Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocam bir kere üçlü orta saha denesek acaba. Kaan-Lucas-Ndombele/Demirbay. Ön üçlü Zaha-İcardi-Ziyech. Yani bir görmek isterdim ben.

Hocam bir kere üçlü orta saha denesek acaba. Kaan-Lucas-Ndombele/Demirbay. Ön üçlü Zaha-İcardi-Ziyech. Yani bir görmek isterdim ben.
Yapılması gereken bu 4-3-3'e dönmek bu kadro 4-2-3-1 oynayamıyor en azından şu an için 8-10 bu kadar çaresizken 4-3-3 daha mantıklı olur.

Yapılması gereken bu 4-3-3'e dönmek bu kadro 4-2-3-1 oynayamıyor en azından şu an için 8-10 bu kadar çaresizken 4-3-3 daha mantıklı olur.
Kesinlikle maç devam eder iken de yazmış idim; bu oyuncu grubu 4-2-3-1 için yeterli oyun gücünü sağlayamıyor, o yüzden 4-3-3 denemeliyiz diye düşünüyorum ama Okan hoca sanırım hiç 4-3-3 düşünmüyor. Üstelik oyuncu profilleri gereği 4-3-3'e çok uygunuz bu sezon.

çok kritik bir dönemeç
bu zamanda istifa mistifa lafları hiç hoş değil

Rashica sadece bir kanat oyuncusundan fazlasıydı merkeze kayıp Boey'e koridor açıyor aynı zamanda oyun kuruyordu top rakipteyken fazladan 2 oyunculuk disipline sahipti. Her türlü kaybını hissediyoruz Barış Alper'in orada oynaması bile daha büyük etki yapar ama sol beksizlikte onuda sol bek oynatıyoruz.
Rashicanın o kadar etkili bir isim oldgunu sanmiyorum rtas

Forma adaletin berbat hocam.
Halil dervişoğlu girdiği her maçta 10 dk 20 dk etkili oldu adamı şu maçta oyuna almamak umut kırıcı gerçekten

Maalesef aşırı yetersiz futbol anlamında.Surekli aynı şeyleri yapiyor.Icardi kötüyken kesemedi, Boey yorgun düşüşte hiç dinlendirmedi.Kerem rezil oynarken kenara alıp barışı orada denemedi falan yani hiçbir şey yapmıyor ekstra olarak.Oyun da kötü.Takimda orta saha yok deli gibi geçiş yiyoruz her maç Bi kere demedi ki 3leyeyim bari orta sahayı.Cok geç olmadan vedalaşmak isterim kendisiyle.

Hoca, bu 2 maç tarihimizin en önemli maçları. Futbolcular ve sen bunun farkındasınızdır umarım. Hayal kırıklığından öte bir durum olur kaybetmek

geçen de söyledim

maalesef 4 maçlık kredisi kalmış gibi görünüyor

2 derbi 2 prag maçıyla herşey olabilir

el bombası hocanın elinde maalesef

Canım hocamı akbabalara yem etmeyeceğiz. Fenere yenilelim diye sabah aksam dua ettiginizi biliyoruz lakin cok beklersiniz.

Geri
Üst Alt