Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takımı iyi hazirlayamiyor.
Icardi beni kurtar'dan başka taktiği yok.
Oynattığı top inişli çıkışlı. Istikrar yok.
Vasat sevicilik mevcut.
Verimli kadro çıkaramıyor. Verimli değişiklik yapamıyor.
Destek olmak istiyoruz. Ama hiç bir şey katamiyor bize. Icardi olmasa kovulmuştun hocam. Haberin olsun.
Şu ana kadar performansı çok kötü. Elemeler stratejik maçlardır. Deplasmanda 2-1 öndeyken daha dinamik bir takımla oynamak gerekiyordu. Zalgiris maçına benzer pozisyonlar verdik ve daha fazlası.
Hocam maça yine çok güzel hazırlamış takımı 22 şut 6 isabet dakika başı pozisyon ile City norveç'e taşındı herhalde. üstümüze geldikçe geldiler Biraz muslera birazda kazma adamları sayesinde fark yemekten kurtulduk İcardinin olağın üstü oyunuyla 3-2 yendik. Pep okan hocamın şu maçtaki planını görse benim nasıl aklıma gelmedi bu diye düşünürdü muhtemelen.
oyun okuma oyuna müdahale 0 ilk yarıyı izleyen bir hoca ikinci yarıya aynı 11 le çıkmaz sadece bu maç olsa neyse her maç durum bu ya gol yiyeceğiz ya dk 70 olacak değişiklik için.
25 senedir maç izlerim yeri geldi arenada realden 6 yedik yeri geldi chelseaden 5 yedik ama bu kadar rezil edildiğimiz maç hatırlamıyorum .yazıklar olsun sana bir de bu rezil olduğumuz maç sezonun en önemli maçı.
Rakip ingiliz ispanyol takımlarını geçtim belçika hollanda takımı bile olsaydı şimdi 5-6 yemiş evimize dönüyorduk.Yazıklar olsun bütün sezonla ilgili beklentimin içine ettin.
Ben kac kere yazdim istersek 5 oyuncu daha alalim oyniyacagimiz futbol bu olacak. Cünkü hoca yetersiz. Fenere gülüyoruz isamil yeterli degil diye bizim hoca acaba ney?
Torreira olmayınca orta sahanın perti çıkıyor. Acil 2. adam lazım gerekirse Torreira ile oynayacak, en azından gelene kadar Berkan sevdasından vazgeçebilir, Kaan Ayhan'ın o noktada daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Belki bütceleri 10 da 1 ve hocalarinin maasida 200 bindir ve onlar bizi domine etti. SL'de planin ne olacak hoca? Ordaki takimlar kalene bunlar gibi +20 sut cekerse, sonuc baya korkunc olabilir
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.