Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ligde oynadığımız oyunu Avrupa’da oynayamayız. Orta saha geçirgen, defans 30 metreyi savunuyor, her atakta geliyorlar böyle olunca.

Hızlı oyunla rakibin dengesini bozsan da kaptırınca sürekli geriye koşmak zorunda kalıyorsun.

şayet bu oyundan birkaç mac daha görülürse çanlar çalmaya baslar hic istemesemde

biz fener taraftarı degiliz yıllarca sabredelim

kendisine verilen kadro ve imkanların kıymetini bilmeli hoca

Yahu durun arkadaşlar daha zaza tete zaza hakim ziyech veratti gelıcek okan hocamı kurtaracak napsın okan hocam su kadroyla ???*

Hocam Mertens, Kerem ve hatta herkesin övdüğü Yunus'a fazla sabır göstermedin mi sence de?

Git de ki onlara kardeş orta saha istiyorum adam yiyen ön libero istiyorum de onlara.

Adamlar gobekte okadar rahat top aliyorlarki hiçbir önlem yok.

Birde çıkıp icardi yunus'a uzun top atinca İcardiye kızıyorsun niye pas yapmiyorsun diye. İcardi olmasa sen yanmistin bu maçta.

Hele yediğimiz ilk golde herifler bomboş vurdu

Uzun zamandır bu kadar aciz bir Galatasaray görmedim, emin olun başımızda hoca falan yok, sıfır hazırlık resmen. İcardi yi çıkar takımdan tam bir kepazelik. Lig zaten çöp bir lig İcardi varsa elini kolunu sallaya sallaya şampiyon oluyorsun

Maç sonu açıklaması ne olacak çok merak ediyorum. Skora kanıp iyi olduğumuzu iddia ederse ayaklanma çıkmalı.

Geri
Üst Alt