Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.789
- 90.456
- 5.003
Yav mason!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav mason!!!
Icardiyi şu cinci hocalara götüreceğim artık sen de olmazsanya ne totemi
kör topal ilerliyoruz
ne hocalığını gördük allasen
icardiye totemim tutmuyor emrahcığım denedim olmuyor
hocayla ilginç bir bağım var adaş olmamızdan dolayı sanırım
icardi için eski avatarı koyayım belki o fayda sağlar
harbi ben bu avatarı niye değiştirmiştim![]()
Yerli Klopp
Uzun bir süre bizimle olmalı
Her maç iyi olmak zorunda değiliz. Şu puan ortalamasını tutturması bile büyük başarı rakip kollanırken. İlerideki baskıyı, kaydırmaları, eksik mevkiye adam koyup verim almayı iyi yapıyor. Hayır hepsini geçtim yerine önerebileceğin bu takıma gelecek hoca bile yokken niye uğraşıyorsun adamla onu anlamıyorum...haksızmıyım en son hangi maçda iyidik
bayern maçının ilk yarısı
ikinci yarıda pert olup 3 lük olduk
kötü futbol oynuyoruz
sadece ve sadece futbolcu kalitesi ile ilerliyoruz
bugün barış- mertens le gidiyoruz
yarın kerem- icardiyle
sonra zaha-ziyechle
bi kerede hocalığını görelim
şöyle tüm takımı kollektif övelim
yok illa bir yıldızı öveceğiz her maç
Bir iki maç kötü gidince yangın yapanlara inat yıllardır hocamın yanındayım.Minimum 4-5 yıllık kontrat imzalanmalı.
Ben de kendisini yok yere eleştirdim çoğu kez ama o da benim dangalaklığım.Bir iki maç kötü gidince yangın yapanlara inat yıllardır hocamın yanındayım.
Tek hatada hoca yiyen vasıfsız taraftar vasata alışmış. Kafası çalışan herkes okan gibi hocanın arkasında durur.
Fenerbahçe de iyi hocalar getirdi ama arkasında durmadı.
Başarının sırrı iyi hocayla uzun süre çalışmak.
Yoo bu konuda hala çok kotu. Takım gol yiyeceğim diye bağırıyor yiyince oyuncu değiştiriyor veya hasbelkader yememiş oluyoruz2-3 dakika geç oyuncu değişikliği yaptiği icin şu adama idam isteyecekleridi neredeyse
2-3 dakika geç oyuncu değişikliği yaptiği icin şu adama idam isteyecekleridi neredeyse
hiç bir yere gitmez yönetim anlık ekipten biriyle devam etmeli yalnız.Okan hocayla sozlesme uzatma gorusmeleri niye baslamadi ?? Secim ayagina bosladilar bu isleri. Okan hocayi cantada keklik gormesin kimse avrupadan istendigine adim gibi eminim. İmzalayin 5 sene kafamiz rahat olsun.
Belli olmaz dostum. Terim teklifi alınca nasıl tüydü. İyi bir tekif gelirse arkasına bile bakmaz. Ama Avrupa da bir şeyler yapmalı önce.hiç bir yere gitmez yönetim anlık ekipten biriyle devam etmeli yalnız.
hocanın 4 sene şampiyonluk rekorunu kırıp avrupa kupası hedefi var bence. bu denli yüksek ortalamayla oynamaya devam ederse bir allah'ın kulu alamaz bizden kendisini.