Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

haksızmıyım en son hangi maçda iyidik

bayern maçının ilk yarısı

ikinci yarıda pert olup 3 lük olduk

kötü futbol oynuyoruz
sadece ve sadece futbolcu kalitesi ile ilerliyoruz

bugün barış- mertens le gidiyoruz
yarın kerem- icardiyle
sonra zaha-ziyechle

bi kerede hocalığını görelim

şöyle tüm takımı kollektif övelim

yok illa bir yıldızı öveceğiz her maç

Şu an Mertens ile Barış Alper sahne aldı ve takımı 4-5 maçtır hem enerji hem de skor olarak taşıyorlar, İcardi ve Kerem'in durduğu bölümde çok değerli. Kerem ile İcardi illa ki toparlayacaklardır, Tete/Ziyech/Zaha toplam 2 maç alsa kalan süreçte yine şampiyon oluruz.

Bu sezonun X faktörü Mertens ile Barış Alper oldu.

Bir diğer nokta Nelsson, bu adam savunmasının balansı yani sağ ve sol bekte oranın oyuncusu olmayan adamlar sağlıklı şekilde oynuyorsa bu Nelsson kaynaklı, Başakşehir maçında oyundan çıkınca savunmanın çizgisi bile bozuldu yani şunu demek istiyorum stopere önce Nelsson yazılır sonra Apo ile Davinson arasında tercih yapılır bu da en önemli 2. maddemiz.

ya ne totemi
kör topal ilerliyoruz
ne hocalığını gördük allasen

icardiye totemim tutmuyor emrahcığım denedim olmuyor

hocayla ilginç bir bağım var adaş olmamızdan dolayı sanırım :)

icardi için eski avatarı koyayım belki o fayda sağlar
harbi ben bu avatarı niye değiştirmiştim 🙄
Icardiyi şu cinci hocalara götüreceğim artık sen de olmazsan

Yerli Klopp

Uzun bir süre bizimle olmalı
Jürgen Buruk.webp

haksızmıyım en son hangi maçda iyidik

bayern maçının ilk yarısı

ikinci yarıda pert olup 3 lük olduk

kötü futbol oynuyoruz
sadece ve sadece futbolcu kalitesi ile ilerliyoruz

bugün barış- mertens le gidiyoruz
yarın kerem- icardiyle
sonra zaha-ziyechle

bi kerede hocalığını görelim

şöyle tüm takımı kollektif övelim

yok illa bir yıldızı öveceğiz her maç
Her maç iyi olmak zorunda değiliz. Şu puan ortalamasını tutturması bile büyük başarı rakip kollanırken. İlerideki baskıyı, kaydırmaları, eksik mevkiye adam koyup verim almayı iyi yapıyor. Hayır hepsini geçtim yerine önerebileceğin bu takıma gelecek hoca bile yokken niye uğraşıyorsun adamla onu anlamıyorum...

Geçen sene oe mhk hakemler hocamın 1 adet TÜRKİYE KUPASInı yediler, bu sene 2. TR kupasını da alacak şerefsizlere inat.

Minimum 4-5 yıllık kontrat imzalanmalı.
Bir iki maç kötü gidince yangın yapanlara inat yıllardır hocamın yanındayım.

Tek hatada hoca yiyen vasıfsız taraftar vasata alışmış. Kafası çalışan herkes okan gibi hocanın arkasında durur.

Fenerbahçe de iyi hocalar getirdi ama arkasında durmadı.

Başarının sırrı iyi hocayla uzun süre çalışmak.

Bir iki maç kötü gidince yangın yapanlara inat yıllardır hocamın yanındayım.

Tek hatada hoca yiyen vasıfsız taraftar vasata alışmış. Kafası çalışan herkes okan gibi hocanın arkasında durur.

Fenerbahçe de iyi hocalar getirdi ama arkasında durmadı.

Başarının sırrı iyi hocayla uzun süre çalışmak.
Ben de kendisini yok yere eleştirdim çoğu kez ama o da benim dangalaklığım.
İnanılmaz iyi bir yönetim sergiliyor Okan hoca. Her yönden.
O yüzden bazı kararları bana mantıksız gelse de "vardır bildiği" diyip geçiyorum artık. Sonuçta işin uzmanı olan o. Ben değilim.

2-3 dakika geç oyuncu değişikliği yaptiği icin şu adama idam isteyecekleridi neredeyse
Yoo bu konuda hala çok kotu. Takım gol yiyeceğim diye bağırıyor yiyince oyuncu değiştiriyor veya hasbelkader yememiş oluyoruz

Praga nasıl döşeyeceğinin hesaplarını yapıyor, sevgili hocam.

bu arada pragı eleme şansımız yok

adamlar tam bir hoca takımı

kopenhag maçlarının birebir kopyasını yaşayacağız

çünki hocamızın bir b planı YOK

Okan hocayla sozlesme uzatma gorusmeleri niye baslamadi ?? Secim ayagina bosladilar bu isleri. Okan hocayi cantada keklik gormesin kimse avrupadan istendigine adim gibi eminim. İmzalayin 5 sene kafamiz rahat olsun.
hiç bir yere gitmez yönetim anlık ekipten biriyle devam etmeli yalnız.
hocanın 4 sene şampiyonluk rekorunu kırıp avrupa kupası hedefi var bence. bu denli yüksek ortalamayla oynamaya devam ederse bir allah'ın kulu alamaz bizden kendisini.

hiç bir yere gitmez yönetim anlık ekipten biriyle devam etmeli yalnız.
hocanın 4 sene şampiyonluk rekorunu kırıp avrupa kupası hedefi var bence. bu denli yüksek ortalamayla oynamaya devam ederse bir allah'ın kulu alamaz bizden kendisini.
Belli olmaz dostum. Terim teklifi alınca nasıl tüydü. İyi bir tekif gelirse arkasına bile bakmaz. Ama Avrupa da bir şeyler yapmalı önce.

Geri
Üst Alt