Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Terim olsa bunları yapardı şaşırttın hocam bugün.Donku ileri göndermek nedir pardon Abdülkerimi .Böyle saçma iş yapılır mı.Zahayı çıkart abdüşü ileri sür sanchezi al yok artık.
Hocam acil düzel 3 maçta tersine döndü rüzgar.Prag Antalya bugün 3 ün de de senin payın büyük.
Not: Arkandayız tabiki ama acil toparlan
Oliviera yı yoksay çünkü yok.
Zahanın üzerine plan kurulmaz fasülye gör
Mertens icardi Kerem bu üçünün aynı amda savaş olması lazım skor gerekiyorsa 3 ü de çıkamaz

Maç başı 50 top kaybı varsa sorumlusu sensin hoca. Takım basit oynamıyor, yetenek yok öz güven çok takımda. Masaya yumruk vurma zamanı hocaa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş da geri çekilip baskı yapmaz ise sıkıntı büyük.
Rakipler bizim 10 ve 8 numaramizin olmadığını anlayınca geri cekildiklerinde bizim takım uzun topa dönüyor başka plan yok.
Ha birde Abdülkerim i forvete attı hocamız hakkini yemeyelim .

Beşiktaş'ın başındaki herif bile biliyor açık oynarsa kevgir olacağını adam 7 kişi defans yapıyor gol yemiyor. Biz göre göre atak yiyoruz pozisyon veriyoruz. Hücumda edemiyoruz.

Ciddi ciddi Erden Timuru yemeye çalıştığını düşünüyorum artık

ayhan ve cenkle birlikte

bugün yaptığı hamleler hata filan değildi!
ortasahayı boşaltmak filan normal birşey değil
kimsede bunu futbolla açıklayamaz

o anlam veremediğimiz?! şey bu olabilir

Fatih terim'in yolundan gidiyor maalesef. Fazla ömrün kalmaz Galatasarayda bu gidişle. Maçın bitimine yarım saat kala orta sahayi boşaltıp doldur bosalt oynamak mukemmel ötesi fikirdi.

Ligdeki geri kalan maçlar zor olacak. Takımda radikal kararlar almak şart yoksa şampiyonluk gidecek. 1 a 2 oyuncuyu kadro dışı bırakması lazım.

Beşiktaş da geri çekilip baskı yapmaz ise sıkıntı büyük.
Rakipler bizim 10 ve 8 numaramizin olmadığını anlayınca geri cekildiklerinde bizim takım uzun topa dönüyor başka plan yok.
Ha birde Abdülkerim i forvete attı hocamız hakkini yemeyelim .

Yeni yeni Köhn bir çizgiye iniyor ya da yan top ona da çözüm bulurlar illa ki.

Ilk basta kaan sag bek oynamaz hoca. Kerem 10 numara oynamaz. 10 numarada oynayan adamin teknigi üst düzey olur oyun görüsü olur first touch dedigimiz sey iyi olur. Keremde hicbirsey yok. Sirti dönük topu alamiyor. Ilk dokunus berbat. Bunu görmek icin ordinaryus olmaya gereek yok

Ciddi ciddi Erden Timuru yemeye çalıştığını düşünüyorum artık

ayhan ve cenkle birlikte

bugün yaptığı hamleler hata filan değildi!
ortasahayı boşaltmak filan normal birşey değil
kimsede bunu futbolla açıklayamaz

o anlam veremediğimiz?! şey bu olabilir
Ayhan ile Erden Timur 7/24 beraber takılıyorlar neredeyse. Burada Okan değil de Ayhan Erden'i yemesi gerekiyor senin senaryona pardon yaklaşımına göre.

Ayhan ile Erden Timur 7/24 beraber takılıyorlar neredeyse. Burada Okan değil de Ayhan Erden'i yemesi gerekiyor senin senaryona pardon yaklaşımına göre.

vallah burası gs kardeş

bende öyle düşünüyordum ama bu maç bana biraz tuhaf geldi

yaptığı hatalar normal bir hata değil çünki

neresinden tutsan elinde kalıyor

Geçen maç sonu röportajında son maçlardaki fazla top kayıplarından bahsetmişti. Bugün de 2 golü öyle yedik.

Turnuva hocası değil henüz belli ki. Eleme maçlarında çok zorlanıyor, dahası kadro olarak kat kat üstün olduğumuz eşleşmede dahi sonucu alamadı. Eleştiri olması gerekiyor yerinde-dozunda. Şimdi ise destek zamanı, lig için en iyisini yapmalı; puan kaybının telafisi yok artık.

Sert elestirilere gerek yok bjk maci oncesi kenetlenelim derim

Haluk yurekli’yi izliyorum cok sert elestiriyor

Bjk maci sonrasina saklamak lazim elestirileri bence

Geri
Üst Alt