Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Eğer yollanırsa, uzun süre daha iyisini bulacağımızı zannetmiyorum. Ayrıca şu anda en çok hak eden kişi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle diye diye FT gibi yapacaksınız adamı,yönetim de iyi niyetli bir şekilde uğraşıyor bırakın şu birbirine kırdırma işini.Hepsine elimizden geldiğince destek olalımVallah iyi dayanıyor.
FT olsa ortalığı yıkmıştı
Valla TD krizi geçiren CL ilk 8 takımı olmadığı sürece peşinde hiç bir yere gitmez.Eğer sessiz istifa modunu açtıysa maalesef sezon sonu büyük ihtimal bırakır.
Yönetimde hocayı yalnız bırakma dışında zamanı geldiğinde kasıtlı olarak mobbing amaçlı parasını geç ödemekten çekinmeyecek isimler var (bende banka hesabı v.s. kanıtlıdır). Eğer parasını da alamazsa 1 dk. durmaz.Valla TD krizi geçiren CL ilk 8 takımı olmadığı sürece peşinde hiç bir yere gitmez.
adamın oğlu mutlu, geliri iyi - niye gitisn kariyer seçeneği haricinde
Bu zaten bırak okan hocayı - fenerin suyunu çıkarmak üzereyiz bu sezonu aldığımızda adamlara hayat verme diyerekten büyk tehtid.Yönetimde hocayı yalnız bırakma dışında zamanı geldiğinde kasıtlı olarak mobbing amaçlı parasını geç ödemekten çekinmeyecek isimler.
Tarsus Bld. Başkanı daha iyi niyetli çalışıyordurBöyle diye diye FT gibi yapacaksınız adamı,yönetim de iyi niyetli bir şekilde uğraşıyor bırakın şu birbirine kırdırma işini.Hepsine elimizden geldiğince destek olalım
Yönetimin iyi niyetli uğraştığını sanmıyorum.Böyle diye diye FT gibi yapacaksınız adamı,yönetim de iyi niyetli bir şekilde uğraşıyor bırakın şu birbirine kırdırma işini.Hepsine elimizden geldiğince destek olalım