- 3 Temmuz 2012
- 135.108
- 81.701
- 5.198
bugun yasananların hesabını bızzat soracagızNankör herif. İyi forumlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun yasananların hesabını bızzat soracagızNankör herif. İyi forumlar...
Ne demek istediğini tam anlamadım; belki sen, belki ben yorgun olduğum içindir. Lakin sakatlık filan bir tarafa, 'gününde olmak, olmamak' diye de bir durum vardır. Kendini çok güçlü hissedersin, motivasyonun tamdır ama şu veya bu sebeple sahaya çıktığında istediklerini yapamazsın bazen. Futbol bir takım oyunu olduğuna göre, aksaklıkları belirleyip gerekli hamleleri yapmak TD ye düşer; lamı cimi cimi yok bunun. Hoca bu konuda iyi değil, nokta...Yani bu diyecegim yanlış anlaşılmaz umarım belkide öyledir de sanki , hoca da sakatlıga iyi alısmış kim kötü oynasa onun için onunda şu sakatlıgı vardı fedakarlik yaptı ya döndürdü gibime gelmiyor desem yalan olur.
Hoca diyorum iyi oynamayan oyuncuları savunurken çok sık sakatlik ve fedakarlık yaptı cumlesini kullanmaya baslayip bu isi bir kalkana dönüşturmeye baslamadı mi bana oyle geliyor sakatsa mesela yani kasık agrısı varsa neden oynamıs kerem herkesde fedakar olmak zorunda degil oyna berkanla hem fedakarlık dedigin surekli olmaz oyle olursa adı fedakarlık olmaz zaten.Ne demek istediğini tam anlamadım; belki sen, belki ben yorgun olduğum içindir. Lakin sakatlık filan bir tarafa, 'gününde olmak, olmamak' diye de bir durum vardır. Kendini çok güçlü hissedersin, motivasyonun tamdır ama şu veya bu sebeple sahaya çıktığında istediklerini yapamazsın bazen. Futbol bir takım oyunu olduğuna göre, aksaklıkları belirleyip gerekli hamleleri yapmak TD ye düşer; lamı cimi cimi yok bunun. Hoca bu konuda iyi değil, nokta...
Şu rezillik bana okan hocayla gelecek sene cl yi olmadi uel yi çok dusundurmeye sebebiyet verdi maalesefŞampiyonluk gelse dahi bu maça dair yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir zaman atamayacağım muhtemelen; bazı şeylere fazlaca takılı kalmak en sevmediğim özelliklerimden biridir, elimde değil.
En çok da bu facianın baş sorumlusunun sevgili Okan Hocamız olmasına üzüldüm. İki senede tırnaklarıyla kazıyarak, hakkıyla elde ettiği prestiji nispeten sarsmış oldu. Çok üzgünüm gerçekten...
bugun yasananların hesabını bızzat soracagız
Bak yattım yine uyandım. Böyle yenilemezsin abi kabul edemiyorum. Adamlar 10 kişide kalmış. Beraberlik bile alamadım. Son maç herşeye gebe. Hele ilk yarısı berabere biterse o maç geçmez.Tadlar kaçık ihtiyar. Lakin derbi galibiyetindense her daim şampiyon olmayı tercih ederiz. Böyle avunsun it oğlu itler.
Bu adamin oyun anlayışında sıkıntı var. Bu takım çok basit kontra yiyor. Bunu hep diyorum da ligde skor olarak iyi gidince kimse görmüyor bunlariŞu rezillik bana okan hocayla gelecek sene cl yi olmadi uel yi çok dusundurmeye sebebiyet verdi maalesef
Bugün kızdım ama bu kadroyu belki de şampiyin yapacak. Kilolu, sakat icardi, yedek forvetsiz, orta sahasiz, beksiz, zahali, teteli, viniciuslu, aurierli bu kadroya ragmen 99 puan topladı