Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Birkaç özelliğini iyileştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Takım düşerken müdahale etmekte geç kalıyor. Bu ligde bir şekilde kurtarır ama Avrupa'da zorlanıyoruz. Diğer konu ise aynı anda çok fazla değişiklik yapması bana göre. Takımı birkaç maçta böyle çok bozdu ve oyun kontrolden çıktı.

Kopenhag, Molde, Sparta Prag ve 2. Fener maclarinda goruldu ki, onde ve iyi pres yapan takimlara karsi bu sene basarili olamadik.

Bunu da cozebilirsek oyun planimiz cok guclenecek.

Kopenhag, Molde, Sparta Prag ve 2. Fener maclarinda goruldu ki, onde ve iyi pres yapan takimlara karsi bu sene basarili olamadik.

Fenerbahçe maçında Sanchez-Apo ikilisi oynasaydı stoperde bu kadar zorlanmazdık bence.

Kopenhag önde basan bir takım değil. Hatta bizim maçlarda hiç önde basmadılar. İyi kapandılar sadece. Kopenhag ile oynadığımız zamanlarda takımın fizik kapasitesi hem lig hem CL kaldıracak güçte değildi. Yıprandık baya, Bayern maçlarında vs orta sahada Kaan oynamak zorunda kaldı. Torreria ve Boey dışında fizik olarak karşı koyacak oyuncumuz yoktu CL maçlarının olduğu dönemlerde Barış sonradan takıma monte oldu. O monte olduktan sonra da Boey'den mahrum kaldık. Fizik kapasitesi yüksek,atlet ve çevik oyuncu sayımız malesef az. Bu sayıyı umarım bu sene yukarı çıkarırız. Davinson,Thor,Berkan,Barış Alper biraz da Kaan Ayhan ve Apokerim dışında bu yapıya uygun oyuncumuz yok. Özellikle Thor'un yanına bu oyun yapısına uygun oyuncu alıp hocanın elini rahatlatmamız lazım.

Maalesef hizli takimlara karsi sorun yasayabiliyoruz. Bide geriye düstügümüzde sanki degisiklikleri panik üzere yapilmis gibi (formasyon ve zaten zayif olan taktigi bozmak). Üstelik zamanlamasi bazen düsük kaliyor gibi geliyor bana.

Adapdasyon süresini bana göre OKan Hoca baya abartabiliyor ...

Yani hatasiz degil kesinlikle. Fakat piyasada yerli olarak daha iyi hoca varmiki de suan Okan hoca dan ayrilmayi düsünelim?

Dinamik takım gerektiren bir oyun tercih ediyor. Onun için dinamik bir takım üzerinde çalışmalı.

Hocamın arkasındayız, seneye bu zamanlar bir Portekizliyi daha paketlemiş olacaktır.

Hocam Zalgiris maçları da rezaletti. O esmer arkadaş bir tık bitirici olsa daha ilk turda eleniyorduk.

Geri
Üst Alt