Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu oyuncuları oynattın da ne oldu hocam?
Mesela Efe Akman'ı, Baran'ı, Ali Turap'ı oynatmadın da turu mu geçtik?

Belki yine yenilecektik yine elenecektik ama belki de Efe Akman'ı kazanacaktık zamanında Arda Turan'ı kazandığımız gibi. Belki Ali Turap "ben buradayım" diyecekti, belki seneye rotasyon sağ bekimiz bu çocuk olur diyecektik.

Bana söylesenize bu maç Gökdeniz oynasaydı mesela, Kerem A.'nın yaptığı neyi yapamazdı? Hiçbir şeyi. Zira Kerem'ler de hiçbir şey yapmadı.

bu değişiklikler kimin eseri? fm'de yapılmaz bunlar

1 haftada önce 4 kupa dediniz kaldı 2 kupa.

Şu Karagümrük kadar paslasamiyorsak bizde bir hocaya gerek yok bence. Neyse şampiyon olursa kral ilan edilir bu ülkede

Ne oynadığımızi bilmek istiyorum kardeşim ben. Bir organizasyon yok sahada. Avrupada Senin beklerin yok. Maçta gole ihtiyacın yok. Arka tarafın yayla gibi. Bu nasıl oyun planı. Şu maçı izliyorsun ne oynadigimiz belli değil. Sonra diğer oyuncuları sokuyorsun boşuna yoruldular

Konsantrasyon kaybına bağlıyorum ama hocanın buna önlem alması lazımdı. Olmayacak gibiyse, oyuncular hazır değilse oynat yedekleri gençleri. Durduk yere 11 oynayan oyuncuları da yorduk.

1 haftada önce 4 kupa dediniz kaldı 2 kupa.

Şu Karagümrük kadar paslasamiyorsak bizde bir hocaya gerek yok bence. Neyse şampiyon olursa kral ilan edilir bu ülkede

Ne oynadığımızi bilmek istiyorum kardeşim ben. Bir organizasyon yok sahada. Avrupada Senin beklerin yok. Maçta gole ihtiyacın yok. Arka tarafın yayla gibi. Bu nasıl oyun planı. Şu maçı izliyorsun ne oynadigimiz belli değil. Sonra diğer oyuncuları sokuyorsun boşuna yoruldular
yaptıgı boş pressle boş kalan alanlara sakin kalan iyi paslasan takımlar bizi madara eder

okan bu deli dana gibi kosturma olayını bırakmalı artık

Pazar günü sağ bekte kaanla başlarsa mactan sonra tinercilerin semih 200 milyon euro len yazilarini okuruz.

1 haftada önce Avrupadan sonra Kupadan olduk. Ilk 11 ve tüm değişiklikler sacmalıktan ibaretti.

Bir haftada iki kupa gitti. Bu hafta Beşiktaş maçında kötü bir sonuç olursa zor toparlar takımı. Futbolcular formsuz ama hoca hepsinden daha formsuz.

Hocam son dönemde maalesef iyi değilsin. Ama yine de kısa sürede toparlayacağına inanıyorum. Hep destek, tam destek.

Okan hocam sırf kafa topuna çıkıyor diye stoper aldın oyuna. Bu günümüz futboluna yakışır bir hareket mi sence? Biz Anadolu takımı mıyız? Bu nece bir hamledir?

Zaha'yı çıkartıyorsan yerine ya Gökdeniz'i, Efe'yi alırsın ya da çıkartmazsın.

Geri
Üst Alt