Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kazanan takım bozulmaz saçmalığından vazgeç süper lig oynuyoruz survivor değil her hafta aynı rakiple oynasak neyse hocam

Yardımcı ekibi güçlendirilmeli. Öğle video filan paylaşmakla olmuyor yardımcı adamlık. Sahadaki oyunu okuyamıyorlar. Tek taktik var hücumcu al

Sayende bizde mourinho 'ya müşteri olarak yazılacağız bu gidişle.

Haftaya şimdi stresten tırnaklarımızı yeriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FT gibi arkayi acip forvet alirsam önde fazla pozisyon yakalariz kafasini yasiyor. Zamaninda hamelesini yapsa, o duruma düsmez bile ama yapmiyor.

Severim ama bu rezaletin yegane sorumlusu malesef sensin hocam. Takımı resmen kendi sahanda, şampiyonluk maçında beraberliğe oynattın.

Konya berbat bir takım ama maçlarını izledim, bir kere çok iyi kapaniyorlar, hücum güçleri yok ama savunmada iyiler. Fark da etmez artık, şampiyonluk gitse de çok umrum degil
Nasıl değil şampiyon olsunlar sevinmesemde olur.

Çok şeyler değişmeli bu takimda. Hoca coguyla devam etmek istiyorum dedi bu topcuların. Yok öyle bir dava. Ben Avrupa'da başarı istiyorum

niye tek mac üzerinden yorumluyorsunuz diyenlere

en önemli virajlarda sıctı

avrupada kaan ayhan denılen adam bizi eletti onu oynatarak ödüllendiriyor

100 mac arka arkaya galibiyet alsanda kritik virajda takımı taşıyamıyorsan losersın

ismail e 10 kişi üstünlük kuramayan takımın hocası 2. yarı takımı tokatlamalıydı

fatihi sevmem ama böyle oynasa oyuncular dayagı yerdi mactan sonra

Severim ama bu rezaletin yegane sorumlusu malesef sensin hocam. Takımı resmen kendi sahanda, şampiyonluk maçında beraberliğe oynattın.
Beraberliğe falan da oynamadık. Rezil top oynadık. Bu da rezil bir kenar yönetim gerçekleştirdi.

Şu maçta devre arası oyuncu değiştirmemek ya cehalettir, ya da ihanet. Başka açıklaması yok.

Fiziken oynanan oyunlarda harbiden bu takım siviyor 1 kaç futbolcu disinda. Ona göre topçular alınmalı.

İcardi abi seneye zımba gibi olmazsa gönderin gitsin. O formaya saygı duymayani asla istemem.sahada yürüdü ya sadece

Bu gece Galatasaray taraftarı karşısında tüm kredisini tuketmiştir.

Geri
Üst Alt