Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

ndombele filan boş iş hocam alma şunu ilk 11e halilden de vazgeç

Öyle bir maç ki 21/22 takımını izlediğimi hissettim. Ama aynı zamanda kazanmak bir takım içi kırılma da yaratmış olabilir.

Mitroğlu'nun attığı gol gibi değerlenebilir bu galibiyet. Kırılma maçıydı.

Terim bile yeri geldiğinde esniyordu

Sen neden böylesin ya

Bu kadar takıntılı olmak neyin nesi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndombele yerine kerem ya da kaan olmalıydı tek eleştirim bu olabilir

Büyüksün hocam gelen gideni farkla yendigi takimi iki duran topla ecel teri dökerek yendik.

Acaba nezaman anliyacaksin oynattigin oyun kapanan takimlara karsi hic bir etkisi yok. Galatasaray tarihin en pahali kadrosu verilmis ama sen hala defans yapan takimlara karsi bir care bulamamisin. Bravoooo sana

Eyüp Aydın yerine ilk tercihi kerem demirbay denen faydasız rezillik ya

Ruhen aramızda olup bedenen aramızda olmayan Zaha'yı Tete'yi değil de ilk önce Halil'i çıkardın ya işte orada sana dair son umudum da gitti hocam.

Kusura bakma ama hoca her şeyin iyi gittiği zamanda değil böyle zamanlardaki aksiyonlarıyla belli olur. Maalesef o ışık sende yok.

Yine golü yemeden değişiklik yapmadın be adam.

Bu maçta belki puan kaybetmedik ama sen bir çok şey kaybettin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen senede diyorum bu senede diyeceğim kesinlikle rakip analiz, oynanan maçtan sonra analiz filan yapmıyor veya yaptırmıyor. Çünkü her maç aynı hatalar yapılmaz. Kaç maç oldu rahat bi maç izleyemedik.

Kendisinden daha iyi bir ismi getirebileceğimiz soru işareti. Eksik olduğu noktalar var, hataları da var ama şimdi vedalaşsak yerine daha iyi bir isim gelme ihtimali çok çok düşük.

Herkesin gördüğünü yönetim göremiyor anlaşılan Okan hocanın yanına kesinlikle iş yapan yardımcılar alınmalı öncelik bu olmalı

ikinci yarı başında oyuncu değiştirme yapmaya hakkı yok zannediyor herhalde.bütün futbolcuları 1 kere taraftarın önüne atmadan rahatlamayacak herhalde.Sırf bu bile Galatasaraya hoca olmaması gerektiğinin kanıtı.

Geri
Üst Alt