Maça Sergio, Berkan ile başlayarak orta alanı verdin.
İkinci yarıda bu yanlıştan dönüp Kerem, Berkan’a döndün. Oyunu dengeledik. Hatta bastırmaya başladık.
Döndün bu kez Berkan’ı çıkarıp forvet aldın. Yine orta sahayı kaybettik. Her kazandıkları topla kalemize geldiler. Takım ileri geri koşmaktan helak oldu.
Torreira’yı aldın, doğruyu yaptın. Takım tamamen rakibin üzerine çöktü. Gol attı atacak.
Bu sefer ilerden adam çıkarıp saçma bir stoperi forvete çekme atası yaptın. Topu ileri taşıyacak bir Barış kaldı. Rakibe teslim ettin yine oyunu.
Defalarca yazdım. Gole ihtiyacın olduğu anda orta alanı boşaltman saçma diye. Tutan, tutmayan tüm maçlarda yazdım bunu. Yahu bir antrenör futbolculuğunda orta saha olup, orta sahanın kıymetini nasıl bilmez anlamıyorum.
Abicim gole ihtiyacın varsa oyunu yıkmaya ihtiyacın var. Orta saha çıkararak oyunu yıkmaz rus ruletine çevirirsin. Aynı haltı Prag maçında da yaptın. Oliviera’yı tek orta saha olarak tuttun. Hatta ilk Prag maçında da yaptın da orada yine kazandın, Icardi’nin şapkadan tavşan çıkarmasıyla yoksa hamlenin bir halta yaradığı yoktu. Ndombele tek orta saha olur mu ya.
İlla risk alıyorsan stoperden al şu riski artık. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmak için orta saha şart. Orta sahayı tutamazsan istersen 3 stoperin oyunda olsun bir b’ka yaramaz. Bugün de gördük…