Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yani bu diyecegim yanlış anlaşılmaz umarım belkide öyledir de sanki , hoca da sakatlıga iyi alısmış kim kötü oynasa onun için onunda şu sakatlıgı vardı fedakarlik yaptı ya döndürdü gibime gelmiyor desem yalan olur.
Ne demek istediğini tam anlamadım; belki sen, belki ben yorgun olduğum içindir. Lakin sakatlık filan bir tarafa, 'gününde olmak, olmamak' diye de bir durum vardır. Kendini çok güçlü hissedersin, motivasyonun tamdır ama şu veya bu sebeple sahaya çıktığında istediklerini yapamazsın bazen. Futbol bir takım oyunu olduğuna göre, aksaklıkları belirleyip gerekli hamleleri yapmak TD ye düşer; lamı cimi cimi yok bunun. Hoca bu konuda iyi değil, nokta...

Yukarıdaki arkadaşların dediği huylarından vazgeçmesi gerekiyor. Sahaya sürdüğün 11 Her zaman iyi olacak diye bişey yok yeri geldiği zaman ilk yarıdan bile değişiklik yapıp müdahale edeceksin. Ağzımızı açıp gol yemeyi bekliyoruz. Bi yerde patlayacakti en sonunda en kritik en önemli maçta patladı adam öldüren maçta hemde. İcardi oyundan çıkartilamiyor kerem demirbay berbat bir futbolcu, ziyechin keyfini bekliyoruz oynayacak mi diye. Bu işlere bir çözüm üretilmedi kaç haftadır. Bek transferleri rezalet orta sahanın ortasında koca sezonu tek bir futbolcuya emanet etmek yedeği bile yok koca sezon torreira nin. Transferler berbatti bu sene geçen sezonki kadroyla devam ettik oyuncu satışlarımız işe burak elmas dönemi transferleri. Vallahi nerden tutsan elinde kalıyor üzücü bir gün yaşadım bu gün.

Ne demek istediğini tam anlamadım; belki sen, belki ben yorgun olduğum içindir. Lakin sakatlık filan bir tarafa, 'gününde olmak, olmamak' diye de bir durum vardır. Kendini çok güçlü hissedersin, motivasyonun tamdır ama şu veya bu sebeple sahaya çıktığında istediklerini yapamazsın bazen. Futbol bir takım oyunu olduğuna göre, aksaklıkları belirleyip gerekli hamleleri yapmak TD ye düşer; lamı cimi cimi yok bunun. Hoca bu konuda iyi değil, nokta...
Hoca diyorum iyi oynamayan oyuncuları savunurken çok sık sakatlik ve fedakarlık yaptı cumlesini kullanmaya baslayip bu isi bir kalkana dönüşturmeye baslamadı mi bana oyle geliyor sakatsa mesela yani kasık agrısı varsa neden oynamıs kerem herkesde fedakar olmak zorunda degil oyna berkanla hem fedakarlık dedigin surekli olmaz oyle olursa adı fedakarlık olmaz zaten.

Şampiyonluk gelse dahi bu maça dair yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir zaman atamayacağım muhtemelen; bazı şeylere fazlaca takılı kalmak en sevmediğim özelliklerimden biridir, elimde değil.

En çok da bu facianın baş sorumlusunun sevgili Okan Hocamız olmasına üzüldüm. İki senede tırnaklarıyla kazıyarak, hakkıyla elde ettiği prestiji nispeten sarsmış oldu. Çok üzgünüm gerçekten...

Şampiyonluk gelse dahi bu maça dair yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir zaman atamayacağım muhtemelen; bazı şeylere fazlaca takılı kalmak en sevmediğim özelliklerimden biridir, elimde değil.

En çok da bu facianın baş sorumlusunun sevgili Okan Hocamız olmasına üzüldüm. İki senede tırnaklarıyla kazıyarak, hakkıyla elde ettiği prestiji nispeten sarsmış oldu. Çok üzgünüm gerçekten...
Şu rezillik bana okan hocayla gelecek sene cl yi olmadi uel yi çok dusundurmeye sebebiyet verdi maalesef

bugun yasananların hesabını bızzat soracagız
1716165936306.webp

70 dk orta sahada Keremin , ziyeş in oynamadığını gördün ama izledin.

icardinin ofsayttan çıkmaya tenezül etmediğini izledin.

ya 10 kişi biz kalsaydık ne olacaktı ?

Bak bu rakip klübün başkanı ve taraftarı ne diyor ?
hırısızmışız, şerefsizmişiz, fetöcüymüşüz.

Ülkede hukukun olmadığı yerde, adaleti sağlamak senin elindeydi korkaklığın yüzünde maçı sattın.

Son düzenleme:
Tadlar kaçık ihtiyar. Lakin derbi galibiyetindense her daim şampiyon olmayı tercih ederiz. Böyle avunsun it oğlu itler.
Bak yattım yine uyandım. Böyle yenilemezsin abi kabul edemiyorum. Adamlar 10 kişide kalmış. Beraberlik bile alamadım. Son maç herşeye gebe. Hele ilk yarısı berabere biterse o maç geçmez.

Biz ne izledik dün gece yenilmeye çıkmış bir takım izledik. Onların antrenörü son mac şampiyon olacağız herkes gelsin diyor.bizimkisi şampiyon olmayan 2 takımda başarısız sayılamaz diyor.. bu nasıl kafa arkadaş. Pozisyonumuz yok lan resmen. Barışın kafasını saymazsak.

2012 playofta yenilmistik sahamızda ama oyun olarak ezmistik. Bugün 10 kişiye hiçbir reaksiyonumuz yoktu. Öyle mal gibi oynadık yenildik. Bu takimda önce zihniyet sonra fiziksel güçlü oyuncular alinmali. Fiziksel oynayan takimlara dış geciremedik

bu sezon son 5-6 hafta hariç istikrarlı güçlü bir oyunumuzun olmamasının yanı sıra yine de şampiyonluktaki aslan payı hocaya aittir, burası realite.

transferin nerdeyse tamamı karavana, ortasahada torreira dışında elle tutulan oyuncunun olmaması, sol beksiz geçen süreç vs. gibi durumlarda bu puanlara çıkmak büyük iş.

lakin bu sezon totalde 3 final maçının tamamında sıvaması külahları değiştirdi, fatih terim olmak çok zor iş o yüzden.

- kopenhag deplasman yensen cl son 16, şut yok.
- prag'da beraberlik alsan turluyorsun, hüsran.
- fb kendi sahanda berabere kalsan şampiyonsun, şut yok.

bunların tamamını tek ayaklı maç olarak düşününce hepsinde çuvallaması pek iç açıcı değil.

Şu rezillik bana okan hocayla gelecek sene cl yi olmadi uel yi çok dusundurmeye sebebiyet verdi maalesef
Bu adamin oyun anlayışında sıkıntı var. Bu takım çok basit kontra yiyor. Bunu hep diyorum da ligde skor olarak iyi gidince kimse görmüyor bunlari

Bugün kızdım ama bu kadroyu belki de şampiyin yapacak. Kilolu, sakat icardi, yedek forvetsiz, orta sahasiz, beksiz, zahali, teteli, viniciuslu, aurierli bu kadroya ragmen 99 puan topladı

Bugun Sn baskan aysal kendisine büyükce bir — yazmıstır çok net.

Hocayı çok seviyorum, gelmesini hararetle destekleyenlerdendim; mesajlarım kayıtlıdır. Tek çekincem ''Kadro bitik ve yeni yönetimin transfer için bütçesi ve zamanı kısıtlı, daha uygun zamanda mı gelse acaba?'' noktasında olmuştu; çok değerli bir opsiyonun kötü şartlar yüzünden harcanmasından endişe etmiştim yani.

İki sezondur büyük çoğunlukla iyi işler yaptı ve yüzümüzü güldürdü. Başka hiç kimsenin bu süreci daha iyi yönetemeyeceğinden halen de eminim; iyi ki gelmiş.

Ancak oyunculara toleranslı davranmak konusunu abarttığına, ekibiyle birlikte takımın genel fitness durumunu yüksek tutmak adına antrenman programının yeterli olamayabileceğine dair kuşkularım geçen yıldan beri devam etmekte ki bazı maçlar gibi son maç da bunu destekler mahiyette.

Ekstra gelişim gösteren Sacha ve Barış' ın ciddi bireysel antrenmanlar yaptıkları herkesin malumu; buna Kerem Aktürkoğlu' nu da katabiliriz. Davinson ilk geldiği zamanki muazzam dinamizmini devamında gösteremedi. Nelsson, Torreira ve Mertens profesyonel karakterleri çok yüksek oyuncular; ekstra antrenman yaptıklarını kuvvetle tahmin ediyorum. İcardi için geçen yıl ''Antrenman eksiği var ama doğal yapısı güçlü olduğu için iyi performans sergiliyor'' demişti; antrenmanların gevşekliğiyle o doğal güç de tükendi gibi. Beğenip süre vermediği Berkan bile bugün futbolu bıraksa deli gibi fitness yapmaktan geri durmayacak yapıda biri olduğu için takımın en diri oyuncularındandır halihazırda. Geçen izlediğim röportajda Kaan Ayhan, bireysel antrenmanları aksatmadığını söylemişti.

Bunları bir araya toplayınca, üzerine takım olarak ve tek tek fazlaca izin kullanıldığını düşününce, ister istemez takımın kollektif antrenman yönünden iyi hazırlanmadığı, daha da rahatsız edici şekilde akla geliyor...

Iki senede devre arasi dogru durust ayar yapabildigin 10 mac var yok. Maca nasil basliyosan ya tutuyor ya tutmuyor. Tutmadigi maclarin bir cogunu da bireyael bi seylerle aldin. Tutmadiginda sasi gibi izliyon kenardan. O kadarini biz de yapiyoruz zaten. Elimizden cok bi sey gelmiyor. Milyon kisi goruyo Johnson golu yiycegimizi sebebini de biliyor ama sen goremiyorsan saha kenarindan degil bizim gibi TV'den izle. Belki gormeye baslarsin.

milyonlarca taraftar gördü sen görmedin be okan hoca. devre arası kerem demirbay ve ziyech yerine zaha/kerem a. ve berkan'ı alsan bugün şampiyonduk.

yemişim takım içi dengelerini.

Kerem Demirbay sakat sakat oynuyor ne demek yahu? Özrü kabahatinden büyük diye buna derler. Oynatma abi ben mi oynatıyorum adamı. Hem de göz göre göre, 72 dk oynattın, gol yiyene kadar. Herifler bizi ezdi ezdi bu adam tek bir başarılı hareket yapamadı o ana kadar. Ve sen sakat adamı öylece izledin öyle mi kenardan? İzlerken diyorum zaten Kerem'de bi problem var topa ayağını uzatamıyor ya, sarhoş herhalde diye kaç kere dedim. Zira bir benzeri Ziyech için de geçerliydi. Ne bir tek top kapabildi ne de adam geçebildi.
Hadi bunları antrenmanda göremedin 11 başlattın. Lan koca ilk yarı oynandı onda da göremedin, gol geliyorum diyor, 8 yaşında yeğenim var o bile dedi gol yiyecez galiba diye 60'larda.
Seni hiç sevmiyorum Okan. Gözümde hiçbir zaman iyi bir hoca olamadın.

Geri
Üst Alt