- 8 Mayıs 2009
- 18.870
- 6.340
- 2.493
Tarihin en iyi gs hocası ve hoca değil ikilemi arasında gidip geliyor birine karar verelim:ddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardımcısını yandaş kuluplerimizden birine baş td yaptıralım. Hocam sen artık yardımcı tdliği aştın sen baş tdlik yapmalısın gibi yediririz. Okan hoca da kırılmaz. Dursunda nerede bu akıl.Eyw ama ben hoca olsam yanımda zaten 2-3 has yardımcım var onlarla çalışmama izin verilmese ana avrat sövüp istifa ederdim. Bu kadar olmaz tabii ki güvendiği bir ekibi olacak
Biz oraya örnek veriyorum Moritz Volz gibi belirli seviyeleri işleyişleri görmüş belirli seviyede taktiksel vizyon katacak herifleri koyarsak zaten hoca zaman içinde onları da duya duya doğru yolu bulur
Aksi hocaya hakaret olur
Ben de bundan korkuyorum Mayısşar bizimdir winner karakter sona gelince Cimbom asla bırakmaz vs hepsi mi çöp yapma maçı olabilirHaftaya kulübün DNA'sı bozulabilir, önümüzdeki 20 seneyi çöp etme potansiyeli olan bir maça çıkıyoruz
Hemde 10 kişilerdi.altin tepside sunuldu maç bize.hicbirsry yapmadik21. yüzyıldaki açık ara en kötü Fb derbisini oynadık
Hezimetlerde falan şu kadar aciz duruma düşmemiştik
Bu kadar avantajlı durumdayken bu kadar ezilmek kelimenin tam anlamıyla rezalet
Hangi artilardan bahsediyoruz renkdas? Ismail Kartal gibi bir copun 96 puan topladigi ligde 99 topladigi icin mi?Bugünkü yönetimi büyük bir eksi yazar ama artılarının yanında hiçbir şey değil. Haftaya telafi edecektir durumu
Hangi artilardan bahsediyoruz renkdas? Ismail Kartal gibi bir copun 96 puan topladigi ligde 99 topladigi icin mi?
Şaka gibisin gerçekten. Kimi alcan Angelotti sene başında bizde olsa 102 puan alırdı diyebilir misin? Okan hoca gereken dersleri çıkaracaktır.Yazdım tekrar yazıyorum haftaya Konya 'yı 15-0 yenip şampiyon olsa bile yollar ayrılmalı
Kopenhag maçındaki gibi miŞaka gibisin gerçekten. Kimi alcan Angelotti sene başında bizde olsa 102 puan alırdı diyebilir misin? Okan hoca gereken dersleri çıkaracaktır.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halbu ki tam tersi yapmalı ve orta saha almalıydı maçaBu orta sahayı boşaltıp ileriye adam almayı yanındaki geri kafalı ihtiyar yaptırıyor sanırım. Topu şişir, savunmadan seksin, orta sahada rakip alsin, 20 metre kovalayip faul yap 3 dk kaybet. Sonra tekrar aynısı. 20 dk bunu izledik. Her maç bunu izledik. Herkesi ceza sahasina yığıp orta sahayı bosaltinca nasıl sekenleri toplayip baskı kuracaksın gözünü seveyim. İlkokul seviyesi bu ya. Şu yanındaki adami değiştirmek lazım, bu değişiklikler hep onun işi.
Derinlikli bi kadromuz olsaydı şl de devam ederdik en kötü prag ı elerdik. Bu takım 13 kişiyle oynadı koca sezonu. Sol bek yok sağ bekin gitti 8 aldılar tutmadı zahayı aldılar tutmadı tete aurier o bu sen bu kadar krizi yönetebilir misin. Ve bu adam bi kere çıkıp da yönetime sallamadı o kadar fırsatı varken bir kere ağlamadı sonuna kadar saha içinde kaldı saçma sapan konuşuyorsunuz. Bu maç oyuncu motivasyonu ve değişiklik konusunda hata yaptı zaten açıklamalarında da söylemiş. Sene sonu şampiyonluk giderse de istifa eder gider sen de kına yakarsın. Okan buruk gibi hocamız var pamuklara sarmamız gerekirken şampiyon olsa bile gitsin falan diyorsunuz.Kopenhag maçındaki gibi mi
Prag maçındaki gibi
Bekleyin bekleyin ders çıkartır!!