Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Tarihin en iyi gs hocası ve hoca değil ikilemi arasında gidip geliyor birine karar verelim:ddd

Eyw ama ben hoca olsam yanımda zaten 2-3 has yardımcım var onlarla çalışmama izin verilmese ana avrat sövüp istifa ederdim. Bu kadar olmaz tabii ki güvendiği bir ekibi olacak

Biz oraya örnek veriyorum Moritz Volz gibi belirli seviyeleri işleyişleri görmüş belirli seviyede taktiksel vizyon katacak herifleri koyarsak zaten hoca zaman içinde onları da duya duya doğru yolu bulur

Aksi hocaya hakaret olur
Yardımcısını yandaş kuluplerimizden birine baş td yaptıralım. Hocam sen artık yardımcı tdliği aştın sen baş tdlik yapmalısın gibi yediririz. Okan hoca da kırılmaz. Dursunda nerede bu akıl.

Bugünkü yönetimi büyük bir eksi yazar ama artılarının yanında hiçbir şey değil. Haftaya telafi edecektir durumu

21. yüzyıldaki açık ara en kötü Fb derbisini oynadık

Hezimetlerde falan şu kadar aciz duruma düşmemiştik

Bu kadar avantajlı durumdayken bu kadar ezilmek kelimenin tam anlamıyla rezalet
Hemde 10 kişilerdi.altin tepside sunuldu maç bize.hicbirsry yapmadik

Hangi artilardan bahsediyoruz renkdas? Ismail Kartal gibi bir copun 96 puan topladigi ligde 99 topladigi icin mi?

İsmail kartal çöpü 96 puan topladı diye adamın 99 puan toplaması küçümsenecek olay mı? Bu mağlubiyet geçen seneki bjk maçından farklı değildi takımın da hocanın da kafası şampiyonluk kutlamalarındaydı haklı bir tokat yedik daha fazlası değil.

Bir ara sene başındaki Malmö, Zalgiris maçlarındaki gibi hissettim. Kapanan ve hızlı çıkan takımlara karşı çaresiz kalışımız sinir bozuyor. He öyle böyle bir gol atsaydık dağıtırdık belki de ama her seferinde aynı sıkıntıları çekiyorsak bir yerde çözülmeyi bekleyen bir problem vardır.

Okuduklarima inanmakta gucluk duyuyorum. Taraftarlik kotu zamanda da takimini, hocani, oyuncularini desteklemektir. Sezon bitip sampiyon olamazsak hoca zaten kendisi istifa eder. Ben de mac esnasinda uzuldum, sinirlendim. Ancak biraz sakin olun. Bizi ikinci defa sampiyonluga ulastirmak uzere olan bir hocadan bahsediyoruz.

Yazdım tekrar yazıyorum haftaya Konya 'yı 15-0 yenip şampiyon olsa bile yollar ayrılmalı
Şaka gibisin gerçekten. Kimi alcan Angelotti sene başında bizde olsa 102 puan alırdı diyebilir misin? Okan hoca gereken dersleri çıkaracaktır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bir yenilgiyle koca kulübün şartını kaydırdın. Senin yüzünden adamlar şampiyonluk potasına girdi seçimi kaybedecek yalı çocuğu seçimi kazandı. Takıma son hafta durduk yere stres yükledin. Adamlar stadında kutlama yapıp stat müdürünü dövdü.

Beğendin mi yaptıklarını?

Şaka gibisin gerçekten. Kimi alcan Angelotti sene başında bizde olsa 102 puan alırdı diyebilir misin? Okan hoca gereken dersleri çıkaracaktır.

Kopenhag maçındaki gibi mi

Prag maçındaki gibi

Bekleyin bekleyin ders çıkartır!!

Bu orta sahayı boşaltıp ileriye adam almayı yanındaki geri kafalı ihtiyar yaptırıyor sanırım. Topu şişir, savunmadan seksin, orta sahada rakip alsin, 20 metre kovalayip faul yap 3 dk kaybet. Sonra tekrar aynısı. 20 dk bunu izledik. Her maç bunu izledik. Herkesi ceza sahasina yığıp orta sahayı bosaltinca nasıl sekenleri toplayip baskı kuracaksın gözünü seveyim. İlkokul seviyesi bu ya. Şu yanındaki adami değiştirmek lazım, bu değişiklikler hep onun işi.
Halbu ki tam tersi yapmalı ve orta saha almalıydı maça

Böylece dönen toplara sahip olur ve oynanan alanı kısaltırdı

Günümüzde modern hocalar orta sahanın önemini kavramış hocalardan oluşuyor

Orta sahaya gerekli önemi vermediği sürece Okan eşiği atlayamayacak

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kopenhag maçındaki gibi mi

Prag maçındaki gibi

Bekleyin bekleyin ders çıkartır!!
Derinlikli bi kadromuz olsaydı şl de devam ederdik en kötü prag ı elerdik. Bu takım 13 kişiyle oynadı koca sezonu. Sol bek yok sağ bekin gitti 8 aldılar tutmadı zahayı aldılar tutmadı tete aurier o bu sen bu kadar krizi yönetebilir misin. Ve bu adam bi kere çıkıp da yönetime sallamadı o kadar fırsatı varken bir kere ağlamadı sonuna kadar saha içinde kaldı saçma sapan konuşuyorsunuz. Bu maç oyuncu motivasyonu ve değişiklik konusunda hata yaptı zaten açıklamalarında da söylemiş. Sene sonu şampiyonluk giderse de istifa eder gider sen de kına yakarsın. Okan buruk gibi hocamız var pamuklara sarmamız gerekirken şampiyon olsa bile gitsin falan diyorsunuz.

Dalga gectigimiz ismail kartal 10 kisi ile.yendi okan buruku. Kovulmasi icin daha ne olmasi gerekiyor?

Hakkını her zaman verdim ama eleştirmek bu işin doğasında var eleştiri olmazsa gelişimde olmaz sadece bugün için sana yakışmadım hocam.

0-0 devam ederken rakip üzerimize akın akın geliyorken pozisyonumuz bile yokken eğer hamle yapamacaksan gol yedikten sonrada yapmasaydın.

Nasıl ki Alanyaspor maçında 45'de yapıp maçı kazandırdıysan bugünde beklerdim gerçekçi bir hocasın maç sonuda söyledin kötüydük dedin ama neden diye soruyorum 1 puan yettiği yerde neden orta sahayı otoban gibi geçilmesini izledin.

Mod lar lütfen bu postu kapatabilir misiniz ağır saçmalanıyor şuan eleştiri değil bu.

Geri
Üst Alt