Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Rakibin bekleri y gibiyken doğru yapıda oynadık.

Tam izleyemedim maçı da kapanan takımlara da uzun atma odaklı bir şeyler deneyebiliriz kanatlardan.

Karşıdaki takım azıcık top oynamak istiyorsa parçalayıp kenara koyuyoruz ama full kapanan takımlara karşı yaşadığımız acziyet hala soru işareti.

Hocam büyüksün ama çözmen gereken sorunlarımız var.

hoca ndombele yerine de eyüp üzerine daha çok düşün

Bugün tek eksisi Eyüp yerine Berkan'ı almasıdır. 10 üzerinden 9,5'luk performans hocamdan.

Sokan hocam sana tek bir eleştirim var, o da Allah aşkına şu hem kendine hem takım arkadaşlarına hem kulübe hem de sana saygısı olmayan ahlaksız Ndombele'yi bir daha 1 dakika bile oynatma.

Çok sevdiğim Okan Hocamıza olan güvenim bir kez daha tazelendi...Zaman zaman belli ezberlerinde ısrar ettiği düşüncesiyle eleştiriyoruz ama içerde neler yaşandığını, aklından neler geçtiğini bilemiyoruz tabii...

O zaman da övmüştüm; FB maçında tuzağa düşmeyip haldır huldur saldırtmadı takımı; hakem ve daha beteri VAR o. luk yapmasa, olası en iyi senaryo gerçekleşecekti...

Bugün de çok doğru işler yaptı. Vıdı vıdıcı Tete yerine dinamik Barış' ı tercih etmekle maçı çözdü. Bekleri her zamanki gibi kontrolsüzce ön tarafa salmadı ve genel olarak da şuursuzca ön alan presi yaptırtmadı takıma. Zaten Abdullah Hoca bunun işlemesine baştan engel olmuş; sürekli uzun topla çıkmayı denediler...

Duruma göre taktik esneklik gösterebilen bir hocamızın olduğunu bilmek rahatlatıcı. Bu esnekliği artırmak için sağlam bir ofansif orta saha oyuncusu da transfer edilir umarım...

şimdilik çok iyi gidiyor ama ben sparta prag macını bekliyorum. praga elenirse kredisini sıfırlar.

1705871101185.webp

şimdilik çok iyi gidiyor ama ben sparta prag macını bekliyorum. praga elenirse kredisini sıfırlar.
Öyle şey mi olur?..Rakip gayet iyi bir takım ve futbolda sonuçlar çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Ortaya konan oyunlara göre Molde' ye elenmemiz gerekirdi mesela. Bayern maçlarında da da en az 2 puan almamız gerekirdi. Hangisini baz alacağın niyetine kalmış...

Üstümüze gelen takımlara oyun planı çok işe yarıyor. Düşük sayılabilir bir xg ile 5 gol bulduk. Net fırsatları iyi değerlendirdik. Daha fazla alan bulduk bunun için. Birde alan daraltan, anti-futbolcu Anadolu takımlarına çare bulursa çok iyi olur.

Ben Keramettin gibi süslü total futbol lafları kullanamam ama diyecegim bu sezonun en iyi lig performansini sergiledi hoca. Sanki evimizde oynadik cok istekliydi takim

Hocam benim, nerede olduğunun farkında ve ilmek ilmek işliyor. Hedef 24 arkandayız 💛❤️

Öyle şey mi olur?..Rakip gayet iyi bir takım ve futbolda sonuçlar çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Ortaya konan oyunlara göre Molde' ye elenmemiz gerekirdi mesela. Bayern maçlarında da da en az 2 puan almamız gerekirdi. Hangisini baz alacağın niyetine kalmış...
kabul etmiyorum
galatasaray sparta praga elenemez
tabi kredisini sıfırlamaz ama lige cok odaklandık (mecburen) avrupayı unuttu herkes
insallah okan hoca da lig onemli avrupayı bosver kafasında degildir

Geri
Üst Alt