Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocam senin gayet yeterli bir hoca olduğunu biliyoruz

Futbolculara seni yedirmeyeceğiz

Geçen senede diyorum bu senede diyeceğim kesinlikle rakip analiz, oynanan maçtan sonra analiz filan yapmıyor veya yaptırmıyor. Çünkü her maç aynı hatalar yapılmaz. Kaç maç oldu rahat bi maç izleyemedik.
Hocaların işi ceza sahasına kadar derler. Ondan sonrası topçularda. Bu kadar yüksek hücum istatistiklerine sahip takım bu kadar az gol atabiliyorsa biraz da oyuncuları sorgulamak gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar dominant bir takım oyunu izlemedim ben hayatım boyunca. O yüzden hoca üzerinden çok dolandırmayalım bu mevzuları.

Yönetim ayağına sıktı hocam senin.Berbat bir transfer dönemi işe yönetim kendini cilaladı.Ama büyük kumara girip riskli bir sürü değişik türde oyuncu ile al oynat dediler.Ama bu transfer döneminde artık mantıklı karar verin ligin sonu bu oyunla bu bu motivasyon ve eksik kadro ile olmaz

Kırılma maçlarının hepsinde puan bıraktık hocam ,büyük maçları iyi oynattığı varsayimindan hareketle bu maçta 3 puan almalısın yine dünkü gibi oyun okur ve olan bırakırsak şampiyonluk gidebilir ki fenerde bay geciyor

Şu gerçek ki zamanında sosyal medya olsaydı Fatih Terim 4 sene takımın başında kalamazdı. 4 sene şampiyonluk ve sonunda UEFA kupası gelince herkes sanıyor ki o dönem Galatasaray her zaman mükemmeldi, of inanılmaz oynuyordu, geleni geçeni 5’leyip gönderiyordu. Özellikle Fatih Terim 3. Yılında şampiyonluk yaşamasına rağmen acaba gitse mi tartışmaları dönmüş, Galatasaray’ın ne oynadığını bilmeyen bir takım olduğu eleştirileri geliyordu ki haklı sayılırlardı. Galatasaray’ın 98 yılının özeti dakika 60’a kadar Hagi mucize gol atsın, topu şişirin Hakan kafa vursun, herkes pire gibi koşsun.

Yeterince iyi transferler gelmedi işte. Yoksa zorlanmayız Ümraniye’ye, ama transfer lazım!

Ister rakip barcelona ister ümraniye hep ayni taktik hep ayni futbol, insan bir farkli sistem denemez mi?

Hocam Sanchez'i, Ndombele'yi anladık da Zaha'yı neden aldın oyuna? 3 olmuş zaten alsana Baran'ı, Hamza'yı falan. Bazen seni anlamıyorum valla

Lazyo maçı hem kendi geleceği hem takımın şampiyonluk adına en kritik maçı o maçı alırsak herseyden önce hocaya ve takıma ozguven gelir ,tam kırılma maçı

artık bi 11 oturtup fazla kurcalamadan devam etmeliyiz

Geri
Üst Alt