Olaya hep olumsuz taraftan bakıyorsun.. Zaha 1 var 3 yok -ndombele ve tetenin durumu ortada Ziyech sakat- İcardi formsuz kerem formsuz buna rağmen koyup gidiyjruz . Ben hocanın ciddi ciddi istediği tek transferin angelino ve demirbay olduğunu düşünüyorum.. Zaha Tete Ziyech falan fırsat transferiydi kimse hayır demezdi maalesef kısmen Zaha hariç tamamen karavana olduk.. Ndombele hocanın belki 76. Tercihi olurdu son gün vecino boklaninca apar topar alındı.. Koca takım orta sahasiz geldi orta sahasiz gidiyor Allah'tan Demirbay kipirdandi biraz.. Sol bek tutmadı BAY ve berkandan sol bek çıkardı takımın en sağlam 3 topcusundan biri gitti Kaanla idare ediyor bir şekilde..
Karşındaki takım frede cengize szymanskiye 15er milyon basıp almış tadic dzekoya dünya kadar imza parası vermiş 2 tane maliyetli stoper almış .. devre arasi stoperi sakatlanınca 2 stoper daha alıp orta sahaya hala istedigi takviyeyi yapabilmis..
Abi hepsini geçtim bu fener normal şartlarda Nisan'da şampiyondu böyle bir puan toplama şekli yok adam ona müsaade etmedi.. Üstelik hakemler adil davransa şu an belki 10 puan fark atmıştık...
Bu saatten sonra skora bakılır masonum ligin zorlu kısmına geçtik fark ettiysen fener de öyle 30 dkda maç koparamiyor haftalardır..