Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Dünya futbolundan bihaberim. Kimlerin ne rezil kadrolarla ne büyük işler yaptığını bilmiyorum. O yüzden 200 milyon euro'luk kadroyla dandik dandik takımlara karşı şu rezaleti bizlere izlettiren hocamızın sonuna kadar arkasındayım.
O 200 milyonun 64ü ziyech zaha tete ndombele biliyorsun dimi, normalde ekleyeceğim çift hanelerde biri daha var da kimseyle uğraşamam şimdi

O 200 milyonun 64ü ziyech zaha tete ndombele biliyorsun dimi, normalde ekleyeceğim çift hanelerde biri daha var da kimseyle uğraşamam şimdi

Evet onları çıkarınca bugün elendiğimiz Karagümrük'ün 5, Sparta Prag'ın 2.5, bizimle başa baş oynayan diğer takımların da ortalama 4-5 katı oluyor kadro değerimiz. Tebrikler Okan hocam.

İlk 11'e ve maç içerisindeki oyuncu değişikliklerine bakınca (orta sahayi bosalt defans oyuncusu Abdulkerim'i forvet olarak koy)... Bugün ciddi anlamda Fatih Terim'in takımda olduğunu düşünüyordum. Eksik olan tek şey üzerine oturulacak buz kutusuydu.

Maça Sergio, Berkan ile başlayarak orta alanı verdin.

İkinci yarıda bu yanlıştan dönüp Kerem, Berkan’a döndün. Oyunu dengeledik. Hatta bastırmaya başladık.

Döndün bu kez Berkan’ı çıkarıp forvet aldın. Yine orta sahayı kaybettik. Her kazandıkları topla kalemize geldiler. Takım ileri geri koşmaktan helak oldu.

Torreira’yı aldın, doğruyu yaptın. Takım tamamen rakibin üzerine çöktü. Gol attı atacak.

Bu sefer ilerden adam çıkarıp saçma bir stoperi forvete çekme atası yaptın. Topu ileri taşıyacak bir Barış kaldı. Rakibe teslim ettin yine oyunu.

Defalarca yazdım. Gole ihtiyacın olduğu anda orta alanı boşaltman saçma diye. Tutan, tutmayan tüm maçlarda yazdım bunu. Yahu bir antrenör futbolculuğunda orta saha olup, orta sahanın kıymetini nasıl bilmez anlamıyorum.

Abicim gole ihtiyacın varsa oyunu yıkmaya ihtiyacın var. Orta saha çıkararak oyunu yıkmaz rus ruletine çevirirsin. Aynı haltı Prag maçında da yaptın. Oliviera’yı tek orta saha olarak tuttun. Hatta ilk Prag maçında da yaptın da orada yine kazandın, Icardi’nin şapkadan tavşan çıkarmasıyla yoksa hamlenin bir halta yaradığı yoktu. Ndombele tek orta saha olur mu ya.

İlla risk alıyorsan stoperden al şu riski artık. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmak için orta saha şart. Orta sahayı tutamazsan istersen 3 stoperin oyunda olsun bir b’ka yaramaz. Bugün de gördük…

Belli ki özel hayatındaki problemler takıma da yansımaya başladı, 1 haftada takımın üzerine ölü toprağı serpildi. 3 kötü maç 2 kupadan elenme, 1 tane zor bela kazanılan lig maçı. Kaloriferci İsmail'den hallice görüntüler, maç içindeki korkunç hamleler. Sergio'ya devamlı torpil yapmaya başlaması da hoş olmadı, ne güzel Eyüp ara ara girip takıma ısınıyordu. Savunma anlamında en iyi oyunculara sahiptik, onlar da bile bir dağılma var toparlanamıyorlar. Sezonun en kritik döneminde taraftarı da aşağı çekti. Bjk maçını kazanması gerek, nasıl yapar bilmem, o maçı da kaybederse tepetaklak olabiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirileri sonuna kadar hak ediyor ama şu anda fazla abartmayalım derim

Alanlar hesap verecek mi ki ? Hala taraftarlar gözünün içine bakıyor bu başarısız transferleri yapanların. Kötü niyetliler demiyoruz ancak hesap vermelerini bekliyorum

hala boeyli oyunu oynatmaya calısıyor

boey gittikten sonra tüm maclarda böyle golleri yedik

İkinci yarıda bu yanlıştan dönüp Kerem, Berkan’a döndün. Oyunu dengeledik. Hatta bastırmaya başladık.

Döndün bu kez Berkan’ı çıkarıp forvet aldın. Yine orta sahayı kaybettik. Her kazandıkları topla kalemize geldiler. Takım ileri geri koşmaktan helak oldu.

Torreira’yı aldın, doğruyu yaptın. Takım tamamen rakibin üzerine çöktü. Gol attı atacak.

Bu sefer ilerden adam çıkarıp saçma bir stoperi forvete çekme atası yaptın. Topu ileri taşıyacak bir Barış kaldı. Rakibe teslim ettin yine oyunu.

Defalarca yazdım. Gole ihtiyacın olduğu anda orta alanı boşaltman saçma diye. Tutan, tutmayan tüm maçlarda yazdım bunu. Yahu bir antrenör futbolculuğunda orta saha olup, orta sahanın kıymetini nasıl bilmez anlamıyorum.

Abicim gole ihtiyacın varsa oyunu yıkmaya ihtiyacın var. Orta saha çıkararak oyunu yıkmaz rus ruletine çevirirsin. Aynı haltı Prag maçında da yaptın. Oliviera’yı tek orta saha olarak tuttun. Hatta ilk Prag maçında da yaptın da orada yine kazandın, Icardi’nin şapkadan tavşan çıkarmasıyla yoksa hamlenin bir halta yaradığı yoktu. Ndombele tek orta saha olur mu ya.

İlla risk alıyorsan stoperden al şu riski artık. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmak için orta saha şart. Orta sahayı tutamazsan istersen 3 stoperin oyunda olsun bir b’ka yaramaz. Bugün de gördük…

Bir takım maça baya baya yanlış başlıyorsa sonra yapacağı hamlelerin de bir önemi kalmıyor.

İlk 11'e ve maç içerisindeki oyuncu değişikliklerine bakınca (orta sahayi bosalt defans oyuncusu Abdulkerim'i forvet olarak koy)... Bugün ciddi anlamda Fatih Terim'in takımda olduğunu düşünüyordum. Eksik olan tek şey üzerine oturulacak buz kutusuydu.
Katılmıyorum. Terim orta sahayı boşaltmazdı böyle.

Sayın hocam, Avrupa fiyasko oldu ve ligin ne olacagı belli mi değil. Bu durumda şu kupayı almak için çabalamalıydın. Oyuncu kazanma maçı değildi. Yazık ettin. Şimdi şampiyonluk da giderse en çok sen uğraşacaksın.

Terim hareketleri bunlar
Ben yaptım oldu
Sahanin en kötüsü bugün süpriz bi şekilde barışla keremdi, pozisyona giren tete ile çırpınan önde top tutan zahayi çıkardı enteresan

Şimdi birşey söylesek bir yenilgide hocayı yemeye çalışıyorlar, köstek olmayın destek olun diyen premium Galatasaray'lılarla münakaşaya girmek zorunda kalacağız o yüzden yorum yapmıyorum.

Gole ihtiyacın olduğu anda orta alanı boşaltman saçma diye. Tutan, tutmayan tüm maçlarda yazdım bunu. Yahu bir antrenör futbolculuğunda orta saha olup, orta sahanın kıymetini nasıl bilmez anlamıyorum.

Bunu Emre Özcan da sürekli söylüyor, hocada anlam veremediğim en büyük sorun.

Geri
Üst Alt