Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Eğer yollanırsa, uzun süre daha iyisini bulacağımızı zannetmiyorum. Ayrıca şu anda en çok hak eden kişi.

Hocaya uygulanan mobinge anlam veremiyorum. Başımızda başka birisi olsa şu an 4.'lük müdadelesi veriyor olurduk.

Eğer sessiz istifa modunu açtıysa maalesef sezon sonu büyük ihtimal bırakır.
Valla TD krizi geçiren CL ilk 8 takımı olmadığı sürece peşinde hiç bir yere gitmez.

adamın oğlu mutlu, geliri iyi - niye gitisn kariyer seçeneği haricinde

Valla TD krizi geçiren CL ilk 8 takımı olmadığı sürece peşinde hiç bir yere gitmez.

adamın oğlu mutlu, geliri iyi - niye gitisn kariyer seçeneği haricinde
Yönetimde hocayı yalnız bırakma dışında zamanı geldiğinde kasıtlı olarak mobbing amaçlı parasını geç ödemekten çekinmeyecek isimler var (bende banka hesabı v.s. kanıtlıdır). Eğer parasını da alamazsa 1 dk. durmaz.

Yönetimde hocayı yalnız bırakma dışında zamanı geldiğinde kasıtlı olarak mobbing amaçlı parasını geç ödemekten çekinmeyecek isimler.
Bu zaten bırak okan hocayı - fenerin suyunu çıkarmak üzereyiz bu sezonu aldığımızda adamlara hayat verme diyerekten büyk tehtid.

Nasıl Galatasaray içinde varlar bilmiyorum.

Muhalefetin olduğu - eleştirinin açık olduğu yönetim düzenimiz var diye övünüyoruz fakat yani , o kadar salaklıklarda var ki hakikaten.

Seçim vakti belli olur - Erden Timur yer almak istemezse zaten rengini belli edecek bir çok şey.

Hem Okan hoca hem Erden Timur takımda topçular tarafından çok sevilen iki kişi.

Böyle diye diye FT gibi yapacaksınız adamı,yönetim de iyi niyetli bir şekilde uğraşıyor bırakın şu birbirine kırdırma işini.Hepsine elimizden geldiğince destek olalım
Yönetimin iyi niyetli uğraştığını sanmıyorum.

Sol bek sorunu en az 3 aydır belli.

Okanocam bu sene de şampiyon olursa, yönetime RAĞMEN şampiyon olacaktır.

Süreç bize en doğru adamın Okan hoca olduğunu gösterdi. 1.5 sezonluk başarı hikayesinin baş kahramanıdır kendisi. Ne Boey, ne Icardi. Asıl Okan hocanın boşluğu dolmaz. Kendisine olan saygım sonsuz. Allah yolunu hep açık etsin hocam. Nice seneler buralarda ol.

Öndeyiz ama iyi oynamıyoruz. İleride Icardi gene ruh gibi. Kerem'in de aklı geçen maçta kalmış sanki. Gönül isterdi ki Hocam ikinci yarıya Eyüp, Tete, Zaha'yla başlasın ama oyun skora rağmen güven vermiyor.

Gol geliyorum diyor, anlamsiz bir sekilde cok geriye yazlandik, acilen oyuncu degistirmesi gerek hocanin, yoksa gidisat hic iyi degil

Helal sana hocam, harika işler yapıyorsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 kişiyle ancak bu kadar oynanırdı helal olsun aslan hocama

Müdahaleler çok iyi, bravo hocam.

Geri
Üst Alt