Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan Buruk iyi bir teknik direktör. Herkesin kusurları var, kendisinin de elbette. Ancak, kusurlar işler iyi gitmeyince daha çok göze çarpabiliyor. Dünkü maçın sonucu 4-1 de olabilirdi.

Neyse konuya dönecek olursak;

- İyi teknik direktör = iyi sonuç demek değildir her zaman. Mancini, Reijkaard ve benzeri isimler kötü müydü? Bunlar futbolu bilmiyor muydu? Reijkaard dediğiniz adam sizin bildiğiniz futbolu alır size yutturur üstüne de 10 katını koyacak kadar futbol bilen, tecrübeli bir adamdı. Olmayınca olmuyor, tutmayınca tutmuyor bazen.

- Okan Buruk, her başarılı teknik direktör gibi sahada bir "profesöre" ihtiyaç duyuyor. Bunu kimse inkar edemez, Bruyne sakatlandı City tepe taklak oldu, noldu Guardiola kötü mü yani? İcardi formdayken sahadaki profesördür, atılmayacak golleri atabilen bir adam. Rakibin ileri çıkmaktaki korkulu rüyası oluyordu ya boşta kalırsa diye.

- Okan Buruk, gol atın ve geri yaslanın, aman 2. golü atmayın mı diyor? Okan Buruk'un defanstan paslaşa paslaşa karşı hücum sahasına girmeye çalıştığını görüyoruz, bunu istediği çok aşikar. Gel gelelim dünkü maça bakıyorum, hepimizin çok sevdiği Torreira dün kaç defa bomboş koşu yapan Zaha ya da Kerem'in önüne uzun top göndermek yerine yanına kısa pas attı.

- Okan Buruk'un kusurları ne peki? Zaten bunu hepimiz yazıyoruz çiziyoruz. Ancak siz %100 kusursuz bir TD arıyorsanız, inşallah bulursunuz ne diyeyim.

Art niyet oldugu nerden belli biliyormusunuz

Yedek kulubesinde hull city den 20 dakika da 4 yiyen alt yapi oyunculari var ve hocayla ilgili neden oyuncu degisikligi yapmadi,halil’i zaha’yi neden oyundan almadi,ali turap’i neden oyundan almadi gibi sacma sapan yorumlar var

Bol keseden sallamaya devam edebilirsiniz

Sonuçlardan bağımsız olarak şunu net söyleyebilirim

Okan Buruk td olarak yanlış yapmaya devam ediyor

Umarım en kısa zamanda hatalarını görür ve toparlar

Biz oyun olarak doğruları yapalım

Dış etkenler konusunu sonraki aşamada konuşalım

Burada hocanın eksikliklerini dış etken maskesi ile kapatmaya çalışmayalım
Yapma lütfen, bu kadar eksikle ne yapabilirsin. Çoluk çocukla oynadık. Umarım haftaya dönenler olur.

Şampiyon olduğu zaman bile demiştim bu takımın hocası olamaz diye .

Bu ligde olur renkdas heleki bu butce ve kalitede bir ekip ile ancak aldigimiz verim/goruntu bu takimi bir ya da iki seviye yukariya yani Avrupa'da kalici basarilara (ki buna ozlem duyuyoruz!) cikarabilecegini bende dusunmuyorum. CL'de goze hitap eden ancak cahil cesareti ile oynadik. Bunu bazen yaparsin, 6 macta da degil. Ben pisirik oynayalim demiyorum, dogru oyun diyorum. Hedefe yonelik.

Allah icin 1 hafta filan elestirileri birakin. Bu seneki oyunlar bambaşka bir seviyede. Bizim yaptigimiz hatalar aninda cezalandiriliyor. %99 penalti olmasin, %1 penalti olsun ve tereddütsüz %1'i seciyorlar. Lehimize %99 penalti ise %1'i seciyorlar. Ulan 8 Avrupa macinda bile 3 penalti kazandik.
Kayseri macini 10 - 0 kazansak dahi hakemleri konusacagiz.

Allah icin 1 hafta filan elestirileri birakin. Bu seneki oyunlar bambaşka bir seviyede. Bizim yaptigimiz hatalar aninda cezalandiriliyor. %99 penalti olmasin, %1 penalti olsun ve tereddütsüz %1'i seciyorlar. Lehimize %99 penalti ise %1'i seciyorlar. Ulan 8 Avrupa macinda bile 3 penalti kazandik.
Kayseri macini 10 - 0 kazansak dahi hakemleri konusacagiz.
Bu arada amaclari arenaya en az 4 puan farkla gelmeleri cunku hic sanslari olmadigini bal gibi biliyorlar

Büyük maçlarda gerektiği gibi oynatıyor, küçük takımlara karşı patlıyor.

1 sonraki puan kaybında istifa etmesini isteyenler olacaktır

Ben başından beri Okan hocanın Galatasaray için yetersiz bir hoca olduğunu hep savundum ama şöyle de bir durum var Okan hoca'dan daha iyisini getirecek bir yönetim ve futbol iklimi var mı derseniz bu ülkede o yok işte. Kaliteli ve vizyon sahibi hocalar ülkemize gelmek istemiyorlar.
Demek ki çare yetersiz hocaymış. Hiç bir hoca Okan Buruk kadar yüksek puan ortalaması tutturamadı ligde.

Şampiyon olamazsak bile hocamla yola devam. Uzun yıllar kulübe hizmet etmeye devam eder inşallah. Her sene şampiyon olacağız diye bir zorunluluk yok sonunda.

Yapma lütfen, bu kadar eksikle ne yapabilirsin. Çoluk çocukla oynadık. Umarım haftaya dönenler olur.
Son derece basit esasında renktaş

Kerem demirbay 60'da bitti

SOS veriyordu

Maç içinde Zaha ile birlikte çıkması gerektiğini defalarca söyledik

Yerine Eyüp'ü daha erken alabilirdi

Belki Eyüp çok iyi oynayacak ve penaltıyı yapmayacaktı

Belki de daha fazla hata yapacaktı bilemeyiz

Ama ben Okan'ın bu tarz hamleleri yapmamasına kızıyorum işte

Bunları yapsa valla laf demeyeceğim

Sen hoca olarak sıkıntıyı gördün mü hemen müdahale et

Neyi bekliyorsun ki

Oyuna alacağın kişinin ismine filan takılma yani

Çünkü çıkarmadığın adam sahada ben bittim beni çıkart diye bağırıyor resmen

Ama Okan'da bizim gibi seyrediyor yandan

İşte bunu eleştiriyorum

Bir başka eleştirim de sabit oyun planı ile ilgili

Ama onun konusunu başka bir postta konuşmak lazım

Son düzenleme:
Son derece basit esasında renktaş

Kerem demirbay 60'da bitti

SOS veriyordu

Maç içinde Zaha ile birlikte çıkması gerektiğini defalarca söyledik

Yerine Eyüp'ü daha erken alabilirdi

Belki Eyüp çok iyi oynayacak ve penaltıyı yapmayacaktı

Belki de daha fazla hata yapacaktı bilemeyiz

Ama ben Okan'ın bu tarz hamleleri yapmamasına kızıyorum işte

Bunları yapsa valla laf demeyeceğim

Sen hoca olarak sıkıntıyı gördün mü hemen müdahale et

Neyi bekliyorsun ki

Oyuna alacağın kişinin ismine filan takılma yani

Çünkü çıkarmadığın adam sahada ben bittim beni çıkart diye bağırıyor resmen

Ama Okan'da bizim gibi seyrediyor yandan

İşte bunu eleştiriyorum

Bir başka eleştirim de sabit oyun planı ile ilgili

Ama onun konusunu başka bir postta konuşmak lazım

Ve ayrıca henüz veteran diyemeyeceğimiz bir oyuncunun da 60.dk da bitmesi ayrı bir konu ki tek bir isimde de yaşamıyoruz bu sorunu.

Ve ayrıca henüz veteran diyemeyeceğimiz bir oyuncunun da 60.dk da bitmesi ayrı bir konu ki tek bir isimde de yaşamıyoruz bu sorunu.

Evet renktaş bu da var tabi

Bunun da ayrı bir konusu olmalı yani

Neden takım 60'dan sonra düşüyor mesela oyundan

Bunları konuşalım hep beraber

Yoksa Okan gitsin veya kalsın demek kusuruma bakmayın ama çok saçma geliyor bana

Geri
Üst Alt