Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Avrupa'da ilerlersek tabii önemli ama, lig her şeyin üstünde. Ligde sağlıklı gideceksek veya gidiyorsak Prag mrag umrumda değil.

Avrupa'da ilerlersek tabii önemli ama, lig her şeyin üstünde. Ligde sağlıklı gideceksek veya gidiyorsak Prag mrag umrumda değil.
Benimde aynı Avrupa ligi pek umrumda bile değil bu fenere son darbeyi vurup tamamen yok etmeyi tercih ederim son kurşunlarını attılar noktayı biz koyalım.

Tarihte ilk kez Trabzonspor deplasmanında 5 atmışız.

Şampiyon olan takımlar içinden Başakşehir'e 7 attık.

Uçan kaçan fenere son 2 maçta isabetli şut çektirmedi.

Sarhoş çıktığımız maçta 3 tane gol attık.

Bu adam daha ne yapsın.
Adini değiştirip Okantos yapsin. O zaman överler.

Benimde aynı Avrupa ligi pek umrumda bile değil bu fenere son darbeyi vurup tamamen yok etmeyi tercih ederim son kurşunlarını attılar noktayı biz koyalım.

Sonuna kadar katiliyorum. Tamam Avrupa'da basarili olmak bizim icin cok cok onemli ama boyle de bir ic firsat var elimizde. Bu arada, onlarda bu yukun altindan artik cok zor kalkar. O nedenle sanki bu sene lig bir tik onde hele ki CL seruveni de bitmisken ve de ustelik son mac bizim sahamizdayken.

bu takımın 3-4 senelik planları varsa ve büyüyecekse en güvendiğim adam kendisi

hep söylüyorum

açıkça yerli hoca düşmanı beni bile sahada gösterdikleri ile ikna etti adam

çok çalıştığı ve taktik detaylara hakim olduğu çok belli

bugün mesela top bizdeyken kaanı göbeğe atıp demirbayı sol açığa doğru gönderdiği anlar herkesin dikkatini çekmiştir

daha önce de barışı oynatırken sol bekte barışı top bize geçinde neredeyse santrafora paralel olacak şekilde öne gönderirken kerem demirbayı sol beke yakın konumlandırıyordu

adam çalışıyor ve belli ki avrupadaki trend taktikleri takip ediyor

Okan hoca baya baya iyi verim aliyor oyunculardan. Hemide degisik yerlerde oynatirken. Bu özelliği çok iyi

Bu takım kendine karşı birazcık futbol oynamayı hedefleyen hemen her takımı dağıtır.

Dağıtamayacağı Türkiye’yi geçtik, Avrupa’da sadece 3-5 takım var. Hani CL performansı da bundan işte. Kopenhag maçlarında Manu ve Bayern maçlarına göre daha kötü oynamış gibi görünmemiz de bundan. Çünkü Kopenhag topu sana veren ve bekleyen bir takım.

Ama oynamaya çalışan Bayern bile olsa dağıtabiliyorsun. İçerdeki Bayern maçı, dünkü maçtan farksızdı. 16 tane şut çekmiştik ilk yarı. Hani kalite farkı olmasa o maç aynı şekilde 5-1 falan bitebilirdi.

Bütün medya İsmail Kartal’ı eleştiriyor ya şut bile atamadı Galatasaray’a karşı diye. Adam doğrusunu yaptı, şut atmaya kalksa 3-4’lük olacaktı.

Geçen yıldan beri bu böyle, o yüzden bu maçın gazına gelip anadolu takımlarına da 4-5 atacağız gazına gelmeyin. Çünkü 1-2 farkla geçmeye devam edeceğiz bir mucize olmazsa. O maçlarda zorlanmamak için Barış’ın, Kerem’in delmesine, Icardi’nin, Zaha’nın bitiriciliğine ihtiyaç var. Bir de bekleyen takımları erkenden açıp, oynayan takımlar haline getirirsek o zaman tadından yenmez

En çok ben destekledim seni, hep istedim hep güvendim top class olacaksın dedim.
Yalan yok fetör don lastiği tutanlar arkadaşındı çok üzülüyordum çekiniyordum acaba sende mi diye, neyse ki boş endişelermiş.
Yürüyedur O kan bu kandır.

Dünden beri düşünüp duruyorum elinde Zaha varken bize niye 4 maçtır forvette Halil'i izlettin Okan Baba?

Okan Hoca'nın da hakkını teslim edeyim. Birkaç maçta eleştirmiştim. Zaha'yı forvete koyup, Kerem'i sola, Barış'ı sağa atarak geçen sene şampiyon olan takımın hücum hattına döndü ve ezici hücum gücü geri geldi. Icardi yerine oynayan Zaha'da müthiş oynayınca çok başarılı oldu.

Hazır bu noktaya gelmişken hem Okan Hoca hem de biz görmüş olduk ki Kerem'in yeri sol, Barış'ın da sağ kanat. Artık Zaha'yı sola koymadan bir diziliş yapmalı. Barış - Tete de rakibe ve maçın gidişine göre dönüşümlü oynamalı. Icardi iyileşince Zaha'yı kesmeden ne yapılacağı konusunu da ben henüz çözemedim. Ancak sistem değişikliği çare olabilir.

ben kasaya girecek paraya bakarım. cl ine kalamadığımız her sezon eksi yazar. o yüzden lig çok mühim. böyle böyle yapılanarak cl inde üst tur yapmalıyız.

Büyük resimde geldiğinden beri karnesi - derbi maçları istatistiği harikulade. Cidden öle .

ama genede saha içinde farklı bir plan henüz geliştrimiş değil bana göre dizilim anlamında - maç içinde öellikle türkiye ligindeki rakiplere karşı bir anda dizilim değişip farklı ofansa bürünsen ezersin karşıyı gözüyle bakıyorum.

Kadro buna müsait - ama eksik olan her şeyi aynı dizilimde deneyince tkaım her maçın tamamında ayakta kalamıyor.

Saygıyı kaybetmeden eleştirilebilir herkes gibi, ancak hakkını vermek lazım. Oyuncular formsuz ve transferlerden yeterince faydalanamadı. Hocaları değiştirseydik, 10 puan fark yerdik.

Saygılar hocam.

Geri
Üst Alt