Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Mourinhoyu da kucaklarsa seneye avrupaya uçar hoca.

italya yapmasını isterim

Kabustan cehennem seviyesine çıktı. Üçlemeyi başarırsa Hall of Fame yolu açılır kendisi için. Yani en önemli senesi.

benim için sorun yok.

emekli olana kdr kalabilir. her sene şampiyonluk beklenmesin yeterli
Yeterli imkanları sağladıktan sonra neden olmasın Fatih hoca zamanında çok defa keşke ayrılmasaydım uzun süreçli çalışsam neler yapabilirdim diyip duruyor.

Okan hocamız bunu başarabilir.

22-23'teki eksiklerimizi 23-24'te kapatamadık bence. Her ne kadar rekorlar kırsak, şahane maçlar çıkarsak da bu konuda hemfikiriz oluruz diye düşünüyorum. Rakibin iyice bilenmesi ve Anadolu kulüplerinin de biraz daha toparlanacağını düşünürsek (bunu niye düşündük onu da bilmiyorum) bu sene çok daha zor olacak.

Daha cok alternatifsizlik degil mi? Cok abartmamak lazim bence bu durumu. Yönetim sagolsun, Aurier'i de aldi.
Burada vurgulanmak istenen aslında sağ bek için profil değişikliği olmasına rağmen Kaan'ı adapte edebilmesi ve takımı Kaanlı bir oyuna alıştırabilmesi. Yoksa Kaan'ın oynaması mecburiyetten elbette, burada yönetimin hatası ayrıca bir durum.

Hocayi çoooooooook seviyorum ama geçen sene kazanmamız gereken maçları kazanamadık. Kop, prag, fb 😐

sözleşmesi ne oldu, bu işlerin tatilden önce halledilmesi lazım değil mi yabancı bi kulüp teklif yapsa ne olacak?

Benim için çoktan Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olmuştur. Taktisyenlik, Karakter, Karizma ve Futbol Bilgisiyle bu ülkenin yegane Guardiolasıdır. Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam 20240531_131655.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Erden Timur'un ayrıldığı, rakibin 50 milyon harcayıp Mourinho getirdiği yerde de şampiyon yaparsa taştaşlarının heykeli dikilmelidir.

Geri
Üst Alt