Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

16 maç fln üst üste kazanırken yazan var mıydı gitsin fln diye
molde macında takım kötü oynadı diye hoca mı gönderilir ne garip şeyler yazıyonuz yaw
Zor dostum zor.

- ŞL'ye kalmamız durumunda Nelson'un yerine Sergio Ramos'un geleceği haberleri artık iyice arttı.
- Aynı şekilde cezalı Torreria'nın yerine bu maçta oynayan Berkan'ın yerine de Salih Özcan veya muadili bir oyuncu durumu var.
- Son maçın 11 oyuncularından Yunus'da daha yeni gitti.

Bu yüzden bu maçlar kritik benim açımdan "skor"dan ibaret. Son bir 90 dakika, bir kaza olmadan ŞL'ne kalalım, ondan sonra ideal 11 ortaya çıkınca oyunda düzene girer.

Icardi golleriyle hocayı taşıyor diyenlere tek lafım Icardi'yi geçen sezon kazanında hoca olduğunu unutmasınlar koskoca dünya yıldızı bile hocayı sırtına alıyorsa çok büyük saygı duyduğu içindir. Her maç iyi futbol isteyende gitsin Bayern'i tutsun kaldı ki onlar bile geçen sezon iyi oynamadıkları halde Dortmund hatasıyla şampiyon oldular...

FzunBOoXwAAJ7XK

CL maçlarının zorluğunu hesaba katarsak Ligi en azından ilk yarı sonunda Eğer Fenerbahçe lider tamamlarsa 2-3 puan arkasında olması gerekir daha fazla puan farkı bu sene kapanmayabilir.

Hocamıza çirkin bir saldırı yapılmış. Bunu yapan kişi hak ettiği cezayı alır umarım.

Aşırı yavaş ve yumuşak bir takımız, orta saha kimyası hala oturmamış. Belirsizlik, geçiş oyununu zorlaştırıyor. Kanatlar hala kullanılamıyor. Icardi gibi dünya çapında bir adamımız var, ama besleyemiyoruz. Orta saha en büyük problem gibi duruyor.

Tete ile Aktürkoğlu yerlerini değiştirmen lazım. Çok pasif izliyorsun kenardan.

İnsan bir şeyler dener en azından içerideki futbolcularla. Neyi bekliyorsun hala?

Bizim aksimize hocanın memnun olduğunu düşünüyorum. Rakibi de bizi de uyuttu ilk yarı. E 2-0 öndeyiz de toplamda.

Yalnız hocam bu futbolla Real Madrid'in teknik direktörü olsan kovarlardı haberin olsun.

Ben hocayı suçlamıyorum bu sefer.. Doğru ilk 11'le çıktı ama ileri 4'lüde Tete hariç sorumluluk alan adam yok.. Icardi'yi pert ettiler onu saymıyorum.

Anadolu kulüp hocaları şu maçı izliyorsa hepsi aynı taktikle sahaya çıkacak sıkı kapan kontratak

Rakibi boğacak set hücumları yapamıyoruz

Moldenin %31 top hakimiyeti var biz üç kez atak da bulunmuşuz onlar ise yedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt