- 12 Haziran 2015
- 36.083
- 31.764
- 2.693
Hocam bir kere üçlü orta saha denesek acaba. Kaan-Lucas-Ndombele/Demirbay. Ön üçlü Zaha-İcardi-Ziyech. Yani bir görmek isterdim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygı duyuyorum herkesin fikri farklı olabilir.Katilmiyorum
Yapılması gereken bu 4-3-3'e dönmek bu kadro 4-2-3-1 oynayamıyor en azından şu an için 8-10 bu kadar çaresizken 4-3-3 daha mantıklı olur.Hocam bir kere üçlü orta saha denesek acaba. Kaan-Lucas-Ndombele/Demirbay. Ön üçlü Zaha-İcardi-Ziyech. Yani bir görmek isterdim ben.
Kesinlikle maç devam eder iken de yazmış idim; bu oyuncu grubu 4-2-3-1 için yeterli oyun gücünü sağlayamıyor, o yüzden 4-3-3 denemeliyiz diye düşünüyorum ama Okan hoca sanırım hiç 4-3-3 düşünmüyor. Üstelik oyuncu profilleri gereği 4-3-3'e çok uygunuz bu sezon.Yapılması gereken bu 4-3-3'e dönmek bu kadro 4-2-3-1 oynayamıyor en azından şu an için 8-10 bu kadar çaresizken 4-3-3 daha mantıklı olur.
Saol canimSaygı duyuyorum herkesin fikri farklı olabilir.
Rashicanın o kadar etkili bir isim oldgunu sanmiyorum rtasRashica sadece bir kanat oyuncusundan fazlasıydı merkeze kayıp Boey'e koridor açıyor aynı zamanda oyun kuruyordu top rakipteyken fazladan 2 oyunculuk disipline sahipti. Her türlü kaybını hissediyoruz Barış Alper'in orada oynaması bile daha büyük etki yapar ama sol beksizlikte onuda sol bek oynatıyoruz.
izle hocam
izle hocam

izle hocam
rakipler çözmüş gibi gözükmekteOyun planı resmen çökmüş durumda umarım düzelir.