Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Daha ne kadar saçmalanabilir dendikçe çıtayı yükseltiyorsunuz vallahi tebrikler.
Ne diyorsun ya sen? Sen mi karar veriyorsun kimin saçmalayıp saçmalamadığına. Sanane yahu benim eleştirimden!

Maçı izleyenlere biraz saygısı olacak teknik direktörün. Apo geldi, Nelsson var, Metehan var, Kaan var ne işi var Demirbay’ın stoperde? Adı gibi biliyor taraftar merakla yeni transferi bekliyor. Son 10-15 dk al bari zaten çorba gibi yaptın, en azından biraz taraftarların gönlünü al.

Ama oyuna bile almadı adam

Kamp dönemi yetmemiş kafası karışık ya da bazılarının son şansıydı herhalde. Bjk maçında anlarız neyin ne olduğunu

Hocam jelerti yedeğe alıp 1dk süre vermedin sakat değil hazır gelmiş amaç ne anlamadım.

Hazirlik macidir fazla yuklenmeyin. Haftaya resmi maca daha ciddi hazirlanacaktir.

Hocam da hocam.

Hocama laf yok. Hocam hazırlık maçlarında kaybedip her sene kupa alıyor bu şaşmaz.

Doğru oyuncular gelsin yeter.

Hocanin en büyük sorunu kendini gelistiremiyor, tek taktik pres futbolu oda yaramayinca b plani yok, sonra bireysel ayaklarin biri maci koparsin. Bu sekilde avrupa da basari gelmez. Süper Lig zaten öyle dandik ki bir sekilde maclari kopariyoruz.

Onun icin diyorum teknik ekibe bir taktiseyen yardimci hoca gerekli mac istedigi gibi gitmeyince hocaya destek olup farkli yöntemler gösterip rakibi yenmek icin b plana gectirecek bir hoca sart.

Birde herkes oyuna aldin bir jilerti sokmadin neden acaba? Kesin adamin ailesi bu maci izlemistir, bir 30 dakika oynasa ne gibi sorun olurdu?

Herkes osyi 3le derken hocam forveti 2lemeyi planlıyor. Canım hocamın bir bildiği vardır.

Geri
Üst Alt