ikinci senen gibi olmaz inşallah.

Maç bitmedi ama artık savunalacak tarafı kalmadı.
90 dakika dökülen İcardi’yi halen oyundan alamıyor.

Ben demiştim. Bu takımın en büyük sorunu icardiyi çıkaramaması. Bu bir skandal

Bugün kararımı verdim

Bugün derhal yönetim kendisine sert bir uyarı yapmalı

Olmuyorsa derhal görevine son verilmeli

Ben bu kadar takıntılı bir herif hayatımda görmedim yaa

Terim'in son senesi gibi

İsimlere takılıyor

Sisteme takılıyor

Yazıklar olsun ya

Ben demiştim. Bu takımın en büyük sorunu icardiyi çıkaramaması. Bu bir skandal
Takimin en buyuk sorunu bu degil kafanizi biraz calistirin ya boyle bir sorun mu olur? Takim oyunu diye birsey yok daha dogrusu 3. bolgede takim kime ne zaman pas atacagini bilmiyor.. Ne Icardi'sinden bahsediyorsun? Futbolu da biraz dikkatli izleyin.

Takimin en buyuk sorunu bu degil kafanizi biraz calistirin ya boyle bir sorun mu olur? Takim oyunu diye birsey yok daha dogrusu 3. bolgede takim kime ne zaman pas atacagini bilmiyor.. Ne Icardi'sinden bahsediyorsun? Futbolu da biraz dikkatli izleyin.
Yav 10 kişi oynuyoruz. Adamın takıma zararı var.

Yav 10 kişi oynuyoruz. Adamın takıma zararı var.
Hala ayni seyi diyorsun. Takim oyunu takim oyunu daha neyim? Icardi yine sirti donuk toplar aliyor takim oyuncularina bos alan yaratiyor. Formsuz da olsa sorunumuz bu degil. Daha nerede duracagini ve pasi zamaninda atmayi bilmeyen adamlar var. Bunlar antrenmanlarla direk alakali birsey. Icardi olmasa ne olacak? Takim ucacak mi?

Hala ayni seyi diyorsun. Takim oyunu takim oyunu daha neyim? Icardi yine sirti donuk toplar aliyor takim oyuncularina bos alan yaratiyor. Formsuz da olsa sorunumuz bu degil. Daha nerede duracagini ve pasi zamaninda atmayi bilmeyen adamlar var. Bunlar antrenmanlarla direk alakali birsey. Icardi olmasa ne olacak? Takim ucacak mi?
En büyük sorun hoca ama ona yapacak bir şeyimiz yok. En azından 11 kişi olalım.

istifa 2.webp

Geri
Üst Alt