- 5 Eylül 2014
- 80.136
- 62.798
- 4.283
Bu topraklara inancım her zaman vardırHaklısın ahbabım, fazla şey bekliyoruz bu coğrafyadan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu topraklara inancım her zaman vardırHaklısın ahbabım, fazla şey bekliyoruz bu coğrafyadan![]()
Ben Cumhuriyet ve Paşa'ya inanıyorum, bizi bu coğrafyanın zararlarından ancak Paşa'nın fikirleri kurtaracaktır diye düşünüyorum, izinden gitmek zaruretBu topraklara inancım her zaman vardır
bunu yapan kadın grubu gerçekten var ama.![]()
Women’s groups condemn Galatasaray coach over misogynistic remarks during celebration
Okan Buruk joined supporters’ sexist chants as the club celebrated the Süper Lig championship.bianet.org
Bu manipülasyonlarla mücadele ekibi kurulmalı sosyal medyada. Yaydıkları algıya bak.
Kopenhag, Molde, Sparta Prag ve 2. Fener maclarinda goruldu ki, onde ve iyi pres yapan takimlara karsi bu sene basarili olamadik.
Bunu da cozebilirsek oyun planimiz cok guclenecek.
Kopenhag, Molde, Sparta Prag ve 2. Fener maclarinda goruldu ki, onde ve iyi pres yapan takimlara karsi bu sene basarili olamadik.
Bunu da cozebilirsek oyun planimiz cok guclenecek.