Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocanın ara ara böyle saçmalamaları var.

Geçen sezon konya maçı.
Bu sezon 2. Prag maçı
2. Kopenhag maçı…

11 ocak’tan sonra ligde ilk defa yenilmiş bu takım. Terim hayranları dökülmüş ortaya… Terim son şampiyonluğunda 34 maçın sadece 21’ini kazanmıştı. Kimse kadro kalitesi falan demesin. Drogbalı, Sneijderli, Melo’lu kadroyla Ordu’ya 2-0, Karabük’e 3-1 falan yenilmişti. Fatih Terim çok yenilmiş ama ezilmemişmiş… 3-0 Kayseri maçını ne çabuk unuttunuz lan. Hadi onu geçtim, averajla şampiyonluğu kaybettiğimiz sezon herkes yeni malatya maçına takılıyor. 3-0 yenildik 10 kişi Hatay’a

Size bir bok lazım değil… Sizden bir cacık olmaz.

Yetersiz olduğu sıkıntılı ve önemli maçlarda ortaya çıktı. Avrupa ya veda edişimiz ve bu maç gerçekten kendisi için hayal kırıklığı. Kendisini çok beğeniyordum ama küçük maçlarda başarılı olduğu için şampiyonluk aldı. maalesef şampiyon olsa bile önümüzdeki sezon Avrupa da koyacağı performans belirleyici olacaktır

Es kaza Konya’dan 1 puan alırsa şimdi yine yere göğe sığdıramayanlar profesör diyenler olur . Hoca dediğin büyük maçlarda belli olur . Fener ve Prag maçlarını da görmeyene ne diyeyim artık ikisinde de suçu büyük sezon sonu gönderilmeli artik

konya macından önce rapor alsın

takımı yardımcısına bıraksın
14651.jpg

haftaya sadece şampiyon olmayacaksın çıkıp konuşacaksın da

Konya maçına da beraberlik için çık ta 93.dk da aleyhimize penaltıyı verip bizi şampiyonluktan etsinler.

Takım 1 maç kötü oynadı diye değil, oyuncu değiştirmeme ısrarın, yedek kulübesinin hazır olmaması hep problemdi. Bu kafayla seneye Avrupa'da yine patlarız, ligde de yine her maç 1-0'a mı oynayacağız. Çok ayıp ettin dün akşam.

Hocaya İsmail üzerinden sallayan arkadaşlara sorum.
Hani İsmail buraya kadar hakem ve tff ittirmesi ile gelmişti? Noldu o iş?

Bu takımda gelişim gösteren sadece 2 oyuncu oldu.

Boey ve Barış Alper.

Geri kalanlar ya geriledi ya aynı kaldı.

Özellikle Icardi adlı arkadaşın Psg'den geldiği haliyle arasında uçurum var. Sakatlık makatlık demesin kimse 1 senedir sahada geziyor göbeğini sallayarak herif.

Peki sayın Okan Buruk'a sormak lazım, neden futbolcular ilerlemiyor? Gelen geri gidiyor, yavaşlıyor. Ve sen neden 1 yıldır sahada yürüyen Icardi'yi tek bir maçta bile kesemiyorsun?

Şimdi çıkıp Konya'ya 20 gol de atılsa, tatsız bir şampiyonluk. Ki Konya maçında beraberliği koparabilir mi takım muamma.

Gene her zamanki gibi çok uç yorumlar.
Ya süper ya rezil..
Okan buruğun iyi yaptığı işler var çok ciddi yetersiz olduğu durumlarda var.

Ama ne olursa devam etmeli diyorum bir yandan hemen aklıma hala düzeltemediği hataları aklıma geliyor acaba diyorum.

Öncelikli bu transfer fiyaskolarını birisi açıklasın.Bu köhnü,vinicyusu hiçmi izlemediniz arkadaş.diğerlerini söylemiyorum bile.Göz göre göre bu kadar rezalet seçimler yapılırmı.Zaha denen adam burada düşmedi.Bunun en son maçları detaylı bir şekilde izlende alınmaz arkadaş alınmaz.

Gelelim büyük final maçlarındaki başarızlığa.Yahu bu nasıl bir sahaya yayılışdır..10 kişi takıma bile çok rahat top aldırma çok rahat pas yaptırma durumu var.Bu oyuncular antremanda ne yapar..Bu kadar amatör kıvamında sahaya yayılış olurmu.Sürekli en önde basacaksın pres futbolu oynatacaksın diye birşey yok.Bizim bu anlayışla özellikle avrupa başarı şansımız yok.

Yahu bu geç yapılan değişikliklerden gına geldi.Yeter yahu.yüz defa aynı hata yapılırmı.Yahu yok şu küser yok şu trip atar diye oyuncu değiştirilmiyor.Trip atan ne kadar adam vvarsa defolsun gitsin.
Sürekli gole ihtiyaç duyulduğunda orta saha boşaltılırmı.Adamlar tüm dönen toplar 10 kişiyle aldılar.Bomboş aldılar birde rahat pas yaptılar.

Yahu ısrarla nelson ve sanchezin yerini değiştirmedin.Nelson zaten oyun kuramıyor alsana arkadaş sola.

Teknik adamlara bu kadar anlam yüklemeyede gerek yok aslında..Bu takım hamzayla cevat gülerlede şampiyon olldu.Yetersiz denen ismail kartalıda görüyoruz kaç puan aldı.

Artık şu rezalet seviyesinde transfer dönemi geçirmekten bıktım.transfer dönemlerinde bu kadar basit hatalar yapılmasından bıktım.
Bizim en büyük sorunumuz bu.

Bu sene şampiyonuz.Bunu kimse engeleyemez.Ama artık hem ekonomik olarak hemde özellikle avrupada sürekli sportif başarı için transferde bu kadar basit hatalar yapılmamlı.Artık yeter..Aksi taktirde bizim bu ekonomi hiçbir zaman düzelmez.Araziler,projeler falan borçlar azalır.Ama bu yapılan hatalar devam ettiği müddetce bu borçlar gene artar.

Dün akşam bunu bir defa daha gördüm hani biz diyoruzya fener için bizi yenmek önemli gerisi önemli değil.Doğru ama bizim içinde kimse kendisini kandırmasın aynısı geçerli.neymiş bu maçtan sonra şampiyonluk kutlamazmış..
Bu zihniyetten hiçbir halt olmaz.

Yahu bizim alehimize kadıköye efsane bir seri varken şampiyonluk farkı kapandı öne geçtik.Ne anlatıyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben okan buruk un konya deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum. dakika 80'de maç 0-0'ken oyuna zaha tete viniscus'u alıp stoperleri değiştirip orta sahayı boşaltıp berkanı sol bek yapmayacağının garantisi var mı?

sivas deplasmanında nasıl 1-1 berabere kaldık?
kerem demirbay sağ olsun pozisyon yokken kalenin tersi yönünde giden topa şaban gibi iki eliyle çıkmıştı da penaltı kazanmıştı sivas. son dakikalara yakındı.

Geri
Üst Alt