Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bir de yani rakibi niye kucumsedin? Hadi sen kucumsemedin oyuna nasil mudahale etmezsin? Ben taraftarim. Benim galeyana gelirim, gaza gelirim soyle yencez boyle etcez derim de bu senin wkmek paran be adam. Nedir bu ciddiyetsizlik?! Herifler kopek gibi kosarken sen miy miy miy top cevirttin.

Linnes'li bi mac oynamistik kadikoydr. O maci hatirlattin bana. Terim de oyle miy miy miy top cevirip maci berabere bitirtmisti.

Rakip yenildigin maclara bakip taktik hazirlamis. Sen yenildigin maclara bakip onlem almamissin. Icardi 90 dk dolandi. Ziyech ile Demirbay ikinci yariya nasil baslar yahu?

Beyler hakemle ite kaka yarışta tutulan bir rakip var karşımızda. Çoktan bitmesi gereken lig son dk penaltıları ile bu hale geldi. Evet bende tepki gösteriyorum hocaya bu maç özelinde ama istifa falan abartı söylemler. Sıcağı sıcağına böyle sert yorumlar yapmayın lütfen.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç özelinde zaten konuşulur bunda sıkıntı yok

Ama hangi dönüm maçında hocalık bir şey yaptı

Okan daha toy bir hoca

Devam edecekse dahi yanına sağlam ekip lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NŞA Konya o kadar kötü bir takım ki kazanmak için üç pas yapmamız yeterli

Ama bu maçın psikolojisi böyle mi olacak

Konya berbat bir takım ama maçlarını izledim, bir kere çok iyi kapaniyorlar, hücum güçleri yok ama savunmada iyiler. Fark da etmez artık, şampiyonluk gitse de çok umrum degil

Fiziksel karsilik veren takimlara karsi hep büyük bir 0. Moldeye karsi bile öyleydi.
Aynen buna katılıyorum. Mertens sindi işte ziyechde öyle icardi kendi sinik zaten.

Adamların 10 kişi kaldığı hiç belli olmadı. Hak ettiler maçı ben o lavuklar gibi bahane bulmam

70e kadar bekleye bekleye gol yedirdi.bi insan hatalatrndan hic ders cikarmazmi aga?

tek maçla adam övülmediği gibi harcanmaz da . ama bu maç kusura bakma resmen zopa hak ettin.
topçularımız şimdiden ligi bitirmiş maç için değil sanki tatilde denize girmek için soyunmuşlar senin haberin yok .

.maça eleştiri ayrı komple 2 sezona ayrı

bugün yaşanan mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu

ama hoca değil demek ayıp

Bu sezon 10’uncu kere falandır herhalde golü yedikten sonra müdahale etmesi. Demek ki sen bu oyunu okuyamıyorsun arkadaş. En azından Galatasaray seviyesinde değil. Yalan yok, Prag ve Kopenhag’ın hocaları daha az bütçe ile, daha fazla takım ruhu ile sana ders verdiler, almadın. Olsun dedik, Avrupa başkadır, öğrenir. Ama olmayacak. Büyük takım hocası değilsin. Şu maçı alman gerekirdi.

Hocam batırdığını çıkar, herkes şampiyonu hatırlar.

Geri
Üst Alt