Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Denemez abicim. Adam Fatih hocanin izinden gidiyor. Dedigim dedik.Üçlü ortasahayı da dene hocam gözünü seveyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denemez abicim. Adam Fatih hocanin izinden gidiyor. Dedigim dedik.Üçlü ortasahayı da dene hocam gözünü seveyim.
Okan’ı çok seviyorum ama bu huyu beni çok üzüyor.Denemez abicim. Adam Fatih hocanin izinden gidiyor. Dedigim dedik.
Ne diyorsun ya sen? Sen mi karar veriyorsun kimin saçmalayıp saçmalamadığına. Sanane yahu benim eleştirimden!Daha ne kadar saçmalanabilir dendikçe çıtayı yükseltiyorsunuz vallahi tebrikler.
lan 2. ortasahası yok adamın sen 3 lü oyna diyonÜçlü ortasahayı da dene hocam gözünü seveyim.
Kaan’ın sağ bekte ne işi var yavlan 2. ortasahası yok adamın sen 3 lü oyna diyon![]()
Taraftar bek bek diye cok istedi ya , taraftara mesaj veriyor herhalde siz yangin yapsaniz da ben oynatmam diyeHocam jelerti yedeğe alıp 1dk süre vermedin sakat değil hazır gelmiş amaç ne anlamadım.
sağ bek de dün geldi.Kaan’ın sağ bekte ne işi var yav![]()
Hazirlik maclari bitti.Üçlü ortasahayı da dene hocam gözünü seveyim.
Senaryo yazmakla ilgileniyor musun r.daş?Taraftar bek bek diye cok istedi ya , taraftara mesaj veriyor herhalde siz yangin yapsaniz da ben oynatmam diye
Baska bir aciklamasi yok.
E dübüa var hakiki sağ bek.sağ bek de dün geldi.
Ligin ilk 6 haftası da denemeyle geçer klasik.Hazirlik maclari bitti.
dübür deme bana allasen fena kuruldum herifeE dübüa var hakiki sağ bek.Hadi onu geçtim Berkan, Tor, Kerem izleyeydik bari ortasahada bi, o da yok. Ucundan bi gösterseydi bari
![]()