Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İyi ve ya kötü futbol oynatması çok önemli değil, maç sonunda 3 puan getirsin yeterli. İyi futbol göze hoş geliyor başka bir faydası yok, bayerni ezdik ne oldu? 0 puan. Hollanda milli takımı da her turnuvada yardıyordu herkes izlemekten zevk alıyordu ama sonuç yok.
Okan Hoca tam bir winner, eninde sonunda kazanmasını biliyor. Avrupadan kupa gelecekse ancak Okan hoca ile olur.

Olaya hep olumsuz taraftan bakıyorsun.. Zaha 1 var 3 yok -ndombele ve tetenin durumu ortada Ziyech sakat- İcardi formsuz kerem formsuz buna rağmen koyup gidiyjruz . Ben hocanın ciddi ciddi istediği tek transferin angelino ve demirbay olduğunu düşünüyorum.. Zaha Tete Ziyech falan fırsat transferiydi kimse hayır demezdi maalesef kısmen Zaha hariç tamamen karavana olduk.. Ndombele hocanın belki 76. Tercihi olurdu son gün vecino boklaninca apar topar alındı.. Koca takım orta sahasiz geldi orta sahasiz gidiyor Allah'tan Demirbay kipirdandi biraz.. Sol bek tutmadı BAY ve berkandan sol bek çıkardı takımın en sağlam 3 topcusundan biri gitti Kaanla idare ediyor bir şekilde..
Karşındaki takım frede cengize szymanskiye 15er milyon basıp almış tadic dzekoya dünya kadar imza parası vermiş 2 tane maliyetli stoper almış .. devre arasi stoperi sakatlanınca 2 stoper daha alıp orta sahaya hala istedigi takviyeyi yapabilmis..
Abi hepsini geçtim bu fener normal şartlarda Nisan'da şampiyondu böyle bir puan toplama şekli yok adam ona müsaade etmedi.. Üstelik hakemler adil davransa şu an belki 10 puan fark atmıştık...
Bu saatten sonra skora bakılır masonum ligin zorlu kısmına geçtik fark ettiysen fener de öyle 30 dkda maç koparamiyor haftalardır..

artık erden timuruda eleştireceğim

haklısın

Olaya hep olumsuz taraftan bakıyorsun.. Zaha 1 var 3 yok -ndombele ve tetenin durumu ortada Ziyech sakat- İcardi formsuz kerem formsuz buna rağmen koyup gidiyjruz . Ben hocanın ciddi ciddi istediği tek transferin angelino ve demirbay olduğunu düşünüyorum.. Zaha Tete Ziyech falan fırsat transferiydi kimse hayır demezdi maalesef kısmen Zaha hariç tamamen karavana olduk.. Ndombele hocanın belki 76. Tercihi olurdu son gün vecino boklaninca apar topar alındı.. Koca takım orta sahasiz geldi orta sahasiz gidiyor Allah'tan Demirbay kipirdandi biraz.. Sol bek tutmadı BAY ve berkandan sol bek çıkardı takımın en sağlam 3 topcusundan biri gitti Kaanla idare ediyor bir şekilde..
Karşındaki takım frede cengize szymanskiye 15er milyon basıp almış tadic dzekoya dünya kadar imza parası vermiş 2 tane maliyetli stoper almış .. devre arasi stoperi sakatlanınca 2 stoper daha alıp orta sahaya hala istedigi takviyeyi yapabilmis..
Abi hepsini geçtim bu fener normal şartlarda Nisan'da şampiyondu böyle bir puan toplama şekli yok adam ona müsaade etmedi.. Üstelik hakemler adil davransa şu an belki 10 puan fark atmıştık...
Bu saatten sonra skora bakılır masonum ligin zorlu kısmına geçtik fark ettiysen fener de öyle 30 dkda maç koparamiyor haftalardır..
Üstat artık fizik olarak ta ciddi düştüler. Erken koparamadıkları her maç onlar için ciddi tehlike. Tabi hakem bunların lehine penaltı ve kırmızı kart falan uydurmadığı sürece.

Okan hocayla sozlesme uzatma gorusmeleri niye baslamadi ?? Secim ayagina bosladilar bu isleri. Okan hocayi cantada keklik gormesin kimse avrupadan istendigine adim gibi eminim. İmzalayin 5 sene kafamiz rahat olsun.
Bu konuda boşlama yok. Seçim olduğu için Okan hoca ile de konuşmuşlardır zaten seçim sonrası yada seçime tek aday girilirse o zaman hemen sözleşme uzatılır.

Çok seviyorum çok canım hocam bu arma altında nice sağlıklı kupalara daha kazanılacak çok kupa var!

Yürüyedur Okan hoca !

seneye yeni hoca adayım ft hocam

şampiyon fb olunca gider zaten

bu fbnin elinden şampiyonluğu almak imkansız

birazda gerçekler
Tarihin en kötü şampiyonlar ligi grubundan çıkamamışız
şu bayerni yenmeyeni dövüyorlar
şuraya bak

bol PR az iş

artık erden timuruda eleştireceğim

haklısın
şişirin şişirin
seneye yeni hoca adayım ft hocam

şampiyon fb olunca gider zaten

bu fbnin elinden şampiyonluğu almak imkansız
birazda gerçekler
Tarihin en kötü şampiyonlar ligi grubundan çıkamamışız
şu bayerni yenmeyeni dövüyorlar
şuraya bak

bol PR az iş

Ne Icardi ne Zaha, bugün sana güveniyorum Hocam. Özellikle değişiklik konusunda inat edip bizi viran eyleme.

Hoca faciası yaşadık!!!!

berkanı solbek oynatarak erden timurumu yemeye çalışıyorsun sen!!!!

barışı solbekde oynatabilirdin

ama bildiğin halde berkanı oynatıyorsan artniyet ararım!!!!

Sag bek aldik adam hazir afrika kupasindan gelmis. Yedege koysana hoca..
Lazim oldu ama yoktu kadroda...
Korner vuruslarinda onbir kisiyide ceza sahasina sokmayida birakmalisin. Önde bir adam koyki adamlar 11 kisi bizim ceza sahamizin kenarinda bekleyemesin.

hocam şu keremi kes artık , bir de yönetim inanmayıp avrupayı boşlamışken senin bu kadar kendini kasman üzüyor umarım ankara maçını alırız diyeyim.

Geri
Üst Alt