Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ndombele devre arasında gönderilmeyecek mi ben anlamadım neden oynuyor? Ortasaha alamayacaklar heralde sıcak para yok diye..
Sozlesmeli oyuncuyu nasil gonderiyorsun? Kiralik anlasmada ozel bir madde yoksa - ki yok galiba - Tottenham ile anlasamadan erkenden geri gonderemezsin ki. Zaten hocaya bakarsan oyle bir niyeti de yok.

Hoca oyundan kesin memnun oldu icin hic oyuncu degistirmez. Gol yersek birileri girer

Konuyu kirletmeyin birader. Okan Buruk istifa basligi acin oraya kusun ne kusacaksaniz

Komik oluyorsunuz zira

Sozlesmeli oyuncuyu nasil gonderiyorsun? Kiralik anlasmada ozel bir madde yoksa - ki yok galiba - Tottenham ile anlasamadan erkenden geri gonderemezsin ki. Zaten hocaya bakarsan oyle bir niyeti de yok.
Tottenham isterse geri çağırabilirmiş. Çağırır mı? İmkansız bence.

Seferovic nasıl gittiyse o şekilde. Kiralayacak bir takım bulunursa orda devam edebilir zannımca.

güzel izleniyor mu kenardan maç? Takımı maça sen hazırla kenarda maçı ben izleyeyim. Yemin ediyorum takım daha kötü durumda olmaz.

Abartmayin. Hocam gol yemesek tam 3 oyuncu birden girdirecekti.

oynanan oyuna ayrı
oynatılmaya çalışılan oyuna ayrı gireyim
bu ne
her hafta daha kötüye gider mi bi şeyler
naptınız cl'yi alacaz diye mi ikna ettiniz topcuları, o yuzden mi böyle oldular elenınce

Senden anca anadolu takımlarına hoca olur. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir daha büyük takım çalıştıramazsın. Eline gelen fırsatı teptin resmen.

Geri
Üst Alt